Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kaitsejõudude SK vs SK Mercury 9 - 2
SK Legion vs FC Ajax Veteranid 2 - 1
Quattromed vs FC Ararat 0 - 4
KJSK - Mercury mängust niipalju, et kohtumine kulges igati viisakalt ja ei näidatud ühtegi kollast kaarti. Kordagi ei tulnud ka kohtuniku otsustele appeleerimist. Poolaeg lõppes seisuga 5:1. Tahaks tänada külalisvõiskonda hea mängu eest, teie nr 10 on väga OK poiss, hoidke teda
Teisipäeval, kell 19.00
FC Haiba - JK Tammeka Tartu II, Kernu PK staadion
JK Alko Kohtla-Järve – FC Atletik, Kohtla-Järve Spordikeskuse staadion
Kolmapäeval, kell 17.00
FC Ararat - JK Kadakas Kernu, Wismari staadion
Neljapäeval, kell 17.00
SK Legion Tallinn – Kaitsejõudude SK, Wismari staadion
KJSK - Mercury mängust niipalju, et kohtumine kulges igati viisakalt ja ei näidatud ühtegi kollast kaarti. Kordagi ei tulnud ka kohtuniku otsustele appeleerimist. Poolaeg lõppes seisuga 5:1. Tahaks tänada külalisvõiskonda hea mängu eest, teie nr 10 on väga OK poiss, hoidke teda
Kes see 10 on siis???
Pole õrna aimugi, selline paksuke nn \"flora pükstega\"
Kes see 10 on siis???
Kes see 10 on siis???
Vastupidi. Minu strikes esines küll 2 viga, kuid enamus läks vägagi tugevalt täppi Ma olen tegelikult prohvetite prohvet.
Ma usun, et Tammeka II\'l ei ole mitte mingisugust mõtet üldse Haibasse sõita, kindel saun on tulemas. Ma lihtsalt ei saa aru mis mõte on sõita Tartust 2 tundi Kernusse, et seal lasta korralik pakk saada ning siis 2 tundi jälle tagasi Tartusse sõita. Kuna ma ise teisipäeval nagunii Tartusse minemas, eks kui ma näen Tammeka meha, lasen signaali, näitan näpuga ja irvitan
Vaatamata ennustustele võitsid ikka seisusekohaselt tugevamad võistkonnad ehk siis III liiga meeskonnad. Selles reas erandina seisab ehk Atletik. Atletiku meeskonnamängijate nimede järgi võib küll öelda et tegemist on kogenud meestega kuid tegeliku võistkonnatugevust saab hinnata ehk siis pärast järgmist ringi.
1/4 saab siis vaadata milline PIIRKOND on tugevam.
Kommentaar