Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kompanii Märjamaa
Emmaste JK
FC Spiritas Tallinn
FC Toompea
JK Jalgpallihaigla Tallinn
JK Tribling Järvakandi
Rolling Doors Suure-Jaani
FC Risti
JK Püsivus Kohila
Taebla Valla Spordiklubi
WC Guwalda Pärnu
Pärnu Kalevi SK
no nii, huvitav hooaeg tuleb, ma arvan. Ei ole küll päris kindel, kas kõik satsid võidetavad on, samas ei pea kedagi ette kartma ka. Ilmselt jääb meie sihiks hetkeseisul püsima jäämine liigasse, kohtadele 5-8 tulemine oleks päris hea.
Tore et uusi võistkondi IV liigasse ilmunud on. Saab uute nägudega kohtuda. Tere tulemast kõigile Hiiumaale. Sellel aastal kodumängud taas Emmastes.
Lähemalt infot staadioni kohta aadressil -
http://emsk.msn.ee
teil seal päris ilus roheline muru ma vaatan
Parem on ta jah kui kaks aastat tagasi. Me eelmisel aastal ei mänginud seal üldse peal. Hoidsime ja kasvatasime teist
Aga põhi on ikka sama kõva ning mättas?
No ikka parem kui enne
Kas sa mängisid siin HÜJK võistkonna eest ?
no nii, huvitav hooaeg tuleb, ma arvan. Ei ole küll päris kindel, kas kõik satsid võidetavad on, samas ei pea kedagi ette kartma ka. Ilmselt jääb meie sihiks hetkeseisul püsima jäämine liigasse, kohtadele 5-8 tulemine oleks päris hea.
No 12 parema hulka tulek oleks ka juba hea saavutus
Tore et uusi võistkondi IV liigasse ilmunud on. Saab uute nägudega kohtuda. Tere tulemast kõigile Hiiumaale. Sellel aastal kodumängud taas Emmastes.
Lähemalt infot staadioni kohta aadressil -
http://emsk.msn.ee
teil seal päris ilus roheline muru ma vaatan
Parem on ta jah kui kaks aastat tagasi. Me eelmisel aastal ei mänginud seal üldse peal. Hoidsime ja kasvatasime teist
Aga põhi on ikka sama kõva ning mättas?
No ikka parem kui enne
Kas sa mängisid siin HÜJK võistkonna eest ?
Ei. Olen alati mänginud Märjamaa Kompanii eest. Kokkupuuteid on olnud selle platsiga nii kolmandas kui ka teises liigas. Loodan et meil on mäng võimalikult vihmase ilmaga hiiumaal
Eks Emmaste ülesanne on ikka kolme parem hulka jõudmine
Eelmisel aastal mängiti teises ringis mõni mäng veidi alla oma võimete ja nii see koht ka kaduma läks. Ehk see aasta paremini. Teistele igatahes palju jõudu ja jaksu
Ise kaheks kuuks kipsis Vasaku jala 5. pöialuu murd.
Tervitused minugi poolt ,kõigile vanadele ja muidugi ka uutele tuttavatele siin tsoonis ja sellel lehel. Püüan siis sellelgi hooajal oma arvamusi ja mõtteid siia ülesse riputada,loodan siis meeldivatele keskusteludele!:-)
Meeldiv vaadata uusi võistkondi siin ,ei oskagi midagi arvata, kui peaks võdlema eelmise aastaga, kas nõrgem või tugevam grupp.Hetkel puhtsubjektiivne arvamus ,et pigem natuke nõrgem?!
Enda mänguvormi kohta arvamus pigem negatiivne, hetkel võiks seda kommenteerida nii: Jalgpall ei ole parem kui seks!!:-)) see selleks ,eks kevad näitab, mis kus ,ja kui palju jõuab!
PRAS ,kle ,kui sina kauaaegne Kompanii mängija ,siis oleme kindlasti omavahel mõõtu võtnud! Kunagi sai ikka Hiiu Kaluriga ,teie vastu hulgi mänge peetud!!:-)))
Neid vanu tegelasi tean ikka peaaegu kõiki, isegi kes kus mängis ,kuid iseasi on see ,palju neid alles sinna jäänud on?!
Igatahes jõudu ja jaksu kõigile algaval hooajal!!
ps! Kahju muidugi , et Streeti ei ole ! Amority, kas peied on juba peetud?! Kui ei ,siis ootan kutset!!:-)
Kommentaar