Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Lääs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas näx Vaata postitust
    Pras, et Sepp ka eelmine kord sulust lõi värava, selle üle vaidleks meeleldi, aga arvan ,et see ei viiks kuhugi, sinu õigus nii arvata.
    Mis puutub punasesse,mille Emmaste mees sai, siis kuulsin ,et vastane oli ikka parajalt provotseerinud ja kui punane käes oli ,siis oli ka parastanud, et seda ta lootiski! Jah, samas kahju ,et provokatsiooni õnge langes, oma viga!
    Tänud, kommentaari eest!
    Jõudu!

PS!! Kas keegi selgitaks ,mitu võistkonda edasi pääseb, mitu otse ja mitu üleminekusse pääseb, nagu aru olen nüüd saanud, välja ei laneg keegi??!!!
    Teadmiseks vastastele ,et Emmaste siht ei ole 3-sse liigassse jõudmine, tundub ,et 4-s selline paras tiksumise koht!
    See "itaalia" poissolin mina. Midagi erilist seal polnud. Tema ütles, et mida mina teen ja mina, et mida sina. Ja kõik. Ju lihtsalt käis pinda teie mehele, et mingi väike poiss julgeb talle liiga teha.

Edasi saab 3+1. Märjamaale tundub ka, et IV on meile paras. Aga kuna teie(Emmaste) duubel ülesse tõuseb siis ühes liigas paiknedes te ei saa enam üksteise duublid olla.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
      See "itaalia" poissolin mina. Midagi erilist seal polnud. Tema ütles, et mida mina teen ja mina, et mida sina. Ja kõik. Ju lihtsalt käis pinda teie mehele, et mingi väike poiss julgeb talle liiga teha.

Edasi saab 3+1. Märjamaale tundub ka, et IV on meile paras. Aga kuna teie(Emmaste) duubel ülesse tõuseb siis ühes liigas paiknedes te ei saa enam üksteise duublid olla.
      Seda ma tean!! Arvatavasti, lüüakse 2 satsi üheks, seal duublis mõned head kutid olemas ja saaks sellise hea 4 liiga keskmiku!:-)
      veteran:-)

Kommentaar

Seda ma tean!! Arvatavasti, lüüakse 2 satsi üheks, seal duublis mõned head kutid olemas ja saaks sellise hea 4 liiga keskmiku!:-)
        Ma arvan et ma poisse Emmaste alla ei anna sest enamus teeb korralikult koos trenni ja ei tahaks head ühtset kollektiivi ära lõhkuda. Pealegi on võistkonnas korralik distsipliin ja poisid oskavad ka oma suuvärki kontrollida. Mind ennast häirib Emmaste juures just need pidevad omavahelised jagelemised
        Kummas ise järgmine hooaeg tiksuma hakkan seda veel ei tea.
        Äkki sa tuled hoopis ise meile üle ))
        Trummi JK nr. 85
        keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Meistrivõistlustel osalevatele klubidele

8.09.2006 Nr.5-1.1/06/2255

Meeskondade liigadevaheline liikumine

Lp.Klubi juhatus

Käesolevaga teatame, et seoses Teise liiga laienemisega 8-lt
          võistkonnalt
          14-ni kahes piirkonnas on hooaja 2006 lõpus meeskondade liigadevaheline
          liikumine alates Teisest liigast korraldatud järgmiselt:

Kolmandas liigas piirkondades 1.-3. kohale tulnud meeskonnad tõusevad
          Teise
          liigasse vastavalt territoriaalsele paiknevusele. Kolmanda liiga
          piirkondades 4.-ndale kohale tulnud meeskonnad mängivad omavahel
          kodus-väljas
          printsiibil vastavalt Põhi Idaga ja Lõuna Läänega ning nende mängude
          võitjad
          mängivad kodus-väljas printsiibil üleminekumänge Teise liiga
          piirkondades
          8.-ndale kohale tulnud meeskondadega. Teisest liigast otse Kolmandasse
          ei
          lange ükski meeskond.

