Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tundub, et Kuuse on nagu tänavune Tartu Rock. Mängijad ei saa aru, mis treener tahab ja/või ei oska seda realiseerida. Kui Piir väljaku äärest midagi ütleb, on mängijatel väljakult sada asja vastu karjuda ja üksteisega õiendatakse nii kui nii. Minu arust ei tasuks sellest kuvandist, mis Aivar Pohlaku abiga Piirist meedias konstrueeritud on, liiga pedantselt kinni pidada.
Aga kindel on see, et pennu jäi 80ndal minutil andmata. Palli sain löödud, kui mind väravavahi ja kaitsjate jalad tabasid. Samas usun, et põhjus, miks ta seda ei andnud, kajastus minu kollases kaardis, mille suupruukimise eest esimesel poolajal teenisin. Muidu üldiselt võinuks ta rohkem platsi peal joosta ja oma särgi higiseks saada - oleks oluliselt paremini vilistanud. Mäng oli täitsa OK ja vastased head. Edu!
Tundub, et Kuuse on nagu tänavune Tartu Rock. Mängijad ei saa aru, mis treener tahab ja/või ei oska seda realiseerida. Kui Piir väljaku äärest midagi ütleb, on mängijatel väljakult sada asja vastu karjuda ja üksteisega õiendatakse nii kui nii. Minu arust ei tasuks sellest kuvandist, mis Aivar Pohlaku abiga Piirist meedias konstrueeritud on, liiga pedantselt kinni pidada.
Kunagi ammu pani Olumets ühe hea killu unost ka lendu.
Kuidas väravalööjatega on?
Olympicu omad:
Magnar Mikkelsaar 5
Rando Tamm 4
Kristjan Lahe 3
Hans Talgre 3
Margus Grauberg 2
Oliver Vunder 2
Vjatšeslav Lebedev 1
Andri Porila 1
Lauri Salei 1
Vabandan kohe mitmekordse postituse eest (ma ei pane seda kutset küll IV liiga teemadesse, kuid nemadki võivad saata - kui huvi on).
Teen lühidalt ja konkreetselt. Uuendan sellise mängu nagu Football Manager andmebaase ja tahaks lahti saada olematutest meestest.
Seetõttu siis. Kui tahate enda klubi ja meeskonda mängu saada, pange mulle meili järgmised andmed:
(klubi nimi ja liiga ja kodustaadion)
1) Nimi
2) Sünniaeg
3) Positsioon väljakul (viisil DC, DL, AML, FC või SC)
Meil on martin.shmutov@postimees.ee ja saata võib näiteks pühapäeva õhtuni, kuid mida varem, seda parem – loe: seda kindlamalt saab uuendustesse kirja.
Kommentaar