Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Sportland Football Cup

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas RoBoS17 Vaata postitust
    üks viga on vist veel...

Ranamar Schults peaks olema RanDmar Schults

vanemad pangu oma lastele siis normaalsed nimed.

Äkki oli hoopis ta nimi Ramadan?
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kas Daniel Svensson on eestlane või...
      Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
        Kas Daniel Svensson on eestlane või...
        teeveri klubikaaslane rootsist

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust

sinu vanemad, rein, tundusid küll väga loomingulised.

Kommentaar

Algselt postitas terav äär Vaata postitust

...........
            Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

Sinu jaoks on siis kõige tähtsam loomingulisus. See, et teised seda sageli kirjutada või hääldada ei oska on poohui. Mul on kahju kohe sellistest lastest kes peavad selliste vanemate "loomingulisusega" elu lõpuni elama. Tõenäoliselt oled ka sina üks selline loominguline inimene. Peab Alvinile rääkima, et temaga ühe satsis mängib mingi pooletoobine. Küll ta paari süstiga pähe su probleemi lahendab.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

no aga mis õigusega tuled sa siis solvama siia kellegi vanemaid, keda sa ei tea?

kui pandi nimeks Randmar, siis pandi
                Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

palun osuta sinna, kus neid vanemaid solvati.

Kommentaar

Ka selle nime osas sai parandus tehtud - lihtsalt registreerimislehed olid käsitsi täidetud ja sealt need vead tulidki (va Sten Teino, mis nüüd samuti korras).

Kommentaar

Sinu jaoks on siis kõige tähtsam loomingulisus. See, et teised seda sageli kirjutada või hääldada ei oska on poohui. Mul on kahju kohe sellistest lastest kes peavad selliste vanemate "loomingulisusega" elu lõpuni elama. Tõenäoliselt oled ka sina üks selline loominguline inimene. Peab Alvinile rääkima, et temaga ühe satsis mängib mingi pooletoobine. Küll ta paari süstiga pähe su probleemi lahendab.
                      kuradi tont, inimese nimi ei ole tema valida. see ei ole asi millega inimest solvata. maga välja rein. sina mõnitad inimesi nime pärast ja mina olen pooletoobine? mõnele inimesele tundub sinu nimi sellest ajast pärit, kui meie riigikaitset korraldas lembitu. seetõttu on sina ja su vanemad debiilikud? on inimese nimi ajast ees või maas, mis vahet sel on?

Kommentaar

võtsid sõnad suust
                        Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

kuradi tont, inimese nimi ei ole tema valida. see ei ole asi millega inimest solvata. maga välja rein. sina mõnitad inimesi nime pärast ja mina olen pooletoobine? mõnele inimesele tundub sinu nimi sellest ajast pärit, kui meie riigikaitset korraldas lembitu. seetõttu on sina ja su vanemad debiilikud? on inimese nimi ajast ees või maas, mis vahet sel on?

Ma pole kuskil kedagi debiilikuks sõimanud ja pole nimetanud kedagi ka teda tema nime pärast. Ainu kelle mõistuses ma kahtlen oled SINA, sest sa pole võimeline lihtlausest pikemast lausest aru saama. Mul on kahju kohe sinust, aga pole teha selliseid peab ka olema. Loodan, et sa ikka veel arened. Soovitaksin sul alustada Mõmmi Aabitsast, siis võiksid võtta Miki-Hiire koomiksi jne jne jne. Trenni ära igaks juhuks tee, muidu põrutad ennast veel rohkem ära.

Kommentaar

Ma pole kuskil kedagi debiilikuks sõimanud ja pole nimetanud kedagi ka teda tema nime pärast. Ainu kelle mõistuses ma kahtlen oled SINA, sest sa pole võimeline lihtlausest pikemast lausest aru saama. Mul on kahju kohe sinust, aga pole teha selliseid peab ka olema. Loodan, et sa ikka veel arened. Soovitaksin sul alustada Mõmmi Aabitsast, siis võiksid võtta Miki-Hiire koomiksi jne jne jne. Trenni ära igaks juhuks tee, muidu põrutad ennast veel rohkem ära.

Ma pakun, et see terav äär hakkab sind põrutama

Kommentaar

sellest lauses on väjendatud 2 seisukohta: nimi millest enne räägiti on ebanormaalne ja selles on süüdi vanemad, et nad ei suuda panna normaalseid nimesid. otseselt oli see suunatud hr. Randmar Schultsi vastu. kuidas sa nüüd järsku väidad, et sa pole kedagi nime pärast solvanud? debiilikut kasutasin tõesti mina, sorri, muuda ümber ebanormaalseks ja loe uuesti.
                              algse postitusega viitasin lihtsalt probleemile, et ei ole vaja inimest ja tema vanemaid nime pärast solvata - sa ju ei teagi kes see mees on. proovi aru saada ja järgmine kord jäta ütlemata, rein.

Kommentaar

Rein, võta ennast kokku. Oliveril on jummala õigus. Inimene pole süüdi, et talle selline nimi on vanemate poolt pandud.

Kommentaar

Working...
                                X