Algselt postitas marcello
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3 Liiga põhjatsoon 2007
Collapse
X
-
Veiko ütleski õigesti, foorum on koht oma arvamuse ütlemiseks ja ,kui minu arvamus sinu arvamusega ei klapi pole ka midagi.
Eile võitsin mina, homme sina ja ülehomme... mäng on ikka 2 x 45 minutit ja seda tuleb võtta mänguna.Emotsioonid mängu ajal ja peale seda on loomulikud. Keegi ei keela teil siin ise sõna võtta ja oma tõde kuulutada. Seega kõik muidu vingujad võite külg ees lasta.
Pole kunagi öeldud ,et kohtunik oli süüdi kellegi kaotuses või võidus, pigem toonud välja eksimusi, eksimusi on ka mängijatel palju ja kindlasti kordades rohkem kui kohtunikel aga nemad ei hakka teid selle eest sõimama.
Edaspidi nautige mängu.Peale mängu kommenteerige, tooge välja oma nägemus jne, lihtne kuiv tulemuse märkimine on jama.
PS! Olympic on Atli vastu alati rohkem motiveeritud, tuleb need jutumehed ju paika panna! Kas pole nii?
Kommentaar
-
Algselt postitas Taavi.T Vaata postitustPS! Olympic on Atli vastu alati rohkem motiveeritud, tuleb need jutumehed ju paika panna! Kas pole nii?
Kommentaar
-
Algselt postitas Taavi.T Vaata postitustAtli - Saku 1:1 (1:0)
Andok 35' - 85'
Mängust räägivad sakukad, mina ju valetan nii et maa must
krdi karm on ikka naturaali peal mängida üle pika aja, hoopis teine koormus peal :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Qips Vaata postitustenamus ajast rapla võimu all, kohati läks pisut rabedaks see mäng. kohtuniku kohta ei oska midagi head õelda, täiesti mõttetu tegelane platsil, vile käis seinast seina mõlemal poolel. saku värav Hendre.
krdi karm on ikka naturaali peal mängida üle pika aja, hoopis teine koormus peal :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Taavi.T Vaata postitustVeiko ütleski õigesti, foorum on koht oma arvamuse ütlemiseks ja ,kui minu arvamus sinu arvamusega ei klapi pole ka midagi.
Eile võitsin mina, homme sina ja ülehomme... mäng on ikka 2 x 45 minutit ja seda tuleb võtta mänguna.Emotsioonid mängu ajal ja peale seda on loomulikud. Keegi ei keela teil siin ise sõna võtta ja oma tõde kuulutada. Seega kõik muidu vingujad võite külg ees lasta.
Pole kunagi öeldud ,et kohtunik oli süüdi kellegi kaotuses või võidus, pigem toonud välja eksimusi, eksimusi on ka mängijatel palju ja kindlasti kordades rohkem kui kohtunikel aga nemad ei hakka teid selle eest sõimama.
Edaspidi nautige mängu.Peale mängu kommenteerige, tooge välja oma nägemus jne, lihtne kuiv tulemuse märkimine on jama.
PS! Olympic on Atli vastu alati rohkem motiveeritud, tuleb need jutumehed ju paika panna! Kas pole nii?Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas masturr Vaata postitustei Taavi sina räägid musta valgexkavalpea tegid hoopis uue konto.
Kle ma jah veitsa ärritusin , kui seal liialt sõna hakkasid võtma, pole ikkagi ilus kohtuniku peale karjuda.
Mängijad ei mõista ,et kohtunikult vigade,kaartide ja mille veel nõudmine on endale augu kaevamine, vilega tegelane on ka inimene mitte robot.
Täna oli ju 5+ vile(ennast kiitmast ma ei väsi selleks kasutan ma jalgu ,käsi)
T
Kommentaar
-
Algselt postitas zigull182 Vaata postitustEBS - Saue 1:1
Mõtetu mäng mõtetul kella ajal.
kahju lausa EBS´lastest, kes hooajavältel 10 nädalavahetust kella kümnest vutti peavd taguma. Aga ei no kui nii meeldib siis mix mitte.
Mäng algas vastavalt kella ajale uimaselt, kuni Ebs lõi karistuslöögi järksest saginast mingi veereva kera saue GK selja taha. Saue üritas oma mängu käima saada ja nii suudeti mingi 10 minti enne poolaja lõppu seis viigistada. Poolaja lõpp kuulus sauele. Ka teist poolaega domineeris selgelt saue, kuid mis puudu jäi oli konkreetne peale löök väravale, ühesõnaga kõik rünnakud lõppesid mannetult. Ja hoopis EBS il avanes võimalus võit võtta kui pall nende vähestest üritustest tühja värava poole veeredes vastu posti põrkas.
Kommentaar
-
Algselt postitas saiaiai Vaata postitustMõtetu mäng mõtetul kella ajal.
kahju lausa EBS´lastest, kes hooajavältel 10 nädalavahetust kella kümnest vutti peavd taguma. Aga ei no kui nii meeldib siis mix mitte.
Mäng algas vastavalt kella ajale uimaselt, kuni Ebs lõi karistuslöögi järksest saginast mingi veereva kera saue GK selja taha. Saue üritas oma mängu käima saada ja nii suudeti mingi 10 minti enne poolaja lõppu seis viigistada. Poolaja lõpp kuulus sauele. Ka teist poolaega domineeris selgelt saue, kuid mis puudu jäi oli konkreetne peale löök väravale, ühesõnaga kõik rünnakud lõppesid mannetult. Ja hoopis EBS il avanes võimalus võit võtta kui pall nende vähestest üritustest tühja värava poole veeredes vastu posti põrkas.winners never quit, quiters never win!
Kommentaar
-
Algselt postitas mar1 Vaata postitustKeegi pole vastanud kas Taavi tohtis mangida? Kalduvad ikka Atli mehed jututeemast korvale!!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar