Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hiiu Pubi Kevadturniir 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hiiu Pubi Kevadturniir 2

Praeguse seisuga on registreerimislehe esitanud:
    JK Piraaja
    FC Olympic
    Kristiine JK
    Tabasalu PK
    FC Soccernet
    Eurouniv FC
    Saku JK
    SK Mercury
    Saue JK
    JK Jalgpallihaigla
    FC EBS Team
    Kaitseliit/Kalev
    Trummi SK

Palun siiski tänase päeva jooksul esitada registreerimisleht ka sakul, Nimetal, Hiiu Pubil ja ERMÜ-l.

Aitäh!
    Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

Vastus teemale \'Hiiu Pubi Kevadturniir 2006\'

Algselt postitas Alfonso

ja kui turniiri juhendis seda asja kirjas ei olnud, siis mina tulen mängima millega tahan kasvõi naglidega.
      Võta nüüd vähe rahulikumalt eksju. Turniiri juhendis ei olnud veel näiteks kirjas et vastasele ei tohi rusikaga näkku lüüa. Sinu mõttemaailmast lähtudes tunduks see igati loogiline tegevus väljakul olevat.

Üks asi on turniiri juhend, teine asi üldlevinud reeglid, normid ja arusaamad, millest iga vähegi puberteedieast väljunud inimene peaks olema suuteline aru saama ja kinni pidama. See reegel, et 6-korgistega ei tohi kunstmurul mängida kehtib mitte ainult Kotka staadionil, vaid kõigil kunstmurustaaionitel. Ja kuna enamus jalgpalliga tegelevatest inimestest selle reegli olemasolust ka teadlikud on, siis ei olegi vaja seda iga kord eraldi välja tuua.
      Piklike korkide mittelubamisest kunstmuruväljakule kuulen aga ausalt öeldes esimest korda.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Algselt postitas Alfonso
        Algselt postitas margunn
        igaks juhuks tuletan ka kõigile asjaosalistele meelde, et kotka staadioni omanikul on mõned \"tungivad soovitused.\"
        Ma arvan, et tulen ikkagi nendega mängima, kes see oskab seda kontrollida ja see oleks pidanud panema ka sisse turniiri reeglitesse, millega võib mängida ja millega mitte.
        ma võtaks neid \"tungivaid soovitusi\" tõsiselt, staadioni omanikuks on siiski armeenlased ja mitte ei taha, et sinust saab maitsev šaslõkk (lambad ju miskisel saarel ära nälginud, sa aga rammus poiss).

Raimo ma valgustan sind natuke. Armeenlased on kristlased nagu enamus euroopast ja ma ei saa aru kust pärineb selline arusaam, et nad on sellised kurjad ja pahad. Nii palju kui mina olen nendega kokku puutunud on nad väga tore rahvus. Kui hakata siin paralleele tõmbama meie suure idanaabriga, siis igatahes armeenlased on nendest igas mõttes üle.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

putsi mai tulegi sinna turniirile kui mängida ei lasta

Kommentaar

Staadioni omanikud ei luba mütside ja aluspükstega ka mängida, helistasin just, kõiki kontrollitakse!!!

Kommentaar

...Heh...sel juhul ma loodan et kontrollijad on suure rinnapartiiga neiud :P ....aga kohal olen nii või naa....mul neljad putsad olemas...nii et prooobleemi ei teki nii või naa :P

Kommentaar

Algselt postitas nr 10
                m\'\'ngid valede ketsidega siis tehakse sasl]k.............sa oled ikka k]va debiilik
                kuule väike pärdik, võta asju rahulikult.

Kommentaar

non-legue football - it is brilliant....

Kommentaar

igatahes oli finaalis piraaja ja tabasalu.....kolmas koht kuulus kaitseliidule ja neljas sauele
                    fc pohmell

Kommentaar

Kaitseliit/Kalev võitis 3-4 koha mängus sauet 2:1

Kommentaar

me saime veerandfinaalis 2-0 tabasalult, kohtunik tegi paar viga ikka muid oli ok turniir(Y)

Kommentaar

Finaalis võitis Tabasalu pärast 1:1 lõppenud normaalaega penaltidega Piraajat. Pendlad olid vist 2:0.

Kommentaar

hea turniir oli!!! korraldus oli taemel.
                            SAUE - SAKU mäng oli mega ...
                            Minu arust mängisid Saue, Piiraja ja Kalev ainukestena mängu, mis meenutas jalgpalli - sööt käis ikka mingil määral mitte ei istutud umbkaitses ja ei taotud pikki palle ette:P
                            winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

tabasalu näitas ka minu arust küllaltki ilusat mängu
                              fc pohmell

Kommentaar

tabasalu näitas ka minu arust küllaltki ilusat mängu
                                ajah...tabasalu oli ka suht ok sats, kui väljajätta väike sõnasõda tabasalu nr 9 ja johni vahel
                                winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Working...
                                X