Algselt postitas kotkas
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga lääs/lõuna 2007
Collapse
X
-
Krt mulle see variant meeldiks. Ema elab mul sealsamas- saaks peale mängu dussi allaAlgselt postitas Kent Vaata postitustSain samuti sama nimekirja...pole küll kinnitatud veel aga väga tõenäoline koosseis...peaasi ,et Klooga Vasalemma staadionit ei hakka kasutama...same shit!....
Kommentaar
-
Just, teil ongi seal vanu ja pakse suht vähe, aitaksin pilti parandada. Aga pakkumine on hea, polegi 1988st saati nii kõrgel mänginudAlgselt postitas kotkas Vaata postitustKui meil nii palju mänge lõunas on - äkki liitud jälle meiega
Kommentaar
-
Sa mõtlesid seda kõhulihast, jah?Algselt postitas mansu Vaata postitustOlgem täpsed, vanu ja pakse ei olegi, nii et sa oleks esimene. Kotkas annab küll vana mõõdu välja aga lihas on trimmis nagu Kiivikasel.
Kommentaar
-
Ärge irvitage vanainimese üle!!!Algselt postitas ak Vaata postitustSa mõtlesid seda kõhulihast, jah?
Kommentaar
-
Jõgeva Tähega mängisid üleminekut ja kaotasid.Algselt postitas Meelis M Vaata postitustMiks klooga teises liigas on?
Kuna ilmselt Jõgeva ei soovinud II mängida saigi Klooga koha endale.
Esimeses mängus olin kohtunik ja siis ütles kapten ,et II nad kindlasti mängida ei kavatse aga üleminekud mängivad ära ja kaotama ei hakka.
Kommentaar
-
Kena pöhjatuult teile!Algselt postitas kotkas Vaata postitustNõmme purjetab Sõrvele külla esimeseks mänguks.
Kommentaar
-
sama pundiga mis neil eelmine aasta oli pole neil kyll midagi teises liigas tehaAlgselt postitas Taavi.T Vaata postitustJõgeva Tähega mängisid üleminekut ja kaotasid.
Kuna ilmselt Jõgeva ei soovinud II mängida saigi Klooga koha endale.
Esimeses mängus olin kohtunik ja siis ütles kapten ,et II nad kindlasti mängida ei kavatse aga üleminekud mängivad ära ja kaotama ei hakka.
Kommentaar
-
nuh kui läbi lugeda saab ju aru et kloogat on mõeldudAlgselt postitas Taavi.T Vaata postitustLullu sa mõtled nüüd millist meeskonda?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar