Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Põhi 2006\'

Algselt postitas zigull182

Ja mis puutub viiki Sauega, siis pean märkima, et meil on 4. liiga parim kaitse. Vot
    Lgp. VIKI77
    Olid sa umbjoobes või lihtsalt täis,kui selle komentaari kirjutasid?
    EBS-ile on löödud 10 kolli ja SJK-le löödud 6

Mis näitaja alusel omab EBS parimat kaitset??
    No näed siis, olemegi nüüd tasa 11-11

Kommentaar

Algselt postitas tanielo

Algselt postitas -Antz-

Kuusel on hea võimalus 3 punkti võtta? :P
      http://www.soccernet.ee/results.php?id=EST2006_4_1&menID=15
      Aga äkki lepivad sõbralikult viiki
      Parandasin ära.

Kommentaar

Algselt postitas hansanet

SK Mercury vs FC HansaNet.ee 2:2 (0:2)
        MÄNGUPAIK: Saku st
        VÄRAVALÖÖJAD: ... - Erki Tuik, Sven Elenurm
        HOIATUSED: ?
        MÄNGPAIGA OLUD: nagu Saku st ikka - karjamaa
        PEALTVAATAJAID: 15
        Väike komm siis kah. Mäng algas pika ja huvitava loenguga herr kohtunikult. Üks lause meeldis eriti. Tsiteerin - \"iiga viiga gollane gaart\". Kartsin et hakkab Ivanovi tegema aga tegelikult lasi korraliku partii. Mäng oli kas tänu õpetlikule loengule või satside suhtumisele päris rahulik. Paar väikest möla ja kõik.
        Esimesel poolajal Mercury magas täiega. Peas keerlesid ilmselt ilusad kombinatsioonid MM-ilt. Hansa kustutas illusioonid suht kiiresti asudes usinalt ründama. Esimene koll poolaja keskel Hansalt jooksupallist kus meie kaitsjat oma 3-4 korda tillitati ja siis löök ca pennu kohalt mida vv ei suutnud päästa. Tore oli see, et teised kaitsjad vaatasid aupaklikus kauguses pealt kuidas üks võitleb. Nagu nõuka ajal. Teine koll Hansalt selline suht suvaline sirutus mis tänu õnnele ja vv suutmatusele täpselt lati alla kukkus. Toimus see päris poolaja lõpus.
        Teiseks poolajaks tegime Hiddinki ja vahetasime kaitsja ründaja vastu. Ja asi toimis. Pidev surve Hansale. Natuke jäi ka enda kaitse auklikuks aga korra päästis latt ja ülejäänud olukordades saime hakkama. Meie surve tulemusena virutsime algatuseks jõmaka latti. Surve jätkudes suutis meie ilus ja armas Erko Kookla palli ka väravasse toimetada. Selline kõks nurka. Mängitud ca 15-20 min. Veel 10-15 min ja juba jälle meil käed püsti aga paraku ka kohtunikul - värav suluseisust. Damn. Mul juba keerles peas kuidas ma viimasel minutil vastaste karistusalasse \"Poomi tegema\" lähen...
        Õnneks viigivärav siiski tuli kuigi eks ta nii 5-10 min enne lõppu alles löödi. Autor Danilo Piht. Lõpp oli rahulik. Mõlemad olid seisuga leppinud. Hundid söönud lambad terved.
        Kokkuvõttes muidugi kahju et 3 silma ei saanud. Ma olen siiski oma satsi patrioot ja usun et meil oli potensiaali rohkem. Aga seekord sedasi. Tundus, et ka meie väravakunn Peljo saladus on paljastatud. Võeti teda kohati 2-3 mehega ja löögile ei lastud. Kui sahinad on õiged siis mängis ta eile Mercury eest oma viimase mängu. Tema talendi austajad võivad teda sügisringis näha ilmselt Nõmme Unitedi eest mängimas.
        Pagan, jälle mölapidamatus.

Kui aega saan ja viitsimist on siis teen ka kevadringi kokkuvõtte järgmisel nädalal. Varuge aega lugemiseks:P

Kommentaar

Tean, et toimus suure karika paaride loosimine, aga kust neid leida võiks?

