Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Lääs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Taebla Valla Spordiklubi - Pärnu Kalevi SK 3:1 :P
    et jah, olime suht üle neist, neil oli õnne et suuremalt ei saanud

Kommentaar

mt013
      Oled kindel, et see oli Pärnu Kalevi SK?

Kommentaar

päris huvitav voor
        meie võit Risti üle ei ole igapäevane asi
        Taebla on heas hoos
        Emmaste kaotus kodus
        Tribling vajub sohu

Kommentaar

Taebla- WC Guwalda 3:1, mitte Pärnu Kalevi vastu ei mänginud nemad.

Kommentaar

Algselt postitas mt013 Vaata postitust
            Tra Tapper sa oled ikka nii loll Usud seda Pras-i vigast ajakava Te mängisite täna hoopis Pärnu Guwaldaga, mitte Pärnu kalevi SK-ga. Kas ei tule meelde et paar vooru saite Pärnu Kalevi Sk-lt mõnusa sauna 14:0.
            Aga igastahes Taebla kogub hoogu ja läeb järgmine voor Ristilt punkte röövima

Kommentaar

Algselt postitas mt013 Vaata postitust
              kellest sa üle olid???

guw. nr 5

Kommentaar

Pärnu Kalev SK - Kompanii Märjamaa 6 : 0 (5 : 0)

Kommentaar

Emmaste-Jalgpallihaigla 2:3 (1:1).
                  Mõtlesin üsna pikalt kuidas ja mida siia kirjutada, sest kirjutamist oleks palju!
                  Tänase mängu võiks siis nimetada-One Real Man Show!! Paras punt oleks ta Farmi Gabrieliga!
                  Ja selleks meheks osutus mängu kohtunik, keda arvatavasti kõik meie alagrupikaaslased teavad ka, kes Hiiumaal mängimas käinud on. Nimeks Teet Kivisilla, siin foorumis alias berm. Kindlasti loed seda ka sina Teet, siis palun mine vaata peeglisse ja häbene natuke või oled sa nii loll, et ei saa aru ,et sa ei sobi kohtunikuks, vähemalt jalgpallikohtunikuks mitte. Oled juba 3-4 aastat olnud, aga asja sinust ei saa, tõesti. Olen sind ja sinu tegusid siin eelnevate aastate jooksul ka kommenteerinud ja õppust sa ei võta, ole palun hea ,jäta see amet küll, loodan väga et raha pärast sa vilistamas ei käi, aga mine sa tea. Ja nagu sa aru saanud juba oled, ei ole mina ainuke viriseja sinu vilistamiste kohta, seda on ka Kärdla Linnameeskond korduvalt rääkinud kuidas sa oled mänge järjekindalt ära rikkunud, kui siis ehk mõni üksik helge partii on sekka juhtunud.
                  Ja rääkides ka tänaste vastastega olid ka kahe käega selle poolt ,et nii pas_a kohtunikku ei ole veel kohanud.
                  Ühesõnaga tegid üksinda 22- le mehel täna ära!!1 Ei tea millest see, kas raske lapsepõlv olnud ja nüüd tahad oma võimu näidata?! Sul oleks paras Toompeal nende teiste 101 hulluga koos istuda.
                  No nüüd siis tänase mängu juurde.
                  Mängu esimese värava lõid JPH Emmaste kaitsja rängast eksimusest ,kus ta lükkas peaga palli väravavahile ,kuid liiga nõrgalt, ja Tamm kasutas selle kohe ära, Emmaste vastas väravaga 5 min hiljem. Kõik tundus tibi -tobi olevat,omavahel satsid väga harva sõnelesid, praktiliselt puudus see element täna mängus. Kuid Endrele ja Tammele vilistas kohtunik pidevalt suluseise ja mille üle siis nad avaldasid oma arvamust, praktiliselt iga sulu ajal. Paar krõbedat sõna tuli ka ,ise tean et Tavaliselt on SUL kohe kaart näidata ,aga täna oli teisiti. See selleks ,ise ei oska öelda ,kas mehed olidsulus või mitte, aga vähemalt püüdsin neid teha. Ok ,see selleks.
                  Teise poolaja keskel tundis kohtunik et nüüd õige aeg SHOW-d tegema hakata!!
                  tehti vist viga Endrele, kohtunik ei vilistanud ja Endre saatis ta konkreetselt Tü_a taha, jälle vile vaikis,möödus paar rünnakut, ja äkki seisatas kohtunik mängu jookis Endre juurde ja hakaks noomima nende sõnade eest!!! vaene mees ei saanud siis enam aru ,mille eest ta riielda saab kohtuniku käest, sest oli täitsa vait ja pallist kaugel!!! Arusaamatu!! Kas juhtmed pikad või....
                  Järgmine episood siis selline ,et meie keskväljamees niitis üsna silmnähtavalt vastaste mehe maha,otse jalgadesse, vastane jäi valugrimassidesse maha ,ja meie siis lõime palli välja ,näha oli ,et mees sai haiget.Mis tegi kohtunik!!!???Palli oli audis mees keskväljakul maas ja näitab vastastele ,et visaku pall audist välja ,aeg läheb!! Tõesti oli piinlik hetk, sellise idiootsuse pärast. Häbi oli!
                  Seegi situatsioon möödas,ja siis mõtles härra kohtunik( nagu mõni vastane lõpuks juba teda kõnetas, ei tea ,miks?"!:-), et vaja omad eksimused heaks teha, et kaua siis saab liiga teha!! Ja paar rünnakut hiljem, joostakse samale mehele selge ,kui ta palli peatab, ja mis arvate kes vea sai!? See mees kellele selga joosti!!
                  Seis selleks ajaks 2:1 emmastele.
                  Ja paar rünnakut hiljem arvas ta et nüüd ei peaks üks ühte suluseisu lugema ja nii 2:2 ka tuli! Tõesti ei tea ,kas oli või mitte, aga situatsioon oli minu jaoks täpselt sama ,nagu need eelnevad 10 JPH suluseisu.
                  Ühesõnaga mängu lõpuks oli peaaegu kõigil selline masendus ja frustratsioon peal ,et kohtuniku sõimati vist üle platsi!! Tuju oskas ära rikkuda ja see 3:2 oli juba sellise vile lõpp-produkt.
                  Ei ole meil sinna 3-sse liigasse tahtmist minna ja ega JPH ka sinna ei saa, aga et saaks mängida normaalselt jalgpalli , seda täna teha ei saanud ja väga kahju sellest. Kaotuses ei ole asi,ennegi kaotatud , ja normaalse kohtunikuga.Kahju ,et Lindperet täna seal ei olnud ,oleks saanud kindlasti oma kuulsat lauset korrata, kas või platsi kõrvalt!
                  Nii ,et Teet, mis ise arvad asjast ,sa ei saa ju väita taas ,et üksikud mehed saavad sinust valesti aru ,kui rahulolematus sinuga, on järjepidev ja 2 Hiiumaa võistkonda , enamuses, ei olda sinu tegemistega rahul.Ei saa sa ju väita et mina norin sinu kallal ,ma lihtsalt ütlen selle sulle siin ilusasti välja, ei saa ju nii olla ,et koguaeg sind kirutakse ja needki kes siin mängimas käivad.
                  Järelikult ikka ei ole see koht sinu jaoks ikka õige!! Palun võta aru pähe.
                  Loodan ,et seda foorumit loevad ka Jalgpalliliidu asjapulgad, vahel, ja teevad omad järeldused ,et ei ole kohtunikega need asjad korras.
                  Kahju,ilusa laupäeva rikkusid SA ära.
                  veteran:-)

