Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Teadaanne kõikidele FC Soccerneti endistele mängijatele.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Teadaanne kõikidele FC Soccerneti endistele mängijatele.\'

Kes skoori tegid?

Kommentaar

endised soccernetlased oleks ehk ka suuremalt võitnud, kuid nende mängumootor duff võeti totaalselt kinni. no mitte ei olnud teda platsil näha.

Kommentaar

Algselt postitas Silver

Kes skoori tegid?
        Kas ma pean paberi välja otsima? Igatahes mäng oli väga toores ja pingeline. Kollast kaarti näidati vist 5-6 korda, seh. esimesena Raimole, loata väljakult lahkumise eest. Publiku tungival nõudmisel
        “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
        The Special One

Kommentaar

Skoori tegid... 3x burdjukov ja 1x marko

Kommentaar

täkkude esimese värava lõi Hallang ja eks ise tuli kah midagi platsil teha.

Kommentaar

seal tehti kõvasti klõpse kah... neid pilte näha saab kuskilt?

Kommentaar

minu aparaadiga tehtud fotod välja ei tulnud. vaid paar õnnestunud klõpsu. topin need nädalavahetusel vast album.ee-sse.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
                  minu aparaadiga tehtud fotod välja ei tulnud. vaid paar õnnestunud klõpsu. topin need nädalavahetusel vast album.ee-sse.
                  Seda on näha jah, et sul pildid eriti välja ei tule viimasel ajal.

Kommentaar

Algselt postitas amority Vaata postitust
                    Seda on näha jah, et sul pildid eriti välja ei tule viimasel ajal.

Raimo võib lohutada ennast sellega, et sul pole kunagi pildid välja tulnud
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Raimo võib lohutada ennast sellega, et sul pole kunagi pildid välja tulnud

Eip, sellega ma ei lohuta end. Sest mul on kõik pildid superhästi välja tulnud. Orkutis üleval.

Kommentaar

Algselt postitas makser Vaata postitust
                        seal tehti kõvasti klõpse kah... neid pilte näha saab kuskilt?
                        maxeril uusi ratekaid vaja

Kommentaar

Täpselt nii...

Kommentaar

mul oleks ka reidikaid vaja... ei tea kes see jube hea tõrje jäi ka peale? nõu.. tee käbe

Kommentaar

Ma küll ei leia mingeid pilte orkutist...
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                                Ma küll ei leia mingeid pilte orkutist...
                                Raimo mõtles oma pilte ja eriti seda pilti, kus ta paljaste kätega (ja muidu paljalt) telliskivimüüri lammutab...
                                DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                                Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Working...
                                X