Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

[QUOTE=Raimo;809745]
    Algselt postitas Kent Vaata postitust
    nu tämmo on ju sama suur hirm tabasalus nagu mina koplis
    sa raimo ära naljata siin,muidu vötame merka pantvangi
    OLLA vöi mitte OLLA.....tabasalul on pohlad...terav

Kommentaar

teho, sa vaata nüüd seal soomemaal iga päev üle õla, sest mu sõber Vessu elab ka praegu seal
      härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Tulen vaatan kuidas EBS täna Tabasalu poistele ära lükkab ning kuidas pärast Alvin omale pähe süstib.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Tulen vaatan kuidas EBS täna Tabasalu poistele ära lükkab ning kuidas pärast Alvin omale pähe süstib.
          Täna ainus mäng ka ju.

Kommentaar

Algselt postitas teho21 Vaata postitust
            Mis emotsioonidega Enter Türile tuleb?
            Enter tuleb lõbusalt nagu alati
            Vaikne.....

Kommentaar

Algselt postitas Hunt Vaata postitust
              Enter tuleb lõbusalt nagu alati
              ...aga kuidas on meeste kokkusaamisega sellisel päeval ja kas hellitate ka võidu lootust,või tulete lihtsalt kevadpealinna suviselt sügiselist ilu nautima :P

Kommentaar

Pole veel teada kui palju meid tuleb aga loodetavasti saame rohkem kui 9 kokku Võidu võtame siis kui teid vähem kui meid
                Vaikne.....

Kommentaar

Algselt postitas Hunt Vaata postitust
                  Pole veel teada kui palju meid tuleb aga loodetavasti saame rohkem kui 9 kokku Võidu võtame siis kui teid vähem kui meid
                  No igatahes pidid kohal olema isegi tantsutüdrukud ja muusika mis tuju tõstab veel kõrgemale

Kommentaar

EBS - Tabasalu mängu kohta sain isegi foorumist kauem lugeda kui kohapeal nautida Alfonso mängu.

Kommentaar

Algselt postitas MMclub Vaata postitust
                      EBS - Tabasalu mängu kohta sain isegi foorumist kauem lugeda kui kohapeal nautida Alfonso mängu.
                      See oligi Perfomance!

Kommentaar

Alfonso mäng

Noh Alvin, mis sul juhtus? 1 minut peale mängu algust olid nagu tüdruk pikali maas ja lahkusid mängust!

EBS-Tabasalu 0:4

Kommentaar

Algselt postitas blrip Vaata postitust
                          Noh Alvin, mis sul juhtus? 1 minut peale mängu algust olid nagu tüdruk pikali maas ja lahkusid mängust!

EBS-Tabasalu 0:4
                          Hirmutasid ära ju, kuis ma saan nii. See oli räige viga mis mulle tehti, a ei punast ega midagi...

Kommentaar

Ää küll, 2 min...raksatus...valu... lahkumine, juhtub ka parimatel.
                            Muidu oli täitsa tore teisipäeva õhtu, kust ka Tabasalu rahulikult edasi marssis.

Jääme loosimist ootama.

Kommentaar

Algselt postitas blrip Vaata postitust
                              Ole väga rahulik, seda vaatame kolmapäeval kes jõuab ja kes ei jõua joosta.
                              Kuulsin, et tabasalu nr 9 pidi 6 -stega mängule tulema ja sulle põlvekõõlustesse julmalt sõitma

Miks te Alvini ära lõhkusite?!

Jõhkardid.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                                Miks te Alvini ära lõhkusite?!

Jõhkardid.
                                Jube barbaarne. Samas, ega Tabasalult muud ei ootakski ju

Kommentaar

Working...
                                X