Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Idacoonis mängides peaxid \"eesti tiimid\" just rohkem kokku hoidma, aga mul sisetunne juba ütleb, et Rakvere langeb hooaja lõpus 4. liigasse just KJ SK-lt saadud suurte kaotuste tõttu... sorry poisid
ma vaatasin aseri-rada mängu ja tegelikult minumeelest isegi aseri surus veidi, kuusalu oli liiga enesekindel, 20 minti enne lõppu kui nad 1-1 löid ütlesid veel et 3eks väravaks on aega küll...
ma vaatasin aseri-rada mängu ja tegelikult minumeelest isegi aseri surus veidi, kuusalu oli liiga enesekindel, 20 minti enne lõppu kui nad 1-1 löid ütlesid veel et 3eks väravaks on aega küll...
See rohkem naljaga hüütud, ega me kerget mängu ei lootnud. Tulemused näitavad, et Aseri mängib kodus hästi küll. Meil oli küll koosseisuga probleeme, vaid 11 meest, kellest 4 ründajad. nii saigi üks ründaja harjutada kätt keskkaitses ja teine poolikus
Aseri võiduvärav oli kohalikel vist küll kena vaadata
muide, ma ei ole mingi eriline aseri fänn lihtsalt viibisin seal... ja ma ei old üks neist joodikutest kes istus seal pingil, ma lihtsalt mänguajal jõlkusin teie pingi juures ja kuulsin mida te räägite...
Kommentaar