Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Esialgu võib kirjutada üleval olevale e-mailidele julgelt iga mees.
Kirjas märkida nimi, vanus, mis jalaga paremini mängib, eelnevad klubid ja liiga, kus klubi mängis.
TO eestimees: parem on alustada tasapisi madalamalt, kui suure hurraaga minna ja kõigilt 3ndas liigas pähe saada. Mitte, et ma nii negatiivselt mõtlen, kuid arvestan meile tulevate mängijatega, et enamus käivad tööl ja osad tahavad lihtsalt jalgpallist vähe kaugemal olla - samas iga nädalalõpp tahaksid jalgpalli taga ajada.
Esialgu võib kirjutada üleval olevale e-mailidele julgelt iga mees.
Kirjas märkida nimi, vanus, mis jalaga paremini mängib, eelnevad klubid ja liiga, kus klubi mängis.
TO eestimees: parem on alustada tasapisi madalamalt, kui suure hurraaga minna ja kõigilt 3ndas liigas pähe saada. Mitte, et ma nii negatiivselt mõtlen, kuid arvestan meile tulevate mängijatega, et enamus käivad tööl ja osad tahavad lihtsalt jalgpallist vähe kaugemal olla - samas iga nädalalõpp tahaksid jalgpalli taga ajada.
millal koduleht avatakse? kui sellega on tõsisemad plaanid, siis pöördu materjali saamiseks lembit peegli poole ja schwede, sealt saad Norma pilte ja ajalugu täpselt teada nii palju, kui sul vaja on
Esko, on sul juba mingisugune nimekiri kah valmis, kus saaks vaadata, kes Normas tuleval hooajal mängima hakkavad?
Ei, sellest on väga vara rääkida. Sellega tegeleme tasapisi ja anname võistkonna kokku saades Sulle märku.
Silver, oskad sa mulle öelda, kus on soccernetis üleval see klubide andmete sisestamise hinnakiri(klubi enda andmed, mängijate andmed, mängijate pildid jne)
Esko, on sul juba mingisugune nimekiri kah valmis, kus saaks vaadata, kes Normas tuleval hooajal mängima hakkavad?
Ei, sellest on väga vara rääkida. Sellega tegeleme tasapisi ja anname võistkonna kokku saades Sulle märku.
Silver, oskad sa mulle öelda, kus on soccernetis üleval see klubide andmete sisestamise hinnakiri(klubi enda andmed, mängijate andmed, mängijate pildid jne)
Esko, uuel nädalal on sel rindel uudiseid ning siis tead kuidas edasi tegutseda.
Õnneks ja KAHJUKS ei mängi see hooaeg VJK Rakvere eest. Tahaks see hooaeg viienda liiga ikka ära proovida. Turniiride ja sõprusmängude peale ei julge hetkel eriti mõelda. Kuradi Karikas on kindlasti ahvatlev ning mõte Olümpicuga mäng maha pidada - samuti väga mõtlemapanev. Ehk mingi pooleteise kuu pärast eksole
Kommentaar