Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas tanielo
    Rahu, ärge nüüd närvi minge.
    Tõsiselt, soovitan rohkem trenni teha.
    Sa oled ikka paadunud idioot. Me räägime, et ei tee üldse trenni, sa ikka soovitad seda rohkem teha. Rohkem tähendab millestki rohkm teha ja kui üldse ei tee siis oleks väljend - te peaksite trenni tegema. Ma saaksin aru sellest, kuid rsk kuidas sa lollile selgeks teed et ta loll on..

Kommentaar

Ma ei pea ärplema, ma olen lihtsalt nii kõva vend, mõistad? Teen mis tahan, ütlen mida tahan ja vastutan oma tegude eest, vot selline mees olen. Aga aitab sellest teemast, loe oma postid läbi ning saa targaks küll Jeesus aitab sul leida õige ja parem tee.

Ühesõnaga härra Tomson, võta vähe tasemaks.

Kommentaar

täiesti mõttetu plõks ja mis teemal...palju kuradid trenni teevad... jumala poohui sellest ju teistel palju te treenite, või õigemini mida vähem, seda parem... ärge plõksige mõtetul teemal ja amority (või keegi teine) kustuta palun siit kõik selleteemalised postid ära. kaasaarvatud minu oma. tänan

Kommentaar

Saku JK - Kristiine 2:1 (0:0)

Saku ikka valdas mängu enamus ajast, Kristiine mõned suured kaitse vead oleksid Sakul skoori lubanud pisut suurendada aga Sakul jäi täpp I peale panemata. Muidu hea mäng oli. Kõige rohkem kiidaks muidugi väljakut, lausa fantast.

Kuidas EBS ja Hansanet jäid? :P

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust

Saku ikka valdas mängu enamus ajast, Kristiine mõned suured kaitse vead oleksid Sakul skoori lubanud pisut suurendada aga Sakul jäi täpp I peale panemata. Muidu hea mäng oli. Kõige rohkem kiidaks muidugi väljakut, lausa fantast.

Väljak oli tõesti super...hi hi, mäng veelgi parem.

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust

EBS ja Hansa algab alles 16.30

Kommentaar

no nagu karta oligi, ei saanud me mehi kokku. 30st nimikirjas olevast mehest 14 on vigastatud või haiged.

alustasime mängu 9kesi ning kaotasime poolaja 0:6.

teist poolaega alustasime juba täiskoosseisus ning suutsime mängupilti tasakaalustada. kahjusk suutsid ebsi härrad ühe nurgalöögi realiseerida (tundus, et üks ebsi vend sai palliga vastu pead ja põrkas väravasse

lõppseis 0:7

kahju, et pidime jälle vähemuses mängima, muidu oleks seis võinud hoopis teistsugune olla. üritame nüüd järgmiseks nädalaks ikka satsi täis saada ja anda mercuryle tasavägine lahing...

tänud ebsile mängu eest!

Kommentaar

Juhhuuu! Kolmas liiga siit me tuleme!

Kommentaar

Samuti õnnitlen ka kõiki teisi meie mängijaid, kes täna mängul ei viibinud ilusa hooaja eest ja loodame kolmanda liiga vendadele ikka visalt vastu hakata!!!

PS. Muidugi tuleb ka Kristiinega veel ära mängida.

Kommentaar

Algselt postitas viki77 Vaata postitust
                      Samuti õnnitlen ka kõiki teisi meie mängijaid, kes täna mängul ei viibinud ilusa hooaja eest ja loodame kolmanda liiga vendadele ikka visalt vastu hakata!!!

PS. Muidugi tuleb ka Kristiinega veel ära mängida.

kristiine on väga hea vastane!

Kommentaar

Ei vaidle vastu, aga meile on see nagu sõpruskohtumine, kus püütakse vältida vigastusi!

Kommentaar

Heameelega loeks uudiseid ka eurohuntide kohtumisest ajaxiga.

Kommentaar

Heameelega loeks uudiseid ka eurohuntide kohtumisest ajaxiga.
                            ´
                            2:1 (1:0) Huntidele. Eks Antz teeb hiljem lühikokkuvõtte.
                            Supplies!

Kommentaar

Minu arusaamasid pidi on Kuraditel veel mingi võimalus ka otse edasi pääseda?

Muidugi juhul kui Saku kaotab.

Kommentaar

Minu arusaamasid pidi on Kuraditel veel mingi võimalus ka otse edasi pääseda?

Muidugi juhul kui Saku kaotab.
                                Isegi teoreetiline võimalus puudub.
                                Sel juhul oleks neil mõlemal 41 punkti ...

Paremusjärjestuse määramisel võrdsete punktide korral arvestatakse:
                                1. väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu turniiritabelis;
                                2. suuremat võitude arvu; Saku kaotuse puhul mõlemal 13
                                3. omavaheliste mängude punkte; 6:0 Saku kasuks
                                4. omavaheliste mängude väravate vahet;
                                5. üldist väravate vahet;
                                6. suuremat löödud väravate arvu.
                                Kristiine JK

Kommentaar

Working...
                                X