Algselt postitas amority
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2006
Collapse
X
-
Algselt postitas mahagon Vaata postitust... on kuidagi kentsik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raix Vaata postitustKui midagi pole öelda, siis ei pea läbustama mingit suvalist jama siia. Ja teistesse teemadesse.
Kommentaar
-
Hollandi lillad sõidavad Lillekülla jalkamängule. Hull gaas peal muidugi.
Politsei peatab kinni ja kukub seletama, et teeme trahvi jne... "Ei, jumala eest...olge hea härra...meil on väga kiire. Saage aru. oleme juba hiljaks jänud ja teised ammu ootavad. Kas tõesti kuidagi teistmoodi ei saa?" Politseinik on ka vähe lilla ja käratab: "Okei poisid, kui teie kolme riista pikkus üksteise otsa panduna teeb 22cm siis lasen minna." Esimene kutt laseb püksid alla...11cm. Teine kutt laseb püksid alla...10cm. "Noo nii, praegust teeb see 21 cm." Kolmas kutt laseb püksid alla...1cm. "Laadna, saite hakkama...nüüd tõmmake tuld." Sõidu ajal lööb esimene kutt käed kokku ja ütleb: "Jumal, ole sa tänatud, et mul 11 cm oli." Sama teeb teine kutt: "Jumal, ole sa tänatud, et mul 10cm oli." Kolmas vend lööb ka käed kokku ja ütleb:
"Jumal, ole sa tänatud, et mul kõva oli."
Kommentaar
-
Algselt postitas mahagon Vaata postitustEdsoni ütlemises oli kõva iva sees. Hooaja teise poole tulemusi õigemaks pidada on kuidagi kentsik. Saan aru muidugi Raivo peenest huumorist vaadates Trummi tabelisesiu. Mis muud kui järgmisel hooajal stabiilsemat esitust :-)
Eks Mercury oleks soovinud et hooaeg juuniga oleks lõppenud :-)Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas fatring Vaata postitustkäivad kõlakad et mingid kuradid lähevad laiali? vastab tõele?
Suur ahv amority tee igal aastal uue satsi. Streerace--->Kuradid--->MankidInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas fatring Vaata postitustkäivad kõlakad et mingid kuradid lähevad laiali? vastab tõele?"Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West
Kommentaar
-
Mida Saku siis teeb? Pürib läände vai mette?Monkey Spordi uus koduleht & blogi käsikäes www.monkey.ee : Hummel & Joma jalgpallivormid, varustus etc.! www.hummel.ee
Monkey @ Twitter
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar