Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Norma Tallinn

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'FC Norma Tallinn\'

kui Norma on sponsor siis on kõik tore ja võivad küll ennast täie õigusega FC Normaks nimetada. aga sellegi poolest ei ole põhimõtteliselt tegemist FC Norma järeltulijaga kellel oleks pistmist kunagist saavutustega mida enda nime all välja tuua. vahest vaid nii palju et neid on hea omale eesmärgiks seada.
    et teemat mitte risustada siis vastust ma ei oota.

Kommentaar

Kui ma nüüd teen klubi nimega Estonia või Puhkekodud siis tooksin ka välja selle klubi kunagised saavutused ja parimad mängijad nende klubide eelmistel tegevusaastatel.See ei tähenda,et ma ehiks ennast võõraste sulgedega...
      Ja poleks vaja ei Estoniast ega ühestki puhkekodust sponsorit otsida.Nimi kellegile ei kuulu,keegi teine ei pretendeerinud klubi taassünnile,logo võeti vana-miks mitte ajalugu välja tuua?
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas ek

kui Norma on sponsor siis on kõik tore ja võivad küll ennast täie õigusega FC Normaks nimetada. aga sellegi poolest ei ole põhimõtteliselt tegemist FC Norma järeltulijaga kellel oleks pistmist kunagist saavutustega mida enda nime all välja tuua. vahest vaid nii palju et neid on hea omale eesmärgiks seada.
        et teemat mitte risustada siis vastust ma ei oota.
        esiteks tegemist on sama klubiga kuna sama ettevõtte on selle taga kes oli kunagi, seega copyright on nende oma ju

Kommentaar

Õnnetuseks laekus täna jube halba infot. AS Norma ei soovinud kahjuks toetust ja seega ka nime luba anda. Nüüd jääb loota ainult, et saaks järgmiseks hooajaks asjad selgeks räägitud. Sellel hooajal FC Norma Tallinnat veel ei näe. Kahjuks.

Teema seniks lukus.

Kommentaar

Working...
          X