Kommentaar

Algselt postitas viki77

Tean, et toimus suure karika paaride loosimine, aga kust neid leida võiks?
            Siit http://www.kurat.ee/index.php?id=34&keel=ee
            Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

Algselt postitas amority
              Algselt postitas Scooter
              www.KURAT.ee
              Tra oinas saa aru, et see on disaini element kuradi värdi. Meile meeldib. Sa mine ona inese pildi juures ja naudi seda mis sul käes on. Kui ei meeldi, ära vaata.
              Hakkab looma!

Scooter - amority 1:0 (0:0)
              DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
              Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas Scooter

Algselt postitas amority
                Algselt postitas Scooter
                www.KURAT.ee
                Tra oinas saa aru, et see on disaini element kuradi värdi. Meile meeldib. Sa mine ona inese pildi juures ja naudi seda mis sul käes on. Kui ei meeldi, ära vaata.
                Hakkab looma!

Scooter - amority 1:0 (0:0)
                Vastupidi: 3-0 minule. Ma vist magasin too hetk just Inesega eks ta oli nii ärritunud et mingi interneti maniakk end igal viisil ligi kleebib.

Kommentaar

Algselt postitas amority
                  Vastupidi: 3-0 minule. Ma vist magasin too hetk just Inesega...
                  Vist?! Et pole kindel. Samas võisid ka väga edukalt lihtsalt põrsaga magada.

5-0 sinule. Palju õnne! :P
                  DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                  Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

muidu härrad... nii huvitavad kui ka teie \'insaid dzhougid\' ei ole, on ka privaatsõnumid olemas

Kommentaar

Algselt postitas Scooter

Algselt postitas amority

Ma ei ole ju sinuga maganud.

Kommentaar

Trummi- Kuuse olla lõppenud 1-1
                        ootame siis asjaosaliste kommentaare, miks trummilööjad ikka võiduta?

Kommentaar

Algselt postitas Scooter

Algselt postitas amority

\'

Ma ei ole sinuga ju maganud. 7-0 minule. Tõprad ilma mürgita vist ei hävine.

Igatahes on Kuraditel pühapäeval viimane kevadvooru mäng Eurouniviga. Tuleb järjekordne põnev derby as usual

Kommentaar

Jah Trummi - Kuuse lõppes 1-1 (0-0)
                            Peaks vist Trummi ees väikse vabanduse tegema, sest kasutasime ära kohtuniku debiilset (üks paljudest säärastest) otsust määrata meie kasuks penalti kuna Trummi mängija võttis karistusalas palli kätte, sest üks nende kaaslane platsil (täpsemini karistusalas) pikali oli. Ise olin (#13) paremal äärel kui \"pauk käis\" ja ei saanud esiti aru mis toimub. Arvasin et kohtunik oli määranud vabalöögi vastaste kasuks, ausõna. Kui selgus et nii ei olnud, siis arvasin et ta oli lihtsalt mängu seisma vilistanud. Ei, hoopis pennu oli. Niiet Trummi, pean tunnistama, et natuke häbi oli sedasi juhtima minna. Kuid siin tuleb mängu jälle mõni aga... Nimelt Trummi mängija oleks võinud ju palli klaariks lüüa, mitte selle kätte võtta. Selline tegutsemisviis oli ju suhteliselt rumal? Samas ka kohtunikult ajuvaba otsus...Kui sa näed et mängija siruli on, sa võid ju mängu peatada. Aga ei, mees tegi terve mängu, haiglane irve näol, debiilseid otsuseid. Teiseks jättis ta natuke aega pärast selle penalti vastuolulist realiseerimist meie kasuks andmata 95% penalti kui meie ründajale kastis kätega selga vajuti. Olin sellest momendist 5 m kaugusel ja see OLI pennu koht. Niiet seda arvestades, natuke häbitunnet juba kadus Ja Trummi sai ka veidi aega peale seda momenti palli meie väravasse, kui meie vv (jälle) ebaõnnestunult vabalööki püüdma läks ja Trummi kõige suurem mees lihtsalt peaga \"tõsteka\" väravasse läkitas. Niiet viik - aus tulemus ma ütleks. Edu Trummile - küll see võit teil ka ükskord tuleb...

Kommentaar

huvitav kas uut lk ei tulegi kunagi?

Kommentaar

haige

Kommentaar

Working...
                                X