Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Servus!
Alustuseks suured tänud kõigile osalejatele, kes vaatamata suhteliselt ebameeldivale ilmale ei pidanud paljuks ikkagi mängima tulla.
Mis järgmist aastat puudutab, siis ma väga loodan, et kevade algus veel kahe nädala jagu ei hiline. Loodetavasti mängib ilmataat korraliku vingerpussi ja pallilahingud saab maha pidada mõne plusskraadi juures, tuulevaikuses ja ilma vihmavarjudeta.
Pildid tõi eile fotograaf minu kätte ning kohe kui pildid netti üles riputatud, tuleb siia ka vastav link.
Toredat algavat hooaega kõigile ja kohtumiseni järgmisel kevadel!
Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.
Unustasin ennist lisada, et minu käes on üks punast värvi Nike pall, kuhu peale on heleda tooniga paar ringikest tehtud. Ühe ringi sees \"90\" ja teise ringi see Nike märk.
Kui keegi on sellise palli ära kaotanud turniiril, siis minu käest saab selle palli kätte.
Kaarel Kosk
+3725258080
kaarel@koskinvest.ee
Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.
Üldine paremusjärjestus koos iga meeskonna parimaga
13-16. Hiiu Pubi - Henry Anier
nagu niisama mainides et ta on Henri
Tänan märkuse eest, aga süüd nime valesti kirjutamise pärast ei saa ma endale võtta, sest nimed on kõik registreerimislehtedelt, mille on täitnud vastava meeskonna kapten või esindaja.
Unustasin ennist lisada, et minu käes on üks punast värvi Nike pall, kuhu peale on heleda tooniga paar ringikest tehtud. Ühe ringi sees \"90\" ja teise ringi see Nike märk.
Kui keegi on sellise palli ära kaotanud turniiril, siis minu käest saab selle palli kätte.
Kaarel Kosk
+3725258080
kaarel@koskinvest.ee
Kas siis tõesti keegi ei ole siiani avastanud, et pall on kadunud?
Ma sooviks palli tõsiselt tagastade õigele omanikule
üks oluline teema on veel rääkimatta....peale aftekat olid loomulikult tabasalu \"kained\"noormehed need kes viimasena pubist lahkusid ja taksosse istusid...ülatuseks tuli,aga see,et taxist oli piraajade fänn ja süüdistas neid karika röövimises ja lubas jõkke sõita.....ja loomulikult pärast vabandas,et päris nii ta seda ei mõelnud....tln on väike
üks oluline teema on veel rääkimatta....peale aftekat olid loomulikult tabasalu \"kained\"noormehed need kes viimasena pubist lahkusid ja taksosse istusid...ülatuseks tuli,aga see,et taxist oli piraajade fänn ja süüdistas neid karika röövimises ja lubas jõkke sõita.....ja loomulikult pärast vabandas,et päris nii ta seda ei mõelnud....tln on väike
No tabasalu omad võiksid natukene viisakamalt käituda kah siis taxos !
Kommentaar