Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Lääs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Oli see küünarnukkidega poiss Valdre?

Märjamaa sai täna peksa pärnaktelt ja need pärnakad olid Kalevi noored kuked.

Noored olid väga aktiivsed algusminutitest alates, kuid mis jääb meelde sellest mängust on see et poisid õppige austame vastaseid. Väga palju ei puudunud, et korduvatele solvangutele oleks meie ründaja allunud ja pärnakale pasunasse pannud. Pärnu poiste kaitsjad siis saatsid siis meie ründajad koju mängima lehmadega. Ja siis üldse oli märgata pärnakte poolt igasugust üleolekut vastase suhtes. Loodan et Risti poisid toovad nood noorukid maapeale tagasi.

Pärnu treenerid näitasid jälle oma aktiivsust. Pärnu pallurid kas sellel teie treeneril ikka oma kaasa on kodus olemas või ta ainult teiega suhtleb

Igatahes korralik vile kohtunikult. Andis ka kaks kollast mis olid ka põhjendatud. Samas mulle antud kollane antud olukorras oli mingil määral kaheldav. Nimelt ei pannud ma meelga kätt pallile ette vaid pall otsis minu kätt. Samas olin ma kollase ära teeninud eelnevate pahategudega. Ja koondise poiss Alliku saatis kohtuniku igasse ohta ja koomilise kõne järel näitas ka kohtunik noorukile kollast.

Spiritasega mängime järgmisena.

No kui teie ryndajad koguaeg läbi jalgade palli lõid siis polnud midagi parata kui sealt keskkaitsja suunurgast mõnigi krõbe väljend lendas. pmst mulle tundub et kui meiega ollakse korralikud siis oleme ka meie teistega korralikud vms. ja see mis teie ryndajad tegid see nyyd kyll midagi ilusat polnud, kyll hoiab jalgadega kinni (#18), kyll taob kyynarnukkidega (#12), taob kossi jms. aga pärnu poolt siis 1. poolaeg oli kyllaltki normaalse mängu moodi aga teine poolaeg nii nagu treenerid peale mängu rääkisid oli pulli s***

kysimus sulle, kuidas saavad Risti poisid meid maa peale tagasi tuua ??? järgmist aastat mõtled ? vaatab seda asja veel :P

minu teada ytles alliku kohtunikule ainult "tont" ja sellepärast järgnes kaart, aga see oli penaltit väärt kui sa Alliku maha tõmbasid kastis

Kommentaar

Algselt postitas karliito Vaata postitust
      No kui teie ryndajad koguaeg läbi jalgade palli lõid siis polnud midagi parata kui sealt keskkaitsja suunurgast mõnigi krõbe väljend lendas. pmst mulle tundub et kui meiega ollakse korralikud siis oleme ka meie teistega korralikud vms. ja see mis teie ryndajad tegid see nyyd kyll midagi ilusat polnud, kyll hoiab jalgadega kinni (#18), kyll taob kyynarnukkidega (#12), taob kossi jms. aga pärnu poolt siis 1. poolaeg oli kyllaltki normaalse mängu moodi aga teine poolaeg nii nagu treenerid peale mängu rääkisid oli pulli s***

kysimus sulle, kuidas saavad Risti poisid meid maa peale tagasi tuua ??? järgmist aastat mõtled ? vaatab seda asja veel :P

minu teada ytles alliku kohtunikule ainult "tont" ja sellepärast järgnes kaart, aga see oli penaltit väärt kui sa Alliku maha tõmbasid kastis
      see et nr 12 sai kollase korra kossi panemise eest kolase ei tähenda et ta oleks terve mägnu kossi tagund. teie treener oli üldse paras lammas. omad vennad teil ka teda mainitseisd ja sõimasid. terve teise poolaja pingil vaadates ei näind et meie ründajad oleks teild üleliia möllutanud ja teie poisikestega hullu teinud.