Neljandas liigas piirkondades 1.-3. kohale tulnud meeskonnad tõusevad
          Kolmandasse liigasse. Neljanda liiga piirkondades 4-ndale kohale tulnud
          meeskond mängib üleminekumänge kodus-väljas printsiibil Kolmanda liiga
          vastavas piirkonnas 12.-ndale kohale tulnud meeskonnaga. Kolmandast
          liigast
          otse Neljandasse ei lange ükski meeskond.

Viiendas liigas piirkondades 1.-6. kohale tulnud meeskonnad tõusevad
          Neljandasse liigasse. Neljandast liigast Viiendasse liigasse ei lange
          ükski
          meeskond.

Lugupidamisega,

Tõnu Sirel
          EJL-i peasekretär
          Trummi JK nr. 85
          keskkaitsja

Kommentaar

Püsivus-Guwalda 6-2

Püsivus-Guwalda 6-2
            väravad
            M.Heinaru 2
            R. Valdre 2
            M.Pint 1
            G.Mets 1

Kena mäng enamvähem okei kohtunik.
            Tänud Guwaldale!

Kommentaar

Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
              Ma arvan et ma poisse Emmaste alla ei anna sest enamus teeb korralikult koos trenni ja ei tahaks head ühtset kollektiivi ära lõhkuda. Pealegi on võistkonnas korralik distsipliin ja poisid oskavad ka oma suuvärki kontrollida. Mind ennast häirib Emmaste juures just need pidevad omavahelised jagelemised
              Kummas ise järgmine hooaeg tiksuma hakkan seda veel ei tea.
              Äkki sa tuled hoopis ise meile üle ))

Arvan ,et mina ei liitu. Ma lihtsalt tahtsin öelda, et Dagost sobiks mõned poisid Emmastesse väga hästi! Selle jutu peale , et keegi rääkis ,et duubliga ühes liigas ja grupis ei saa mängida!! Kui aus olla ,siis mul savi, mis saab jne.Kas tahab Dagö ühineda või mitte.Mina sealt pooli mehi küll ei võtaks,sest osadel puudub vähimgi kokkupuude jalgpalli algtõdega!! Mis on vahel ka tunda andnud, ja üsna tugevasti!
              Ja veel tahtsin öelda ,et nii palju kui sel aastal olen mängimas käinud, olen küll täheldanud, et möla tunduvalt vähemaks jäänud!
              Olen ise pahandanud öauslolluste peale ,kui pannakse mängu mees ,kellest ja kelle oskustest ma midagi ei tea, siiis pean seal keskkaitses mõtlema ja jalga väristama ,et mis kuradi apskas järgmisena tuleb!! Usun ,et tead ,mis mängu ma silmas pean. Krt kui ma ütlen mehele ,keda nägin platsil esimest korda ,ja kes mängib minu kõrval kaitses, 5 korda ,et löö pall auti kui muud teha ei ole ja kui tõesti tehnika ei luba midagi muud teha, aga tema selle asemel sirutab järjekindlalt palli vastase jalale ,õigemini ,lihtsalt laseb palli ära võtta!!! Olgu mis sest enam, lihtsalt seda tahan öelda, et igasuguse tasemega mehi ei ole vaja ju ka platsile sokutada. Eriti kui olen palju kordi nuputanud ja kombineerinud ,et mängule saaks tulla ja siis kui kohale jõuad vaatad, poolt satsi ei ole ja on mehed ,keda näed esimest korda! Absurd, lauslollused teevad viha!
              Muide Egon, kas võid käe südamele panna ja öelda ,et sina oled vaikne mees platsil!!:-))))
              Egon, ära võta midagi isiklikult ja Käina poiste vastu ei ole mul midagi, lihtsalt kirjutasin nii nagu on!
              PS! Ei tea kuidas enda välismängudest hooaja lõpuni saab, sest juhatajal jalg kipsis ja teine asemik puhkusel, nii, et tööl üksi hetkel, st asendan!
              Helistame!
              Näx

Kommentaar

Algselt postitas gaius Vaata postitust
                Püsivus-Guwalda 6-2
                väravad
                M.Heinaru 2
                R. Valdre 2
                M.Pint 1
                G.Mets 1