Kommentaar

näx oleks tulnud kohe peale mängu kaebus protokolli esitada, kui vastased ka oleksid sinna midagi märkinud, siis oleks veelgi rohkem jumet olnud.
                    Samas saan ka aru, et ega keegi ei viitsi niisama ka jamama hakata, pealegi ei ole mängus päris elu. Aga noh eks neid mänge kus kohtunik on asja ära rikkunud ikka esineb

Kommentaar

Ole sa tänatud, ei teadnud sellest midagi! arvasin ,et kohtunikud on siin "pühad lehmad"! Ütlengi seda ,et tulemuses ei ole asi, lihtsalt mängu rikkus ära.Sama ju mõtlevad ka võitjad, peab ju midagi mäda olema!! Endre kutsus õhtul nende juurde viinuskat võtma ,ehk mõtleb üheskoos midagi välja. Kuigi nagu aru sain ,siis nüüd juba hilja?! aga midgai peab ette võtma, me peame temaga kohtuma ju peaaegu iga kodumäng?! Kindlasti loobun mina kui järgmisel aastal jätkub see kamm!
                      Tänud veelkord!
                      veteran:-)

Kommentaar

Algselt postitas Chaqueta Vaata postitust
                        Tra Tapper sa oled ikka nii loll Usud seda Pras-i vigast ajakava Te mängisite täna hoopis Pärnu Guwaldaga, mitte Pärnu kalevi SK-ga. Kas ei tule meelde et paar vooru saite Pärnu Kalevi Sk-lt mõnusa sauna 14:0.
                        Aga igastahes Taebla kogub hoogu ja läeb järgmine voor Ristilt punkte röövima
                        oli jah kahtlane, vaatasin ajakavast nime sellepärast panin niimodi:d tundusi ka teised vennad, juhtub nah, kui mõnes kohas valed andmed on

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                          Hans Näks ei ole mänginud Hiiu Kaluris, kui ta üldse kusagil veel mängib ,vanust peaks ka juba olema!! Kui ei eksi ,siis ta Urmas Hepneriga, D.Klavaniga, üheealine! Vähemalt koos koondises mänginud?!
                          Hans Näks mängis mõne aasta eest Trummis koos Kõmperiga.Nüüd on viimane Toompea ridades,Näks usumeheks pööranud.Tal on nädalavahetustel jutlused,tänu millele eriti enam mängudel osaleda ei saanud.Vana mehe kohta oli enam-vähem vormis küll,tänasel päeval enam ei tea.See usuvärk võib inimest tundmatuseni muuta,kogu tema elustiili.

