Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
võib nii juhtuda,et peate oma püsimajäämist just nn. ahvide(kuradite) vastu tõestama.Eks siis klaarige arved palliplatsil
Äkki siis saate teami kokku
Samas Ramm ja Amority. Pole teie asi siin liigas sõna võtta kuna te siiski olete veel 4ndas ja nagu on kuulda ei tule ka teil siin kolmandas kõige roosilisem. Samas edu teile ja tore et ahvid(kuradid) nõnda tublid!
Krdi koom värk.selle loogika järgi ma ei või meistrika,esiliiga,teise ja viienda liiga teemas ka sõna võtta,sest ma ei osale seal?
Kallis Neth, sa võid ise patja nutta, kui sa tahad. Mine arene kuskil. Mis puutub staaritsemisesse, siis pole ma mingi staar vaid avaldasin arvamust. See, et sa isiklikuks kisud näitab ainult seda, kui loll ja rumal võib üks inimene olla.
Antud jama (Volunder ei suuda ennast maksma panna ja mehi kokku saada) on ju halenaljakas. Sats, mis tundub jubedalt sümpaatne ning tore - noored Eesti poisid, korralik meeskonnakliima jne jne. Siis ei suudeta mehi kokku ajada..
Ja Neth, kui sul veel midagi minu kohta öelda, siis saada privaatsõnum.
Jah läksin isklikuks, samas ei nimetanud sind ei lolliks ega rumalaks, kõigest "staariks". Ei käskinud ma sul ka areneda, mida iganes sa selle all ka ei mõtle - füüsiliselt, vaimselt (äkki täpsustad)??
Nii et antud kontekstis tuleks küsitavaks muuta pigem sinu intelligents ja käitumisoskus kui minu (tuletan meelde, et ka kogu antud teema sai alguse sinu äärmiselt provokatiivsest postitusest).
Kuna leian, et minu au sa riivatud (ilma et mul olnuks võimalus seda kaitsta) siis postitasin tahtlikult siia teemasse, mitte ei saatnud Silverile privaatsõnumit.
Aga samas pole hooaeg veel läbi - jäänud on 2 mängu, mis mõlemad on täiesti võidetava vastase vastu (seda muidugi juhul, kui suudame meeskonna kokku ajada) ning kui suudame need mängud ära võtta, siis on püsimajäämine garanteeritud.
rahuneme nüüd maha ja keskendume mängudele
Äkki Taavi.T pajataks LiVali mängust.sest kui nad nii ära vajuvad,siis lõpus pole neist vb enam kasu
Samas Ramm ja Amority. Pole teie asi siin liigas sõna võtta kuna te siiski olete veel 4ndas ja nagu on kuulda ei tule ka teil siin kolmandas kõige roosilisem. Samas edu teile ja tore et ahvid(kuradid) nõnda tublid!
Oot Hunt mis mure sul on? Hea meelega kuulaks ja lohutaks sind, hoiaksin ka kätt kui tahad! Kust ja mida sa kuulnud oled, räägid ehk meile ka? Ma olen ka igasugu jutte kuulnud, kuid need igati positiivsed hetkel, et kohe mitte ei saa aru millele sa vihjad.
Midagi erilist rääkida pole, mõlemad meeskonnad tegelesid jalgapalliga,surumine jäeti kangisaali.
Mängul oli päris kiire tempo.LiVal ei suutnud oma kiireid ääri ära kasutada.
Tänud tabeli eest. Silveril on õigus, et mehed peaks ikka kohal olema kui mäng on ja pole vahet millal see siis on. VÕIT ON VÕIT aga võidu maitse in ikka erinev kui sul on vastas võrdne meeskond või niisama õlleliiga mehed.
3 liigas ongi enamik õlleliiga mehed - igaljuhul pole tegemist professionaalidega, vaid oma lõbuks palli lükavate meestega. Õlu on üks püha osa lihtsalt sellest!
Aga samas pole hooaeg veel läbi - jäänud on 2 mängu, mis mõlemad on täiesti võidetava vastase vastu (seda muidugi juhul, kui suudame meeskonna kokku ajada) ning kui suudame need mängud ära võtta, siis on püsimajäämine garanteeritud.
Mina ja Edwin ei mängi meil noorteliiga samal päeval Jõhvis, nii et teil natuke kergem
Kommentaar