Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hiiu Pubi Kevadturniir 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hiiu Pubi Kevadturniir 2006\'

Turniiri esikolmik siis

I Tabasalu PK
    II JK Piraaja
    III Kaitseliit Kalev

Võistkondade parimad, mängude tulemused, mängude parimad ilmuvad pühapäeva õhtul - hetkel vaja lihtsalt autasustamisele minna ja ei jõua üles tulemusi panna.

Aga kohtumiseni järgmisel aastal ja julgelt võite kommenteerida, mis läks kehvasti, mis läks hästi - sest eesmärk on järgmine aasta veel paremini organiseerida.
    www.jkpiraaja.ee

Kommentaar

Algselt postitas ilms

Turniiri esikolmik siis

I Tabasalu PK
      II JK Piraaja
      III Kaitseliit Kalev

Võistkondade parimad, mängude tulemused, mängude parimad ilmuvad pühapäeva õhtul - hetkel vaja lihtsalt autasustamisele minna ja ei jõua üles tulemusi panna.

Aga kohtumiseni järgmisel aastal ja julgelt võite kommenteerida, mis läks kehvasti, mis läks hästi - sest eesmärk on järgmine aasta veel paremini organiseerida.

JEEEEEEEEEEEEEEE KINNI PANIMEEEEEEEEEE
      härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso

putsi mai tulegi sinna turniirile kui mängida ei lasta

Kas nüüd jäeti turniir läbiviimata?

Kommentaar

Algselt postitas duff_K

tabasalu näitas ka minu arust küllaltki ilusat mängu
          no kui v.a. \"mõned\" sissesõitmised ja ka muud fair play´id mitte järgivad võtted. sellised asjad võiksid jätta ehk trenni mitte sellisele turniirile.
          muidugi ei tea kas arutusele võetakse, aga viimased 5 mintsa võiksid olla nn puhas aeg, muidu jäädaksegi palli ainult auti lööma kui edu käes.
          muu üle nagu ei saa nuriseda, sest tegelikult oli päris norm end liigutada ja lõpuks igaüks teab, millega riskib kui platsile jookseb. edu kosk & co-le
          pommitaja

Kommentaar

Jõudsin just Hiiu pubist,oli hää kevadine turniir,Piraajadele avaldaks kaastunnet,nad vist ei võida kunagi oma korraldatud turniiri.Üks asi,mis silma torkas,vastutuult ilmselt täna ühtegi mängu ei võidetud-ikkagi amatöörid,jalgpall on väga ümmargune.Tänud korraldajaile,palju õnne Tabasalule teenitud võidu eest.Trummi üritas ka salvata,aga ikkagi esimene kord väljas sel aastal..,nüüd saab ainult paremaks minna
            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas timursem

no kui v.a. \"mõned\" sissesõitmised
              Ma ei tea mingi number 40 jooksis mulle küll täiega selga siia maani selg valutab

Kommentaar

väga meeldiv korraldus....aga veel meeldivam oli õhtul HIIUL......TISKOOOOOOO..........ps tamm on kole inimene

Kommentaar

Turniir oli kenasti korraldatud ja selle eest tänud JK Piraajale...aint järgmine aasta ootame paremaid palle .....Tabasalu jäi enda mänguga ja tulemusega väga rahule
                  Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

ma tean, et ilma ei saa kontrollida... aga ilm mulle ei meedinud. muidu oli priima turniir.

Kommentaar

turniiri korraldajad üritasid välja peilida,et onju iga aastaga läheb paremaks...ma vastasin,et tradtsiooniliselt kihvt ettevõtmine koos igaaastaste väikste lisadega mahub meil juba näiteks eelarvesse...ja kui see aasta oli ukse taha jääjaid ning järgmine kord pidi külalisesinejaid tulema,on juba konkurents osavõtule

p.s.see saue \"black magic\" pidi olema mosambiigi meister 100m jooksus tulemusega 9,98...taevas halasta,kes seda pantrit hakkab liigas ohjes hoidma
                      Kapten Trumm

Kommentaar

lõdvalt võtan kinni
                        Muide, mis turniiril auhindadeks olid?
                        Joga Bonito!!!

Kommentaar

Vastus teemale \'Hiiu Pubi Kevadturniir 2

Natuke pilte kah. Mõned võivad vale nime all olla - ma ei tea meeskondi nii hästi.

edit: lõppu lisatud mõned ülesvõtted ka autasustamisest Hiiu Pubis. Autoriks Marko Tandre.

Kommentaar

Algselt postitas daywalker

lõdvalt võtan kinni
                            Muide, mis turniiril auhindadeks olid?
                            kindlasti võtad tihtilugu oli nii,et vend oli palliga juba vastaste kasti lähistel,aga isegi saue kiired kaaslased polnud veel jõudnud rünnakule lülituda pakkumaks ennast.

Auhindadeks Uhlspordi särgid,kataloogid,diplomid,karikad,soe käepigistus,külm õlu ja ma ei tea võib-olla midagi veel
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Tore üritus,korralik ja läbimõeldud korradus.Au ja kiitus korraldajatele.Kui viriseda ,siis pallid olid tõeline põhk.Palju võrdseid mansasid ja küllaltki puhas mäng.Kohtunikud konkreetsed ja asjalikud,ajakavast hoiti kinni,auhinnad korralikud.Tabasalu oli hetkel parem,terve talv väljas mänginud ja pika vahetusmeeste pingiga,omajagu õnne ka lisax.Igati positiivne üllatus nende poolt.Piraaja oli finaalis lihtsalt väsinum ja nürim.Kaitseliit jättis hea mulje ,samuti saku ja saue,eriti see ruberoid kes Tabasalu kuulsa närvihaige hr Tammega sõnasõja üles võttis ja punase kaardi sai.Igises ta kuidagi vastikult kogu selle aja.Liigas lõhutakse 5 mänguga ära ja 9.98 pole isegi unistus enam mitte.Kristiine mängis imelikku jalgpalli aga nemad olid ainsad,kes võitjatega viiki mängisid.Kokkuvõttex võib öelda,et võita võib sellisel turniiril kes iganes,aga vastupidavusel on seal suurem roll kui algul näibKes paremini mängude vahed üle elab, need on ka eelistatumas olukorras.Tore,et selline asi toimus ja pubis oli ka vahva.P.s Tamm on kole inimene.

Kommentaar

Algselt postitas taku*

ma tean, et ilma ei saa kontrollida... aga ilm mulle ei meedinud. muidu oli priima turniir.
                                kui praegu ilma vaadata,ei saa nagu eriti viriseda,s.t. saab veel sitem olla...
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X