Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'FC Soccernet otsib VÄRAVAVAHTI!!!\'
IV liigas on ju pohlad kes väravas on, pange mingile mehele kes julgeb meeste jalgade vahele sukelduda, kindad kätte ja olemas.
Ainult kellegile ei tohi öelda, et väravas on väljakumängija Muidu hakatakse 25m väravaid lööma
Kusjuures pikapeale saab mõnest ründajast päris hea vv, piraajas järgi katsetatud
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Mina olen Mazzil sportimas näind. mängis väravas ja võttis mängus VÄHEMALT ühe 2-1-le rünnaku ära. mina olin ründaja ning kaitsja oli ka kuskil kadund...
Algselt postitas dannar
Mina olen Mazzil sportimas näind. mängis väravas ja võttis mängus VÄHEMALT ühe 2-1-le rünnaku ära. mina olin ründaja ning kaitsja oli ka kuskil kadund...
Kommentaar