Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas amority Vaata postitust
    Haiba võib raudselt viimaste hulka, õigemini viimaseks panna sest mina ehk maailma suurim joodik on nüüd nende hingekirjas.
    Kui ma õieti olen aru saanud, siis sa tulid meile väravavahiks, eks?

Kommentaar

Plõksin ka siis vahele nati. Ausalt ütelda kahtlen sügavalt selles, et Rummu nii madalal lõpetab nagu paljud siin ennustavad. Tugev meeskond. Kahtlemata tuleb enamusel nendega probleeme.

Kommentaar

1. Pärnu Kalev
        2. FC Risti
        3. FC Haiba
        4. JK Püsivus
        5. KL Kalev
        6. Kärdla LM
        7. FC Haapsalu
        8. Rummu Dünamo
        9. FC Kose
        10. Keila JK
        11. Hansa Utd
        12. FC Balteco

Kessu kle, millises võistkonnas sa mängid siis?:P

Igastahes tundub, et see aasta on ikka lääs kõvasti tugevam, kui eelmine!

Kommentaar

ei tea midagi, Tabasalu ikka omas
          härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

tom1976 kas see Djord mängib see aasta ka veel teie tiimis ?
            ja millest tuleneb arvamuset pärnu see aasta parem :P ? ei väidagi et me pole :P, aga eile kui 1. trenn väljas oli siis olid kyll kõik peata lambad. Meilt läks 1 poiss Vaprusesse ja 1 Elvasse, aga peaks nagu hakkama saama Eks näha ole

Kommentaar

Algselt postitas Warren Vaata postitust
              Plõksin ka siis vahele nati. Ausalt ütelda kahtlen sügavalt selles, et Rummu nii madalal lõpetab nagu paljud siin ennustavad. Tugev meeskond. Kahtlemata tuleb enamusel nendega probleeme.
              Second that.

Rummul on väga tehnilised ja noored mängumehed.Kiiruski pole probleem.Ja tegemist on venelastest koosneva satsiga , see peaks juba midagi ütlema.
              Alahindate..

Kommentaar

kõlakad käivad, et keilal tuleb vist ka 2 "mehe" võrra täiendust. Tundub, et üle pika aja saame endale noore väravavahi, kes üritab Tünni kooremt hakata kandma. ja teine uus tulija pidavat miski vene poiss olema.
                Uudis mitteametlik.
                Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas karliito Vaata postitust
                  tom1976 kas see Djord mängib see aasta ka veel teie tiimis ?
                  ja millest tuleneb arvamuset pärnu see aasta parem :P ? ei väidagi et me pole :P, aga eile kui 1. trenn väljas oli siis olid kyll kõik peata lambad. Meilt läks 1 poiss Vaprusesse ja 1 Elvasse, aga peaks nagu hakkama saama Eks näha ole
                  Djord on ikka meie rivistuses. Eelmisel aastal jätsite mulle küll väga hea mulje väljakul. Pall liikus ilusti, tehnilised oskused olid head ja nüüd uus aasta ja kogenenumad. Ma ei tea kas see teie treener on ikka sama mees kel eelmisel aastal kes minu arust teid natuke vale taktikaga juhendas kuid mina pean teie eelistuseks just noort meeskonda kes hoolimata kaotusseisu jäädes pani meile vapralt lõpuni vastu.
                  Tom FC Risti

Kommentaar

Rummuga mängisime saalis ja neil on tõesti paar väga teravat meest. Üks riputas vaskuga palli nii nagu soovis ja silma jäi veel paar-kolm meest. Väljas ma nendega kunagi kohtunud pole. Alahinnata ei tasu neid kindlasti. Huvitav kas see on see sats kes eelmisel aastal kolmandas Klooga nime all mängis.
                    Tom FC Risti

Kommentaar

Keilal läheb see aasta väga raskeks, kuid kes teab äkki üllatame. Pakun keilale 3-7 kohta. Dünamo on kindlast tabeli üleval pool

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
                        Rummuga mängisime saalis ja neil on tõesti paar väga teravat meest. Üks riputas vaskuga palli nii nagu soovis ja silma jäi veel paar-kolm meest. Väljas ma nendega kunagi kohtunud pole. Alahinnata ei tasu neid kindlasti. Huvitav kas see on see sats kes eelmisel aastal kolmandas Klooga nime all mängis.
                        Eriti ei usu küll, Klooga on II liigas.

Kommentaar

Algselt postitas Chaqueta Vaata postitust
                          Eriti ei usu küll, Klooga on II liigas.
                          Kuramus ma ei pannud tähelegi.
                          Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas KJK Vaata postitust
                            Keilal läheb see aasta väga raskeks, kuid kes teab äkki üllatame. Pakun keilale 3-7 kohta. Dünamo on kindlast tabeli üleval pool
                            Kas Keila mängib ikka seal ujula taga vana statal kus mina veel kunagi Turba eest teiega mängisin?
                            Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
                              Kas Keila mängib ikka seal ujula taga vana statal kus mina veel kunagi Turba eest teiega mängisin?

OOOjaaa, Keila linn suure suuga rääkind, et Kohe kohe saate omale kunstmuru platsi ja kus peame meie oma vastaseid vastuvõtma, Häbiväärsel põllul. Meil endal on ka piinlik meeskondi sellisel platsil vastu võtta. Vabandame väga selliste tingimuste pärast, mida te peate Keila platsil läbi kogema!

Kommentaar

Ega meil Turba omagi kiita pole, kodu (Risti) omal lükati muru maha ja nüüd vald peaks tegema hakkama. Kohilas sai käidud ja seal lausa super väljak.
                                Tom FC Risti

Kommentaar

Working...
                                X