Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
HEA TÖÖÖÖÖÖÖÖ& #214;ÖÖ
Masendav lugu tõesti, esimene poolaeg imesime endale kaks rumalat väravat sisse. Poolaja lõpus tundus siiski, et mäng kaldub meie kasuks, kui vastaste väravavaht sai punase ning lisaks oli kasutada 11m karistuslöök. Penalti löödi aga liiga värava keskele kust asendus vv. selle kergelt püüdis. Teine poolaeg lubati endale kohe veel üks värav lüüa, misjärel hakati meeleheitlikult suruma kuid kahest vastulöödud väravast jäi kahjuks väheks. Võimaluste realiseerimine on Võrul olematul tasemel.
ma ei tea kas kotkase jutus on irooniaiva sees aga nii ta on - oleme sattunud vähe paremasse hoogu kui esimeste mängude põhjal järeldada võiks, ent siiski, need 3 viiki järjest, nende 3 punni asemel oleksime pidanud 9 punni ära võtma. Oleks oleks oleks...
Fakt on see et punase laterna staatus meile siin liigas kindlasti hooaja lõpuks ei jää - oleme nüüd harjunud teise liiga tempo ja mängustiiliga (olgem ausad, kolmas liiga on nohu teise liiga kõrval), kindlasti saavad vastasmeeskonnad nägema tugevamat Concordiat kui tabeliseis selleks praegu aimu annab.
Mis mind isiklikult imestama paneb on a ala Tarvastu - Tartu Maag Tammeka 7 - 0 skoor - tõesti ei uskunud et selliseid skoore näha saaks eeldasin et Maag Tammeka vähe kõvemast puust.
Valgast niipalju, et muru peal oli tore jälle mängida üle pika aja - oli kuumaastik aga kuu aja pärast peaks see plats olema juba päris hea.
ma ei tea kas kotkase jutus on irooniaiva sees aga nii ta on - oleme sattunud vähe paremasse hoogu kui esimeste mängude põhjal järeldada võiks, ent siiski, need 3 viiki järjest, nende 3 punni asemel oleksime pidanud 9 punni ära võtma. Oleks oleks oleks...
Fakt on see et punase laterna staatus meile siin liigas kindlasti hooaja lõpuks ei jää - oleme nüüd harjunud teise liiga tempo ja mängustiiliga (olgem ausad, kolmas liiga on nohu teise liiga kõrval), kindlasti saavad vastasmeeskonnad nägema tugevamat Concordiat kui tabeliseis selleks praegu aimu annab.
Mis mind isiklikult imestama paneb on a ala Tarvastu - Tartu Maag Tammeka 7 - 0 skoor - tõesti ei uskunud et selliseid skoore näha saaks eeldasin et Maag Tammeka vähe kõvemast puust.
Valgast niipalju, et muru peal oli tore jälle mängida üle pika aja - oli kuumaastik aga kuu aja pärast peaks see plats olema juba päris hea.
Ei ole irooniat. Ma ju olen aastaid näinud , kuidas Te trenni teete.
Peale selle olete endale väga hea treeneri saanud.
Maagi kohta on mul oma teooria, mis ei pruugi vastata tõele. Nad on väga võimekad noored poisid, aga tundub, et koduväljaku sats rohkem.
Edu kõigile!
Tarvastu tegi hullu mängu ka, üks Palumaa värav tuli 35m täiega ristnurka - see oli magus! Noortele oleks vaja keskele kogemustega poolikut, siis saaksid nad käima ennast. Aga peab tõdema, et nad on hetkel kunstmurusats. Need väljakud muudavad mängupilti väga palju ja kindlasti saab meil sügise väga raske olema. Järgmine voor juba palju raskem mäng Nõmme Unitediga!
PS! Tabasalu polnud üldse nii räpane meeskond, kui siit foorumist läbi kumab. Jäädi võitlusliku ja mõistlikult jõulise mängu piiresse.
Suhtusime üleolevalt ja raiskasime momente. Teisel pool ilmus kuskilt Klooga naiste võistkond ja hakkas meeste võistkonda ergutama ja olidki kellad.
kui me seal lootos cupil mängisime, juba siis tundus võru mulle sümpaatne meeskond (veidikene võrukad seal vehkisid kätega või jalgadega peale vilet ja sõimasid, aga see tuli sellest vene temperamendist ja faktist et nad kaotusseisus olid, ma ei mõtle midagi vaenulikku ega rassistlikku) mäng iseenesest oli neil super, tõesti kõik on olemas peale selle finišeerimise ja kui praegu tabeliseisu vaatan, siis arvan, et võrul on punkte vähem kui nad tegelikult väärt on,
kohtumiseni tabasalus
edu
härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar