Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Flora mängis ühemehelises vähemuses ning väravas oli ka platsimängija. Samuti oli probleeme oma võimaluste realiseerimisega.
Probleeme oma võimaluste realiseerimisega!!!!
See oli rohkem kui nutune, ainult tühi väravavõrk oli ees kui poisid mööda ja üle kõmmutasid.
Taavil oli täna ikka valusalt kõver jalg. Ja sõimata sai ta ka iga oma liigutuse eest(matilt).Mõlema poolaja alguses kutil super võimalused.
Poisid ma arvan ,et seda kaotust ei maksa teil eriti südamesse võtta, Atletic oli väga tasemel sats, selline punt võiks vabalt mängida II liigas ,kui nati kiirust juures oleks.Mehed lükkavad super söötu ja näevad ilusti platsi.
Atleticul lõi kõik neli väravat üks mees(22\'33\'60\'70\')
selle Videvik - Dagö mänguga oli säärane lugu, et meie staadionile aeg ei sobinud ja ma võtsin mõned kuud tagasi sel teemal ühendust Dagö esindajaga. numbri sain EJL. helistasin, leppisin uue aja kokku, teavitasin EJL ja nemad teavitasid nii mind kui Dagö esindajat uuesti.
niisiis on formaalselt meil tuline õigus. ma nüüd ei tea, mida teised meie onud arvavad, aga mina oleksin nõus küll mängu uuesti mängima. tuleb siiski arvesse võtta, et staadioni eest oleme meie juba korra maksnud ja asendusmäng peaks toimuma Tallinnas ja Dagö kulul. aga te arutlege seda ja helistage mulle 5541223. mina arutlen sama ajal oma tiimiga. ma nimelt ei saa teiste eest otsustada, kas ümbermängimisega nõustutakse.
selle Videvik - Dagö mänguga oli säärane lugu, et meie staadionile aeg ei sobinud ja ma võtsin mõned kuud tagasi sel teemal ühendust Dagö esindajaga. numbri sain EJL. helistasin, leppisin uue aja kokku, teavitasin EJL ja nemad teavitasid nii mind kui Dagö esindajat uuesti.
niisiis on formaalselt meil tuline õigus. ma nüüd ei tea, mida teised meie onud arvavad, aga mina oleksin nõus küll mängu uuesti mängima. tuleb siiski arvesse võtta, et staadioni eest oleme meie juba korra maksnud ja asendusmäng peaks toimuma Tallinnas ja Dagö kulul. aga te arutlege seda ja helistage mulle 5541223. mina arutlen sama ajal oma tiimiga. ma nimelt ei saa teiste eest otsustada, kas ümbermängimisega nõustutakse.
Ma arvan et see vestlus toimus minuga. Aga oma mäletamist mööda oli jutt kellaaja muutmisest. Aga ju ma ka millestki tol korral valesti aru sain ja jäin ootama jalgpalliliidu kirja või teadet selle kohta. Kahjuks mulle seda ei saadetud. Aga kuna tegemisi on nii palju siis ei püsi kõik pisiasjad mis kirjas pole ka alati meeles. Kiri saadeti võistkonna kaptenile kes sai selle kätte päev enne mängu !!?? Loomulikult nägi ta seda kirja alles järgmisel päeval.
Mis puutub uuesti mängimisse siis ma arvan et ju see nii jääb. Finantsvõimalused ei luba meile seda. Kuid meil on veel kolmas kohtumine ees ja eks me siis näeme teiega jälle.
Seniks aga edu teile
tegime Teile kingituse jah! Läksime vist liiga hoogu.Nii hullult tahtsime võiduväravat lüüa,et kontroll vahetuste üle kadus. Samas mõtlesime vastastele ja tegime turniiritabeli veel intrigeeritavamaks!
Minu arvates pole meeskond süüdi, et kohtunik laseb teha 6 vahetust. Hoopis teda peaks karistama. :S
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Eelmisel hooajal tegi Välk vist kahes järjestikuses mängus ühe vahetuse rohkem kui lubatud. Mängu tulemused jäid igatahes jõusse. Kas sellest aastast siis uued reeglid?
Kellele kahjuks,kellele õnneks,aga mingit kirja ei tule. Olin ühenduses hr.Uno- ga. Asi oli konkreetne - tulemus jääb jõusse( 1:1). See määrusterikkumine lõheb kohtuniku kapsa-aeda. Turniiritabelis peaks seis olema järgmine: Fc Lelle 14 punkti (9 mängu),Fc Flora 12 punkti (8mängu), Roosna Alliku 10 punkti (8mängu),Videvik 9punkti(7mängu).
Kuskil on veel Atletik ja Dagö.
Kellele kahjuks,kellele õnneks,aga mingit kirja ei tule. Olin ühenduses hr.Uno- ga. Asi oli konkreetne - tulemus jääb jõusse( 1:1). See määrusterikkumine lõheb kohtuniku kapsa-aeda. Turniiritabelis peaks seis olema järgmine: Fc Lelle 14 punkti (9 mängu),Fc Flora 12 punkti (8mängu), Roosna Alliku 10 punkti (8mängu),Videvik 9punkti(7mängu).
Kuskil on veel Atletik ja Dagö.
Kommentaar