Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Põhi 2006\'

Algselt postitas amority

Deniss, see on lihtsalt üks ettekääne vingumiseks. Rohkem hirmutab ära sõna \"ida\". Brrr... SUUUUR KARU.. Nii lähedal..
    Seda ma just üritangi siin juba teist päeva selgeks teha. Kõigepealt endale loomulikult

Kommentaar

Algselt postitas Kerberos
      Jaa....liidus on ikka asjad pehmelt öeldes s**tasti küll.Ilmselt on need kaks täiesti uut klubi flora süsteemi klubid,kes teadupärast alustavad oma tõusu IV mitte V liigast.Aga ega ma ei tea mida teised Operis arvavad idas mängimisest.Mulle isiklikult ei meeldi sellepärast,et pikad sõidud ja virumaa on ju seal nagu ta oli-90 alguses.Aga kui nüüd uurisin natuke seda oletatavat liigatabelit,siis vaatasin,et enamus puha Tallinna teamid ja ega Oper seda taset ning venelastega mängimist küll ei karda.
      Iseenesest õige suhtumine Ega need Ida-Viru meeskonnad ka nüüd pooljumalad ole..
      Samas Oper peaks arvestama sellega, et hea mineku puhul võite teie järgmine aasta Ida kolmandas avastada ainult 2-3 pealinna klubi :P

Kommentaar

Algselt postitas DenissM

Algselt postitas Rein

Algselt postitas DenissM

Algselt postitas ek

elu on näidanud et vene keelt kõnelevad mängijad on varmamad rusikad käiku laskma. samuti on nende poolt rohkem ähvardamisi, sõimamisi võrrelduna eesti keelt kõnelevate mängijatega - nii lihtne see ongi
        Kahe idatsooni aasta jooksul pole ma kordagi näinud, et keegi oleks platsil kaklema hakkanud... Küll on juhtunud paar korda, et mehed said selja tagant kohtuniku vaatevälja väljaspool küünarnukiga ribidesse jne... Aga mehed, jalgpall on lihtsalt selline...ehk MITTE baletti moodi. No mis ma ikka seletan, teie olete samamoodi jalgpallurid ju. Fakt on see Beckhami närvikavaga pole platsil midagi teha.

Et sa pead nagu normaalseks sellist käitumist a la kui kohtunik ei näe, teen mis tahan ?
        Kas minu postitusest annab sellist mõttet välja lugeda? Vaevalt.
        Samas kui me vaatame telekast \"suurt jalgpalli\", siis tehakse seal ka täpselt samamoodi. Huvitav, kas on siin foorumis olemas kasvõi üks inimene kes ei ole platsil enda või sõbra eest vastasele tagasi teinud?

Viimane kord kui mulle vastase keskkaitsja ribidesse tagus lõppes asi sellega, et suutsin vastase väravavahi oma sõnadega niikaugele viia, et ta tuli mulle kallale ja asi lõppes talle punase kaardi ja 4 mängulise keeluga.Meeskond sai vist mingi 3000-4000 lisaks trahvi.Seega pole tagasitegemine ka mulle võõras.samas lausun kuldsed sõnad - käige mu sõnade, mitte tegude järgi.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein
          Mina vana mehena mängin jalgpalli sellepärast, et ma armastastan seda ala ja see on üks võimalus meeldivalt aega veeta toredate inimestega..Mingit arengut mul vaevalt enam toimub kui, siis ainult taandareng.

Egonilt väga hea repliik.
          No nii... Sellest olekski pidanud alustama Et Sinu jaoks jalgpallis edasiminek ei ole primaarne eesmärk, vaid teeb seda pigem lõbu pärast. Appreciated!

Kommentaar

Algselt postitas Rein
            Viimane kord kui mulle vastase keskkaitsja ribidesse tagus lõppes asi sellega, et suutsin vastase väravavahi oma sõnadega niikaugele viia, et ta lõpuks mulle kallae tuli ja asi lõppes talle punase kaardi ja 4 mängulise keeluga.Meeskond sai vist mingi 3000-4000 lisaks trahvi.Seega pole tagasitegemine ka mulle võõras.samas lausun kuldsed sõnad - käige mu sõnade, mitte tegude järgi.
            Lahe! Kõik aga ei suuda nii poliitiliselt korrekseteks jääda...:P Samas ei arva ma sellistest liba-mängijatest, kes sõnade peale hakkavad rusikatega vehkima, eriti midagi. Ja usu mind, idatsoonis ei ole selliseid ei rohkem ega vähem kui igal pool mujal.

