Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Küsimus kollaste kaartide kohta?!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Küsimus kollaste kaartide kohta?!\'

Algselt postitas Rein

Nohh igatahes peaks ükskord proovima sellist asja, et venelaste PRIVETI peale ei vasta me midagi.
    No viisakaks võiks ikka jääda. Sellise tühja-tähja pärast teistele hinge sittuma hakata suht nõme. Minupärast tervitagu või hiina keeles. Kusjuures vaevalt et keegi selle peale kaebaks...

Kommentaar

Algselt postitas daywalker

On see üldse kusagil kirjas, et meeskonnad peavad enne mängu ennast ülesse rivistuma ja siis mingi tervitushüüdega lagedale tulema? Ma suht kahtlen...
      peavad, aga siis peab ka jalgpallimarss valjuhäälditest üürgama

Kommentaar

Algselt postitas mahagon

Algselt postitas Rein

Nohh igatahes peaks ükskord proovima sellist asja, et venelaste PRIVETI peale ei vasta me midagi.
        No viisakaks võiks ikka jääda. Sellise tühja-tähja pärast teistele hinge sittuma hakata suht nõme. Minupärast tervitagu või hiina keeles. Kusjuures vaevalt et keegi selle peale kaebaks...
        Eesti riigis eestlaste vene keeles tervitamine on mu arust eestlastele hinge sittumine
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Algselt postitas mahagon

Algselt postitas Rein

Eesti riigis eestlaste vene keeles tervitamine on mu arust eestlastele hinge sittumine
          Minu arust võiks ka jah EJL teha kohustuseks ka selle, et venelased räägivad väljakul oma vahel ainult sosinal vene keeles ja kui eestlasele ütlevad midagi, siis kindlasti eesti keeles. Ja kui Venemaa koondis tuleb siia mängima, siis et mitte sittuda eestlastele hinge, peavad ka vene koondise mängijad tervitama eesti keeles, hümni laulma eesti keeles ja pärast pressikonverentsi ka eesti keeles andma. Ole nüüd rahulik, Reinpoiss, slaavi satsid on kogu aeg vene keeles tervitanud ja hurraatanud, ei muutu siin midagi enne, kui need satsid vaikselt ära eestistuvad.
          Jube Tige Kala

Kommentaar

Minu pärast rääkigu omavahel kas või araabia keeles. Eestlastega suheldes rääkigu eesti keeles.

Kujutaksid sa ette, et Groznõi Terek tervitaks Venemaa meistrikatel Moskva Spartakit tsetseenia (või mis keel neil seal on)keeles?
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

kollaste kaartide teema on nagu kate teie vene jutu peale? ainuke asi, mis muutuda võiks - tinasõduri võiks tõnismäelt minema viia..

aga muidu see tervitamine on ka suht mõnitamine (PRIVETT) see on umbes samasugune, kui teenindaja(mina kaasaarvatud) saab kliendilt tippi 80senti.. parem võiks see andmata jääda..

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Minu pärast rääkigu omavahel kas või araabia keeles. Eestlastega suheldes rääkigu eesti keeles.

Kujutaksid sa ette, et Groznõi Terek tervitaks Venemaa meistrikatel Moskva Spartakit tsetseenia (või mis keel neil seal on)keeles?
                Kas ainult mina loen siit postist(ja kogu eelnevast jutust) välja endale vasturääkimist?Kui jah,siis parandage mind ja sry!

Point selles,et nõuame eesti keelt ja Venemaal tsetseenia keelt ei tohi nõuda?Või sain ikkagi valesti aru?
                Enda seisukoht on,et täiesti poogen,mis keeles seda tehakse,tõesti pole ühegi keele vastu midagi.Peaasi,et seda ÜLDSE tehakse üksteisele austust avaldades.
                Kapten Trumm

Kommentaar

Tsetseenia näide oli lihtsalt illustreeriv näide. Jutu point on selles, et venelased võiksid natukeni austust üles näidata selle rahva vastu kelle maal nad elavad. Kaks sõna suudab iga loll selgeks õppida (tervist ja elagu).

Või on seda palju nõutud? Isegi tööl on mul vene mammid tere ja headaega selgeks saanud

Kommentaar

Paljud venelased oskavad küll,aga kardavad,et neid välja naerdakse,kui nad aktsendiga pursivad.Seda kohtab muidu elus ka,usu mind või küsi mammide käest.Väljakul kohmetuvad juba,kui ei saa aru,kas öelda:\"vastasvõistkonnale tere\" või \"vastasvõistkonnale tervist\",ning valivadki kergema tee.Mängus on mulle küll öeldud:\"vaabandus,miinu viiga oli\".Nii et lootma peab,näitame aga head eeskuju.Nagu sina ilmselt oma mammidele :P Krt,mõnusad mammid sul siis tööl ju
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                    X