Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

lihtsalt huvipärast, et mis siis Keilal see keskmine vanus lõpuks on?

Kommentaar

see on ilmselt arvutamisel :P
      härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas gaius Vaata postitust
        lihtsalt huvipärast, et mis siis Keilal see keskmine vanus lõpuks on?
        No meil on enamus mängijaid 91, 90 ja 89 aastatel sündinud ja isegi mõni üksik on täiskasvanu niiet tehke omad järeldused palju meil see keskmine vanus olla võiks! Umbes 17- 18 aastat tuleks keskmiseks vanuseks.

Kommentaar

Algselt postitas masturr Vaata postitust
          keila imeb vilinal
          Ära hõiska siin midagi, varsti sööd oma sõnu!
          Arvate siis tõesti et olete meist peajagu üle või !?
          Te võite küll selle mängu favoriidid olla, aga mäng pole veel mängitud niiet kõik on alles ees ja kõike võib veel juhtuda!

Kommentaar

Ei saa nüüd nendest küll aru ,kes seda "imemise juttu" õigeks peavad või heaks kiidavad!! Kas hakkamegi siis järgmiste voorude eel ja järel kommenteerima siis sellises vormis ,et " see imes ","see hakkab imema" jne!!??Tundub ,et üllatusi tuleb igas voorus,nii, et need kes imemist teistele ennustavad, nende nahas küll ei tahaks olla,kui äkki ise kaotavad!Natuke labaseks läheb?! Või ei!? Minu arust, see kes sellist juttu ajab peab ise peegli ette seisma ning vaatama ega ta ise ei ime?!:-)
            Kuulge ettepanek, unustaks nüüd selle teema ära ja jääks normaalsuse piiridesse st nagu ennegi.
            Tõesti ,kui Masturr Kaitseliidu satsist on ,siis minu jaoks üllatus, et sellise kommentaariga keegi sealt lagedale tuli, paistsid igati normid vennad olevat!
            aga saaks ikka naerda kui Keila teeks üllatuse!:-)))))
            Sry kui eksin!
            Aga veelkord,jääks normaalseteks!!
            veteran:-)

Kommentaar

ärme nüüd jorinaks jälle asjal siin foorumis minna lase, alles sai eelmise teemaga ühelepoole.
              lihtsalt pole vaja kellegi midagi ette heita ja foorumis hõisata, kes keda imeb. küllap iga meeskond teab isegi, mis seis neil hetkel on.
              sügisesed tulemused räägivad enivei enda eest ise.
              Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                Ei saa nüüd nendest küll aru ,kes seda "imemise juttu" õigeks peavad või heaks kiidavad!! Kas hakkamegi siis järgmiste voorude eel ja järel kommenteerima siis sellises vormis ,et " see imes ","see hakkab imema" jne!!??Tundub ,et üllatusi tuleb igas voorus,nii, et need kes imemist teistele ennustavad, nende nahas küll ei tahaks olla,kui äkki ise kaotavad!Natuke labaseks läheb?! Või ei!? Minu arust, see kes sellist juttu ajab peab ise peegli ette seisma ning vaatama ega ta ise ei ime?!:-)
                Kuulge ettepanek, unustaks nüüd selle teema ära ja jääks normaalsuse piiridesse st nagu ennegi.
                Tõesti ,kui Masturr Kaitseliidu satsist on ,siis minu jaoks üllatus, et sellise kommentaariga keegi sealt lagedale tuli, paistsid igati normid vennad olevat!
                aga saaks ikka naerda kui Keila teeks üllatuse!:-)))))
                Sry kui eksin!
                Aga veelkord,jääks normaalseteks!!
                5+ jõudsin eelmises postituses samale järeldusele.
                Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas drago Vaata postitust
                  üks tark ütles kunagi, et tibusid loetakse sügisel.
                  keila pole sel ajal kui mina mänginud selles võistkonnas olen (4 hooaega) kordagi olnud väljalangemise ligidal ka mitte. eriti tuleks seejuures arvesse võtta, et keilal on raudselt üks noorimaid satse eesti liigades üldse.
                  ka eelmine hooaeg võitles keila viimase vooruni edasipääsu eest II liigasse, aga kus oli Kalev (eeldades et mr masturr on kalevist)... ???

ennem võiks ikka natukene mõelda ka, kui öelda.
                  keila oleks saand ülemineku mängudele kui saime kunagi emmaste vastu +/- kaotuse kuna meil oli üks vend just 3 kollast saand vms oleks seal need võidetud mängust kolm punkti tulnud oleksime neljandad olnud ja edasipääsu mängudele saan aga ebaõnn

Kommentaar

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
                    keila oleks saand ülemineku mängudele kui saime kunagi emmaste vastu +/- kaotuse kuna meil oli üks vend just 3 kollast saand vms oleks seal need võidetud mängust kolm punkti tulnud oleksime neljandad olnud ja edasipääsu mängudele saan aga ebaõnn
                    no ilmselt tuleb praeguse seisu järgi kõrgemaid jõude tänada, et teise ei kobistanud. olukord teises oleks päris nüri. pooled mängud toimuvad lõuna-eestis või saartel. samuti oleks finantsiliselt asi lõhki läinud.
                    Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
                      No palju asju oleks teisiti võinud olla teistelgi!:-)

Kommentaar

Päris huvitav lugeda provotseerivaid oletusi siin foorumis. Ennegi on lagedale tuldud faktidega mis pehmelt öeldes ei vasta tõele. KNR raadio (keegi naine rääkis) on mitmetele siin postitajatele muutunud ainsaks "tõtträäkivaks" info allikaks.

Kommentaar

andrei, iga liiga ja iga spordiala kohta on igasuguseid erinevaid arutelusid, ma ei saa aru miks me praegu siin Keila kohta oma juttu ei või rääkida?

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                            andrei, iga liiga ja iga spordiala kohta on igasuguseid erinevaid arutelusid, ma ei saa aru miks me praegu siin Keila kohta oma juttu ei või rääkida?

Ikka ju võib rääkida ,kui sa aru ei saanud, siis mõte oli selles ,et kuidas väljendada seda nn. eeldatavat üleolekut.:-)

Kommentaar

noh ma mõtlesingi "oma jutu" all seda

Kommentaar

vähemalt on aktiivset osalust foorumis rohkem kui küllaga
                                Keila JK nr 9

Kommentaar

Working...
                                X