Kommentaar

Algselt postitas DenissM
              Algselt postitas amority
              Deniss, see on lihtsalt üks ettekääne vingumiseks. Rohkem hirmutab ära sõna \"ida\". Brrr... SUUUUR KARU.. Nii lähedal..
              Seda ma just üritangi siin juba teist päeva selgeks teha. Kõigepealt endale loomulikult
              Kle amority ära aja ila suust välja. Ja selle suure karu võid ka omale \"ühte kohta\" pista!

Mina pigem nõustun Reinuga, et mängiks ennem põhjas, kus meil juba vanad sõbrad kõik ees ja kuhu me enda teada üleminekumängudega ka koha tagasime.
              Mina isiklikult ei aja ka mingit erilist taset siin jalgpallis taga (liialt vana juba selleks ) ja olen seda ennegi öelnud, et mängiksin hea meelega kasvõi kogu elu (või noh, nii kaua kui jaksan :P) V liigas. Seega sõpradega mäng oleks mulle rohkem FUN, kui ma ei tea kus mingit põllumaad künda.

Ja ikkagi ei saa me üle ega ümber EJL\'u tegemistest - sellest kogu see pahameel siin ju ometi tekkinud ongi.
              Tekib küsimus, kuidas saab olla nii, et madalamates liigades ei ole asjad selgelt ja üheselt reglementeeritud ning oma saamatuses ei suudeta midagi paremat välja mõelda, kui LOOS?!
              Masendav...
              DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
              Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas Scooter

Algselt postitas DenissM
                Algselt postitas amority
                Kle amority ära aja ila suust välja. Ja selle suure karu võid ka omale \"ühte kohta\" pista!

Mina pigem nõustun Reinuga, et mängiks ennem põhjas, kus meil juba vanad sõbrad kõik ees ja kuhu me enda teada üleminekumängudega ka koha tagasime.
                Mina isiklikult ei aja ka mingit erilist taset siin jalgpallis taga (liialt vana juba selleks ) ja olen seda ennegi öelnud, et mängiksin hea meelega kasvõi kogu elu (või noh, nii kaua kui jaksan :P) V liigas. Seega sõpradega mäng oleks mulle rohkem FUN, kui ma ei tea kus mingit põllumaad künda.

Ja ikkagi ei saa me üle ega ümber EJL\'u tegemistest - sellest kogu see pahameel siin ju ometi tekkinud ongi.
                Tekib küsimus, kuidas saab olla nii, et madalamates liigades ei ole asjad selgelt ja üheselt reglementeeritud ning oma saamatuses ei suudeta midagi paremat välja mõelda, kui LOOS?!
                Masendav...
                EJL asjaajamine tõesti masendav , loos ei ole kõige parem lahendus. Aga kui see nii otsustati siis pole midagi teha, meil vedas socceril ei vedanud.
                Taku - sa oled ikka tõeline inteligent , su postitused on tõeliselt sisutihedad ja mõtlema panevad!

Kommentaar

Algselt postitas MSM24
                  Taku - sa oled ikka tõeline inteligent , su postitused on tõeliselt sisutihedad ja mõtlema panevad!
                  Jäta taku* rahule... taku on SUUR KARU!

Kommentaar

Mehed, kuidas te viitsite üksteist nii palju sõimata?
                    Kas ei oleks lihtsam öelda \"Pane past kinni, rott\" asemele \"Minu meelest Sul ei ole õigust\" ja enda argumenteeritud arvamus sinna takka? /See roti värk on lihtsalt näide/.
                    Olen selles osas nõus, et reegleid ei tohi mängu jooksul muuta ja need peaksid olema hästi läbi mõeldud juba enne hooaja algust. Selle eest EJL-i tegelinskid saavadki palka ju... Aga loos on ka lahe ja suhteliselt aus üritus :P Räägitakse ju et tugevamatel veab

Kommentaar

vaatasin huvi pärast üle eelmise aasta idacooni tulemused II-IV liiga ja pakun välja, et sel aastal on idacooni III liigas maximaalselt 2 tallinna saci.... nii et need kes kurdavad IV idas rohket reisimist, siis olge parem tänulikud, et teil nii vähe reisimist on!

