Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

püsivuse mehed peavad tööd kah tegema ei saa ainult jalgpalli mängida. kuna mängu algus nii varane siis ei saaks lihtsalt konkurentsivõimelist meeskonda kokku. ka endal kahju loobuda aga mis teha!

Kommentaar

Algselt postitas figu Vaata postitust
      püsivuse mehed peavad tööd kah tegema ei saa ainult jalgpalli mängida. kuna mängu algus nii varane siis ei saaks lihtsalt konkurentsivõimelist meeskonda kokku. ka endal kahju loobuda aga mis teha!
      Mängu algus on koguaeg varajane olnud.
      Kas Püsivuse survel EJL tahtiski alguses mängu laupäevaks tõsta. Mõistan teid samas. Edu!

Kommentaar

eks ta jah, sitamaitse omalgi veel suus. Kahjuks sai selline otsus tehtud, see varjane aeg vast ei olegi nii suur põhjus, kuid mitmed põhimehed ei saaks tulla ja kahtlen kas ilma nendeta oleksime suutnud Välgule tõsisemat vastupanu osutada.

Kommentaar

Minu suur kummardus FC Kuressaare poole ja võtan selle pakutud 9:0 heaga tagasi. Sellist üllatust ma tõesti teilt ei oodanud - väga positiivne. (natukene on vist veel mängida - lisaaeg 2:2)

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitust
            Minu suur kummardus FC Kuressaare poole ja võtan selle pakutud 9:0 heaga tagasi. Sellist üllatust ma tõesti teilt ei oodanud - väga positiivne. (natukene on vist veel mängida - lisaaeg 2:2)
            Tubli Brazza, et sa oma viga tunnistad Kahjuks, kaotus ikkagi tuli.

Kommentaar

Urmar, toida mind uue loosimise mitteametlike andmetega, palun!

Kommentaar

krr ma ka kibelen, imho pidi täna olema a infot ei levi sellest kusagilt :s

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                  Urmar, toida mind uue loosimise mitteametlike andmetega, palun!

Hea küll, teen varsti ära.

Kommentaar

Kui kõiki öelda ei taha, sosista ainult Kure vastane, palun

Kommentaar

Aga palun, 17:
                      Tallinna Kaitseliit Kalev - FC Elva II
                      Viljandi JK Tulevik - Tallinna FC Atletik
                      Lasnamäe JK Ajax II - Tallinna FC TVMK
                      Tartu Välk 494 - Tartu FC Metec
                      Tallinna JK Kalev II - Tallinna FC Ararat
                      Tallinna FC Olympic - Tartu Quattromed
                      Tabasalu Palliklubi - FCF Järva-Jaani SK

Ülejäänud said otse 1/32 finaali, oled nüüd rahul. Viivitus on seoses mängupäevade kindlaksmääramise raskustega. Erinevad liigad, saad aru.

Kommentaar

Kas on väike pettumus, et ei tulnudki Kure mängu?

Kommentaar

Millal 1/32 siis loositakse?

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                            Millal 1/32 siis loositakse?
                            Oli vist 12. juuli? Kusjuures enamik avaringi mänge peetakse hiljem, esialgse kava kohaselt. Kontrollin järgi, kui soovid. Jah on küll, kusjuures 1/32 finaalid on 7. - 8. augustil. Kuna 32 mängu, siis arvata võib, et 2 päevaga toime ei tulda. Platse võib nappida.

Kommentaar

Natuke veel ja 1/32 paarid teada.Ootusärevus tapab.
                              "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kalju 2 - Soccernet
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X