Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

hm

ma võin päris julgelt väita et kui kodugaas oma meeskonna kokku saab, siis on nad väga rasked vastased igale võistkonnale..see aasta tundub olevat parem võistkond kui varasematel aastatel..mängutahet ja võitlusjanu ja muidugi ka võidujanu on meestel tekkinud varasemast rohkem - minul isiklikult kindlasti!!

edu meile

Kommentaar

veel üks asi..
      kas kuskil on ka kirjas väravalööjate edetabel?

Kommentaar

Algselt postitas tootvalane Vaata postitust
        veel üks asi..
        kas kuskil on ka kirjas väravalööjate edetabel?

Toits sind pole seal
        COME ON YOU REDS !

Kommentaar

Viimane mäng Karksiga SK10 lihtsalt surus, kuid meil ei olnud õnne ja sellest ka tulemus 2:1

Kommentaar

kuskil ju peaksin olema..kurat..mu varjunimi on avastatud..olin ennist MAAILMAkuulus SALApolitseinik...

aga pole hullu..ja olen küll seal..kuskil..laup ehk saab juurde

Kommentaar

Algselt postitas aruso Vaata postitust
              Viimane mäng Karksiga SK10 lihtsalt surus, kuid meil ei olnud õnne ja sellest ka tulemus 2:1

Ja seda ainult tänu Karksi poolikule võistkonnale, ootame kordusmängu
              COME ON YOU REDS !

Kommentaar

Algselt postitas tootvalane Vaata postitust
                kuskil ju peaksin olema..kurat..mu varjunimi on avastatud..olin ennist MAAILMAkuulus SALApolitseinik...

aga pole hullu..ja olen küll seal..kuskil..laup ehk saab juurde
                Sul on reedel raudselt kohustuslik Redi külastamine, kahtlen kas tuleb juurde
                COME ON YOU REDS !

Kommentaar

Algselt postitas albertu Vaata postitust
                  Sul on reedel raudselt kohustuslik Redi külastamine, kahtlen kas tuleb juurde
                  meil tavaliselt 10 meest alati punases ja augus + laup peale mängu karaokepubis liverpool--suur vend--punene--auk--.......ja ega see ega palli mängimast.

Kommentaar

teeme homme trenni viiratsis ja vaatame kuhu reedel,laupäeval läheme

Kommentaar

reedel olen ma järve ääres rannakohvikus flirt..red pole minu maitse
                      aga tundub et tuleb kaine õhtu, sest isu väravaid lüüa on suurem kui platsil vingerdamine

Kommentaar

Kodugaasi pallurid, kes te siin olete äkki postitate peale mängu sellesse foorumisse kah oma tulemuse ja väikse kommentaari mängu kohta -> http://www.jktulevik.ee/modules.php?name=Forums. Seal täitsa Kodugaasi teema olemas.
                        http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

ajasin siis eile Viiratsi staadioni traktoriga siiliks - nüüd saab seal mängida küll!
                          täna Kodugaasi trenn Viiratsis kell 18.30.
                          Viljandi JK Kotkad

Kommentaar

Algselt postitas Qliver Vaata postitust
                            ajasin siis eile Viiratsi staadioni traktoriga siiliks - nüüd saab seal mängida küll!
                            täna Kodugaasi trenn Viiratsis kell 18.30.

Peaks siis konkurente piiluma tulema
                            COME ON YOU REDS !

Kommentaar

Endiselt räsib Karksi JK suur vigastuste laine probleemid nii suured,et tekkib raskusi Türiga mänguks võiskonna kokku saamisega.
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                                Endiselt räsib Karksi JK suur vigastuste laine probleemid nii suured,et tekkib raskusi Türiga mänguks võiskonna kokku saamisega.

Pakun, et ei saagi, kui saate, siis tulete 10se pakiga tagasi.
                                COME ON YOU REDS !

Kommentaar

Working...
                                X