Kommentaar

Algselt postitas DenissM

Jaa....liidus on ikka asjad pehmelt öeldes s**tasti küll.Ilmselt on need kaks täiesti uut klubi flora süsteemi klubid,kes teadupärast alustavad oma tõusu IV mitte V liigast.Aga ega ma ei tea mida teised Operis arvavad idas mängimisest.Mulle isiklikult ei meeldi sellepärast,et pikad sõidud ja virumaa on ju seal nagu ta oli-90 alguses.Aga kui nüüd uurisin natuke seda oletatavat liigatabelit,siis vaatasin,et enamus puha Tallinna teamid ja ega Oper seda taset ning venelastega mängimist küll ei karda.
                        Iseenesest õige suhtumine Ega need Ida-Viru meeskonnad ka nüüd pooljumalad ole..
                        Samas Oper peaks arvestama sellega, et hea mineku puhul võite teie järgmine aasta Ida kolmandas avastada ainult 2-3 pealinna klubi :P
                        Esiteks on sinna aasta otsa aega.Teiseks on elu näidanud,et Ida tsoonis ennast hästi näidanud eesti keelt kõnelevad meeskonnad ülendatakse sealt tihtipeale kuhugi teise tsooni(kui pole just Pohlakuga kana kitkuda).Ja kolmandaks vahet pole-mulle lihtsalt ei meeldi reisid Ida -Virumaa metsadesse,sest seal pole midagi(räägin omast kogemusest).

Kommentaar

Algselt postitas KertK

vaatasin huvi pärast üle eelmise aasta idacooni tulemused II-IV liiga ja pakun välja, et sel aastal on idacooni III liigas maximaalselt 2 tallinna saci.... nii et need kes kurdavad IV idas rohket reisimist, siis olge parem tänulikud, et teil nii vähe reisimist on!

Tõestus minu väitele,et kolmandas on juba enamus Virumaa teamid.Mujalt teamid on suunatud mujale.Kas isegi mitte Pohlak ise pole ütelnud kunagi(võin täiesti eksida),et las nad seal(loe:virumaal)mängivad omavahel?.

Kommentaar

Esiteks on sinna aasta otsa aega.Teiseks on elu näidanud,et Ida tsoonis ennast hästi näidanud eesti keelt kõnelevad meeskonnad ülendatakse sealt tihtipeale kuhugi teise tsooni(kui pole just Pohlakuga kana kitkuda).Ja kolmandaks vahet pole-mulle lihtsalt ei meeldi reisid Ida -Virumaa metsadesse,sest seal pole midagi(räägin omast kogemusest).
                            Kus sa Ida-Virumaal siis sattunud oled? Ühe korra ja kuhugi Narvas asuvasse parki?
                            Mis öelda tahan, et see on lihtsalt ääretult tobe ja kulunud stamparusaam, et sealkandis kõik rõve ja korrast ära on. Tegelikkus on hoopis ilusam, aga eks te näete seda isegi see hooaeg

Ja eriti lõbus on vaadata sokkerneti meeste vingumist. Mehed said viimasena edasi ja tundub justkui oleks neil kõige suurem õigus valida kuhu tsooni mängima asutakse
                            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz

Kus sa Ida-Virumaal siis sattunud oled? Ühe korra ja kuhugi Narvas asuvasse parki?
                              Mis öelda tahan, et see on lihtsalt ääretult tobe ja kulunud stamparusaam, et sealkandis kõik rõve ja korrast ära on. Tegelikkus on hoopis ilusam, aga eks te näete seda isegi see hooaeg

Ja eriti lõbus on vaadata sokkerneti meeste vingumist. Mehed said viimasena edasi ja tundub justkui oleks neil kõige suurem õigus valida kuhu tsooni mängima asutakse
                              Ma ei taha nüüd kedagi jälle vihastada,aga zaz-l on ses suhtes õigus,et soccer jäi ju 5-s eelmine aasta! Ja kui kui tugevama õigust arvestada siis pole teil midagi viriseda!

Kommentaar

Algselt postitas zaz
                                Viimasena või mitte, selles pole üldse küsimus. (Pealegi pidime üleminekumängudele minema oma rumaluse tõttu, kui meil EBS\'ga mängu eest võeti 3 võidupunkti ära. Aga see on hoopis teine teema.) Pidasime üleminekumängu ju ometi IV liiga PÕHJA meeskonnaga (mille võitsime kahe mängu kokkuvõttes 5:0 vist), seega oleks igati loogiline, et saaksime nende koha endale.
                                Ja kes seda väitnud on, et meil on kõige suurem õigus valida? Pole nagu tähele pannud...

Kommentaar

Working...
                                X