Kena mäng enamvähem okei kohtunik.
                Tänud Guwaldale!
                7:2 oli muidugi surmkindel tõsiasi kui meie kesktormaja oli u.4sekundit vastaste vv.-ga silmitsi ja siis põrutas täiega ......... ja pall lendas isegi üle staadioni värava taguse kõrge aia

Kommentaar

Algselt postitas Ghoster Vaata postitust
                  7:2 oli muidugi surmkindel tõsiasi kui meie kesktormaja oli u.4sekundit vastaste vv.-ga silmitsi ja siis põrutas täiega ......... ja pall lendas isegi üle staadioni värava taguse kõrge aia

Nimesid ei nimeta

Kommentaar

Arvan ,et mina ei liitu. Ma lihtsalt tahtsin öelda, et Dagost sobiks mõned poisid Emmastesse väga hästi! Selle jutu peale , et keegi rääkis ,et duubliga ühes liigas ja grupis ei saa mängida!! Kui aus olla ,siis mul savi, mis saab jne.Kas tahab Dagö ühineda või mitte.Mina sealt pooli mehi küll ei võtaks,sest osadel puudub vähimgi kokkupuude jalgpalli algtõdega!! Mis on vahel ka tunda andnud, ja üsna tugevasti!
                    Ja veel tahtsin öelda ,et nii palju kui sel aastal olen mängimas käinud, olen küll täheldanud, et möla tunduvalt vähemaks jäänud!
                    Olen ise pahandanud öauslolluste peale ,kui pannakse mängu mees ,kellest ja kelle oskustest ma midagi ei tea, siiis pean seal keskkaitses mõtlema ja jalga väristama ,et mis kuradi apskas järgmisena tuleb!! Usun ,et tead ,mis mängu ma silmas pean. Krt kui ma ütlen mehele ,keda nägin platsil esimest korda ,ja kes mängib minu kõrval kaitses, 5 korda ,et löö pall auti kui muud teha ei ole ja kui tõesti tehnika ei luba midagi muud teha, aga tema selle asemel sirutab järjekindlalt palli vastase jalale ,õigemini ,lihtsalt laseb palli ära võtta!!! Olgu mis sest enam, lihtsalt seda tahan öelda, et igasuguse tasemega mehi ei ole vaja ju ka platsile sokutada. Eriti kui olen palju kordi nuputanud ja kombineerinud ,et mängule saaks tulla ja siis kui kohale jõuad vaatad, poolt satsi ei ole ja on mehed ,keda näed esimest korda! Absurd, lauslollused teevad viha!
                    Muide Egon, kas võid käe südamele panna ja öelda ,et sina oled vaikne mees platsil!!:-))))
                    Egon, ära võta midagi isiklikult ja Käina poiste vastu ei ole mul midagi, lihtsalt kirjutasin nii nagu on!
                    PS! Ei tea kuidas enda välismängudest hooaja lõpuni saab, sest juhatajal jalg kipsis ja teine asemik puhkusel, nii, et tööl üksi hetkel, st asendan!
                    Helistame!
                    Näx
                    Panen käe südamele Näx ja ütlen et olen tõesti üks suuremaid mölisejaid üldse platsi peal Enamjaolt muidugi vastaste ja kohtunikuga. Aga eks see ole minu temperamendiga seotud ja ma ei suuda seda tagasi hoida

Ma ise usun et mõlemad võistkonnad jätkavad ka järgmisel aastal ja seda lihtsam meile kui üks mandrile sõit vähemaks jääb. See eest aga teistel jälle kaks korda vaja Emmastes käia.

Ja seda võistkonnajuttu ma ei võtagi isiklikult. Poisid on ju seal satsis paljud alles esimest aastat algtõdedega silmitsi ja mulle meeldib vaadata kuidas nad aina paremaks lähevad. Dagö poiste kiituseks pean ütlema et nad ajasid sellel aastal omale ise kõik sponsorid välja kellelt vormid saime ja sõidud kinni maksti. Minu asi on ainult trenni teha ja mängudel käia.

