lihtsalt huvipärast, et mis siis Keilal see keskmine vanus lõpuks on?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III-liiga, lääs 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas gaius Vaata postitustlihtsalt huvipärast, et mis siis Keilal see keskmine vanus lõpuks on?
Kommentaar
-
Algselt postitas masturr Vaata postitustkeila imeb vilinal
Arvate siis tõesti et olete meist peajagu üle või !?
Te võite küll selle mängu favoriidid olla, aga mäng pole veel mängitud niiet kõik on alles ees ja kõike võib veel juhtuda!
Kommentaar
-
Ei saa nüüd nendest küll aru ,kes seda "imemise juttu" õigeks peavad või heaks kiidavad!! Kas hakkamegi siis järgmiste voorude eel ja järel kommenteerima siis sellises vormis ,et " see imes ","see hakkab imema" jne!!??Tundub ,et üllatusi tuleb igas voorus,nii, et need kes imemist teistele ennustavad, nende nahas küll ei tahaks olla,kui äkki ise kaotavad!Natuke labaseks läheb?! Või ei!? Minu arust, see kes sellist juttu ajab peab ise peegli ette seisma ning vaatama ega ta ise ei ime?!:-)
Kuulge ettepanek, unustaks nüüd selle teema ära ja jääks normaalsuse piiridesse st nagu ennegi.
Tõesti ,kui Masturr Kaitseliidu satsist on ,siis minu jaoks üllatus, et sellise kommentaariga keegi sealt lagedale tuli, paistsid igati normid vennad olevat!
aga saaks ikka naerda kui Keila teeks üllatuse!:-)))))
Sry kui eksin!
Aga veelkord,jääks normaalseteks!!veteran:-)
Kommentaar
-
ärme nüüd jorinaks jälle asjal siin foorumis minna lase, alles sai eelmise teemaga ühelepoole.
lihtsalt pole vaja kellegi midagi ette heita ja foorumis hõisata, kes keda imeb. küllap iga meeskond teab isegi, mis seis neil hetkel on.
sügisesed tulemused räägivad enivei enda eest ise.Keila JK nr 9
Kommentaar
-
Algselt postitas näx Vaata postitustEi saa nüüd nendest küll aru ,kes seda "imemise juttu" õigeks peavad või heaks kiidavad!! Kas hakkamegi siis järgmiste voorude eel ja järel kommenteerima siis sellises vormis ,et " see imes ","see hakkab imema" jne!!??Tundub ,et üllatusi tuleb igas voorus,nii, et need kes imemist teistele ennustavad, nende nahas küll ei tahaks olla,kui äkki ise kaotavad!Natuke labaseks läheb?! Või ei!? Minu arust, see kes sellist juttu ajab peab ise peegli ette seisma ning vaatama ega ta ise ei ime?!:-)
Kuulge ettepanek, unustaks nüüd selle teema ära ja jääks normaalsuse piiridesse st nagu ennegi.
Tõesti ,kui Masturr Kaitseliidu satsist on ,siis minu jaoks üllatus, et sellise kommentaariga keegi sealt lagedale tuli, paistsid igati normid vennad olevat!
aga saaks ikka naerda kui Keila teeks üllatuse!:-)))))
Sry kui eksin!
Aga veelkord,jääks normaalseteks!!Keila JK nr 9
Kommentaar
-
Algselt postitas drago Vaata postitustüks tark ütles kunagi, et tibusid loetakse sügisel.
keila pole sel ajal kui mina mänginud selles võistkonnas olen (4 hooaega) kordagi olnud väljalangemise ligidal ka mitte. eriti tuleks seejuures arvesse võtta, et keilal on raudselt üks noorimaid satse eesti liigades üldse.
ka eelmine hooaeg võitles keila viimase vooruni edasipääsu eest II liigasse, aga kus oli Kalev (eeldades et mr masturr on kalevist)... ???
ennem võiks ikka natukene mõelda ka, kui öelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas erkkik Vaata postitustkeila oleks saand ülemineku mängudele kui saime kunagi emmaste vastu +/- kaotuse kuna meil oli üks vend just 3 kollast saand vms oleks seal need võidetud mängust kolm punkti tulnud oleksime neljandad olnud ja edasipääsu mängudele saan aga ebaõnnKeila JK nr 9
Kommentaar
-
Algselt postitas erkkik Vaata postitustkeila oleks saand ülemineku mängudele kui saime kunagi emmaste vastu +/- kaotuse kuna meil oli üks vend just 3 kollast saand vms oleks seal need võidetud mängust kolm punkti tulnud oleksime neljandad olnud ja edasipääsu mängudele saan aga ebaõnnveteran:-)
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustandrei, iga liiga ja iga spordiala kohta on igasuguseid erinevaid arutelusid, ma ei saa aru miks me praegu siin Keila kohta oma juttu ei või rääkida?
veteran:-)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar