Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas nurmalna Vaata postitust
    Klooga - Paide LM 0-3(0-2)

Mis Tabasalus skoor näitas?
    tabasalu skoor lükati edasi

Kommentaar

Mis kuupäevale?

Kommentaar

HÜJK EMMASSTE vs TARVASTU 2:0
        oli tasavägine mäng
        väga magus emmastele

Kommentaar

Algselt postitas killers678 Vaata postitust
          HÜJK EMMASSTE vs TARVASTU 2:0
          oli tasavägine mäng
          väga magus emmastele
          Mitte ainult

Kommentaar

JK Võru-Nõmme 2:1

Kommentaar

Jaanid ei ole tugevamatele satsidele just kõige paremini mõjunud, ma vaatan..

Kommentaar

Concordia - Fauna 2:0

Kommentaar

Algselt postitas nr.10 Vaata postitust
                  JK Võru-Nõmme 2:1
                  Nõmme kooseis: Vessenberg, Pärna (Ude), Paavo, Kallakas, Mansberg (Lambinen), Sova, Ivanov, Mäe, Sarapuu (Kask), Juhalu, Nork (Anis)
                  Hoiatused: Sova, Ivanov, Lambinen

Kommentaar

ma olen teisel arvamusel. meile mõjusid jaanid küll hästi . igastahes nagu te teate siis Pataljon 7-1 Warrior.

Kommentaar

Algselt postitas Roll Vaata postitust
                      Nõmme kooseis: Vessenberg, Pärna (Ude), Paavo, Kallakas, Mansberg (Lambinen), Sova, Ivanov, Mäe, Sarapuu (Kask), Juhalu, Nork (Anis)
                      Hoiatused: Sova, Ivanov, Lambinen
                      Seda tahtsin veel lisada, et Võrus puuduvad riietusruumid, pesemisvõimalused ja pallipoisid. Väga räme on 300 km autos sõita, kui oled pesemata. Tiiki ka ei saa minna, siis haised veel rohkem.

Kommentaar

Seda tahtsin veel lisada, et Võrus puuduvad riietusruumid, pesemisvõimalused ja pallipoisid. Väga räme on 300 km autos sõita, kui oled pesemata. Tiiki ka ei saa minna, siis haised veel rohkem.
                        minu teada on võrus tamula järv olemas ja see ei haise mitte

Kommentaar

Millisest tiigist me räägime? Staadioni kõrval on täitsa arvestatav järv, kus eelnevad külalisvõistkonnad on end loputada saanud, kui te eelistate autos leili võtta siis see on teie valik.

Kommentaar

Algselt postitas v6hiv66ras Vaata postitust
                            Millisest tiigist me räägime? Staadioni kõrval on täitsa arvestatav järv, kus eelnevad külalisvõistkonnad on end loputada saanud, kui te eelistate autos leili võtta siis see on teie valik.
                            et nagu iseenesest mõistetav on et pesemisvõimalus on lahendatud järvega?!?!
                            Kas tõesti on nii raske organiseerida pesemine mingis koolis näiteks? Või kuskil spordihoones?
                            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Meie saime pesta Väimelas kohalikus ühissaunas...sitt on see,et seal kohalikel olid kõigil küüned sinirohekollased...vist mingi epideemia
                              Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas v6hiv66ras Vaata postitust
                                Kas suuname teid ka peale mängu Männiku karjääri loputama või?

Kommentaar

Working...
                                X