Toompea nuhtles täna Hiiu staadionil Spiritast 8:0(2:0).Kristal ja Kõmper tegid sisuliselt kahekesi mängu ära,mis sest,et nad on vormist väljas ning olid lõpuks väga väsinud.Spiritaselgi oli võimalusi,aga mehed vist ei tahtnud palli väravasse lüüa,värava ees tehti kohati kino lausa.
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Tere

Tahaks siin kohas Tänada Pärnu Guwaldat..Nii lahedat satsi pole küll enne näinud..keegi ei karjunud ja ei närvitsenudKõik said omavahel ilusti läbi..
                            Niisugune peabki jalkamäng olema!
                            Tänud...

Taebla NR.15

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                              päris huvitav voor
                              meie võit Risti üle ei ole igapäevane asi
                              Taebla on heas hoos
                              Emmaste kaotus kodus
                              Tribling vajub sohu
                              Täna oli meil võimalus võiduga Püsivuse üle esikoht kindlustada kolm vooru enne lõppu kuid nagu kiuste oskas Püsivus meile mütsi pähe tõmmata ja tuligi kaotus vastu võtta. Nüüd on siis olukord selline, et kindlasti tuleb kaks võitu kolmest ära tuua ja siis peaks esikoht olemas olema. Järgmine mäng on kodus Taeblaga keda oleme küll alati võitnud eestikatel kuid miskipärast on just nemad minu jaoks alati kõige ebameeldivam vastane. Kusjuures mäletan, et kahes viimases kohtumises on nad mõlemas meid juhtima läinud. Ju siin on mängus kerge naabervaldade võitlus. Igatahes läheme me järgmisele mängule lõpuks põhikooseisuga ja mehed on motiveeritud ainult võidule. Peale mängu sai Kohilas käidud uut staadioni vaatamas, väga heas seisukorras, kohtume seal siis juba järgmine aasta!
                              Ps. Ahjaa mul tekkis mingi konflikt ka ühe Püsivuse poisiga mängu ajal. Ma loodan, et sa loed seda kirja ja ma tõesti ei oska muud öelda kui, et sa võiksid oma küünarnukid baaris käesurumiste jaoks hoida. Ma saan aru kui sa võitluse käigus kogematta oma kätega seljas oled siis ok kuid kui see juhtub peale võitlust kaks sekundit siis on see üsna ebameeldiv. Mul lihtsalt lõpuks keesid närvid vähe üle. Arvatavasti tuleb nüüd sada kommentaari selle jutu peale, aga noh minu silmis ei ole sa küll mingi jalgpallur võrreldes teiste teie klubi mängijatega kes jätsid igati positiivse mulje.
                              Tom FC Risti

Kommentaar

Oli see küünarnukkidega poiss Valdre?

Märjamaa sai täna peksa pärnaktelt ja need pärnakad olid Kalevi noored kuked.

Noored olid väga aktiivsed algusminutitest alates, kuid mis jääb meelde sellest mängust on see et poisid õppige austame vastaseid. Väga palju ei puudunud, et korduvatele solvangutele oleks meie ründaja allunud ja pärnakale pasunasse pannud. Pärnu poiste kaitsjad siis saatsid siis meie ründajad koju mängima lehmadega. Ja siis üldse oli märgata pärnakte poolt igasugust üleolekut vastase suhtes. Loodan et Risti poisid toovad nood noorukid maapeale tagasi.

Pärnu treenerid näitasid jälle oma aktiivsust. Pärnu pallurid kas sellel teie treeneril ikka oma kaasa on kodus olemas või ta ainult teiega suhtleb

Igatahes korralik vile kohtunikult. Andis ka kaks kollast mis olid ka põhjendatud. Samas mulle antud kollane antud olukorras oli mingil määral kaheldav. Nimelt ei pannud ma meelga kätt pallile ette vaid pall otsis minu kätt. Samas olin ma kollase ära teeninud eelnevate pahategudega. Ja koondise poiss Alliku saatis kohtuniku igasse ohta ja koomilise kõne järel näitas ka kohtunik noorukile kollast.

Spiritasega mängime järgmisena.

Kommentaar

Working...
                                X