Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei oska jah midagi meie tänase mängu kohta öelda.Väga sitt esitlus meie poolt,mehi oli täpselt 11.Pärnu noored üpris kiired ja tehnilised,aga kohtunik oli vana m... sellegipoolest....
Kas Spiritasel totaalselt uus koosseis või mis?Teades teie eelnevate hooaegade mänge ja mängumehi, on see ikkagi üliüllatav tulemus!
Pärnu on siis mingi \"must hobune\"... või teevad lihtsalt trenni.
Vaevalt sai hooaeg lahti minna kui Pärnu Kalev juba sellise tulemusega meid kõiki üllatab.
Tublid poisid! Ootan juba pikkisilmi nii heade mängumeestega kokkusaamist.
Edu!
pärnu satsis kõik noored vanim ma arvan on mingi 21,sellest ka kiirus ja teravus.
Noortega muidugi see häda, et kui mäng kohe hästi ei lähe ja kõik ei suju siis läheb moraal alla ja mäng läheb ka p***e. Näiteks nagu Paide Flora eelmisel hooajal.
Ei oska jah midagi meie tänase mängu kohta öelda.Väga sitt esitlus meie poolt,mehi oli täpselt 11.Pärnu noored üpris kiired ja tehnilised,aga kohtunik oli vana m... sellegipoolest....
kas \"kaims\"on SPIRITASEL\" ikka tipuründaja,kui jah siis kuidas temaga ühendust saab
kui on infi siis pane mulle postkasti
Pärnu Kaleviga sai hooaja eel mäng peetud(ise siis Tyri Ganvixi ridades). Olid teravad poisid kyll seal, me saime vist paari kolliga pähe, ise lõime 2..täpnes skoor ple meeles. Kaotuse põhjuseks võin tuua meie vv-i puudumise, yks väljakumängija oli joonel seekord siis. Aga usun et IV läänes hakkavad nad ülejäänusid suht lüpsma(pean silmas paari tehnilist venda), kui just tõesti ramm ei rauge või mõne kaotuse tõttu depressiooni ei lange. need viimased põhjused annavad lootust ka teistele, nt Risti kohta ei saa yhtki halba sõna öelda ja kuna teisi ei tunne siis lissalt andke minna.
edu.
Pärnu Kaleviga sai hooaja eel mäng peetud(ise siis Tyri Ganvixi ridades). Olid teravad poisid kyll seal, me saime vist paari kolliga pähe, ise lõime 2..täpnes skoor ple meeles. Kaotuse põhjuseks võin tuua meie vv-i puudumise, yks väljakumängija oli joonel seekord siis. Aga usun et IV läänes hakkavad nad ülejäänusid suht lüpsma(pean silmas paari tehnilist venda), kui just tõesti ramm ei rauge või mõne kaotuse tõttu depressiooni ei lange. need viimased põhjused annavad lootust ka teistele, nt Risti kohta ei saa yhtki halba sõna öelda ja kuna teisi ei tunne siis lissalt andke minna.
edu.
selle postituse sisuline omaja olen siiski mina. kasutaja flinx oli siia sisse logitud ja hajameelsuse tõttu kirjutasin tema nime all.
Kommentaar