Teie aga oma lehma juttudega võite Vändra saekaatri minna. Miks teie kossipaneja(esimesel poolajal juba kossitas, kuid lõi oma jala meie ründaja vastu ära ja siis kukkus suurest ahastusest maha ja hädaldas kui liiga talle ründaja teeb) siis nii arglik oli meie ründaja peale vea tegemist. Ühesõnaga kui olete poisid kossi panema siis olge ka mehed selle eest vastutama mitte ärge hädaldage.

Alliku ütles tont korduvalt. Mida peaks kohtunik tundma kui teda korduvalt solvatakse? Oli penalti olukord kuid mis sa järele mölisemine enam aitab? vilistab 5 min. hiljem penalti või?

Ühesõnaga kui olete poisid kossi panema siis olge ka toredad selle ees vastutama mitte ärge pange pead õlgade vahele.

Aga mis annab see meie paukumine siin foorumis? Sittagi
      Parem olgem tulevikus kultuursemad vastase suhtes ja meie üritame teid järgmisel korral jälle kottida

Nägudeni.

Kommentaar

[QUOTE=PraS;715994]Oli see küünarnukkidega poiss Valdre?

Arvata võib, et oli!:-))
        veteran:-)

Kommentaar

Emmaste JK - JK Jalgpallihaigla 2:3 (1:1)
          Väravad: Sepp 2 - Tamm 2, Rannaste

Panin paar sõna mängust kirja ka Jalgpallihaigla kodulehele.
          Kohtuniku vilepartii jättis seekord tõesti natuke soovida. Kohati oli ikka väga arusaamatu, miks kohtunik vigu vilistas/ei vilistanud.
          Jalgpallihaiglale tõi tõenäoliselt edu seekord see, et erinevalt varasematest aastatest, mil saarel käinud oleme, oli nüüd enne mäng ja pärast "lõõgastumine", mitte vastupidi.
          Vaikus

Kommentaar

FC Ristil on neljapäeviti Laagri kunstmuruväljakul trenn kell 19.00
            Kui mõnel mängumehel on soovi meiega koos trenni teha siis helistagu mulle 5080772 või jätku siia oma kontakt.
            Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
              Kui mõnel mängumehel on soovi meiega koos trenni teha siis helistagu mulle 5080772 või jätku siia oma kontakt.
              oleks käpp vb, aga alates järgmisest nädalast
              JK Liverpool Pub nr 8

Kommentaar

Algselt postitas ant Vaata postitust
                oleks käpp vb, aga alates järgmisest nädalast
                Kui huvi on anna teada.
                Tom FC Risti

Kommentaar

Treeningud

FC Risti treeningud laagri kunstmuruväljakul, poolel väljakul
                  Oktoobris neljapäeviti algusega kell 19.00 kuni 20.30
                  Kui on rohkem huvilisi võime ka pikemalt teha

Jan nr.21

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
                    Kui teinekord neljapäeval endal trenni pole, siis ehk üritan tulla

Kommentaar

Risti - Taebla 2:0(0:0)
                      Võitluslik mäng, kuid Risti oli parem. Väravad löödi mängu viimase 10-15 minuti jooksul.
                      Taebla koosseis: Lääne - Puusepp, Leemet, Kudrjašov, Vaatma - Moumets, Neitsov, Tsimmer, Silde - Tšarnetski, T.Viik

Endal kahjuks hooaeg põlvevigastuse tõttu läbi.

Kommentaar

Järvakandi Tribling- Kohila Püsivus 0-4.

Kommentaar

et siis tere III-liiga, no tore poisid

Kommentaar

Jalgpallihaigla-Pärnu Kalev 1:7(1:2)

Kommentaar

Märjamaa-Spiritas 2:2. Spiritas 10-kesi. Märjamaa domineeris terve mängu aga Spiritase värava lähistel jäädi hätta. Spiritas realiseeris oma kaks võimalust ja sellest täna piisas.

Kommentaar

Rolling Doorsi mängijatele

Kommentaar

Working...
                                X