Aga loodame jah et mõlemad jätkavad ka järgmisel aastal Kodust DERBYT ka ju vaja ))
                    Trummi JK nr. 85
                    keskkaitsja

Kommentaar

Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
                      Panen käe südamele Näx ja ütlen et olen tõesti üks suuremaid mölisejaid üldse platsi peal Enamjaolt muidugi vastaste ja kohtunikuga. Aga eks see ole minu temperamendiga seotud ja ma ei suuda seda tagasi hoida

Ma ise usun et mõlemad võistkonnad jätkavad ka järgmisel aastal ja seda lihtsam meile kui üks mandrile sõit vähemaks jääb. See eest aga teistel jälle kaks korda vaja Emmastes käia.

Ja seda võistkonnajuttu ma ei võtagi isiklikult. Poisid on ju seal satsis paljud alles esimest aastat algtõdedega silmitsi ja mulle meeldib vaadata kuidas nad aina paremaks lähevad. Dagö poiste kiituseks pean ütlema et nad ajasid sellel aastal omale ise kõik sponsorid välja kellelt vormid saime ja sõidud kinni maksti. Minu asi on ainult trenni teha ja mängudel käia.

Aga loodame jah et mõlemad jätkavad ka järgmisel aastal Kodust DERBYT ka ju vaja ))
                      Minugi pärast! Lihtsalt keegi mainis siin, et duubel siis enam olla ei saa, kui ühes grupis. Ja kardan ,et poisid jäävad ikka natuke lahjaks neljanda liiga jaoks?! Kahju ,et ei ole terve võistkonna mängu võib olla kogemusi juba saadud, aga ikkagi?!
                      Mis puutub mölisemisse omabahel ,siis see ka selline suhteline asi , mida keegi peab selleks!! tahan öelda seda ,et selline võistkond ,kes on vait nagu sukad ja platsil haudvaikus, siis eriti läbi ei löö.Juhendamist on ikka vaja, aga mõni mees võtab seda juba mölisemisena!!
                      Mäletan kui Hiiu Kalurisse hakkasid tulema mandrilt mängijad: Jorma Karolin,Meelis Reinhold, A.Pärloja, A. Väikmeri jne, siis olin enne seda keskkaitsja, liikusin äärekaitsjaks, Pärloja ja Väikmeri keskkaitsjaiks, ja kus siis oli harjumatu ,kui minust noorem mees ,kes juhendas mind koguaeg ja üsnas karmis toonis. Algul oli harjumatu ,aga arvestades nende meeste kogemusi, leppisin sellega ,ja kui aus olla ,sain ka aru ,et kõik mis öeldi ,oli asjalik nõuanne, muidugi viis kuidas seda tehti oli natuke kärkiv. Mees ju täie tõsidusega mängu siise elanud ja arusaadav ,mis toonis asju öeldakse!!
                      Sellest tuleb üle olla, ja mitte võtta südamesse jne.
                      Moderaatoritele-võite rahulikud olla,sellega teema lõpetatud!:-)

Kommentaar

Muide kuulda on Jalgpallihaigla kahurvägi saabub juba täna (lõõgastuma?) Hiidu!!:-))

Kommentaar

Muide kuulda on Jalgpallihaigla kahurvägi saabub juba täna (lõõgastuma?) Hiidu!!:-))
                          kas kasutaja näx´iga on tegu hans näksiga?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                            kas kasutaja näx´iga on tegu hans näksiga?
                            Hans Näks ei ole mänginud Hiiu Kaluris, kui ta üldse kusagil veel mängib ,vanust peaks ka juba olema!! Kui ei eksi ,siis ta Urmas Hepneriga, D.Klavaniga, üheealine! Vähemalt koos koondises mänginud?!

Kommentaar

Hans Näks ei ole mänginud Hiiu Kaluris, kui ta üldse kusagil veel mängib ,vanust peaks ka juba olema!! Kui ei eksi ,siis ta Urmas Hepneriga, D.Klavaniga, üheealine! Vähemalt koos koondises mänginud?!
                              millest sa räägid? ma küsisin kas foorumi kasutaja näx on hans näks, ei ole siis jah?

Kommentaar

JPH käib Hiiumaa parimatest kõrtsidest ja pruutidest üle ja siis homme mängule...

Kommentaar

Working...
                                X