Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Meie põld täitsa okei ! Kui see on "meeste mäng", siis homme hakkab keegi piki jalgu saama ! Seda mõlemist võistkonnast
    Ma arvan, et mängus tuleb rohkelt võitlust ja vähe väravaid. Kõike võib juhtuda.
    Ma ise loodan koosseisu pääseda Tahaks näha kui kõvad olete väljakul,kas samamoodi nagu ka foorumis
    Ega jah, edu teile homme !
    Ärge tänu pidu pidage ... tuleb ju varakult meile sõita, aga mina võtan heaga teie terviseks

Kommentaar

Algselt postitas -dzR- Vaata postitust
      Meie põld täitsa okei ! Kui see on "meeste mäng", siis homme hakkab keegi piki jalgu saama ! Seda mõlemist võistkonnast
      Ma arvan, et mängus tuleb rohkelt võitlust ja vähe väravaid. Kõike võib juhtuda.
      Ma ise loodan koosseisu pääseda Tahaks näha kui kõvad olete väljakul,kas samamoodi nagu ka foorumis
      Ärge tänu pidu pidage ... tuleb ju varakult meile sõita, aga mina võtan heaga teie terviseks
      Kohtunik võiks enne mängu seda lugeda ja suuta siis mängu enda kontrolli all hoida, sest muidu jääb halb maik sellele mängule juurde.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
        Naised platsilt koju, siiski tegemist homme meeste mänguga. Põld korras? Noori mehi ei saa rikkuda põllu peal. Vigastused kerged tulema.
        Sa mine ...
        Naised koju,ha...
        ma arvan,et sa nii ei reegiks kui ma lendas sulle buutsaga vastu pead,nii,et pea verine...
        oleks kohe teine jutt...

Kommentaar

VJK Tapa - Nõmme Kalju 1 : 1
          Mitte midagi ei oska öelda...
          Paar sõna : Kohtunik lihtsalt super!!!(Tohmakas)
          Kalju kaitse,hmm,poisitele õpetati vist,et meest on vaja mängida mitte palli...
          Hea,et mull särki seljast ära ei tiritud,aga noh viik siis viik,kaljule edu edaspidiseks!

Kommentaar

VJK Tapa - Nõmme-Kalju III 1 : 1
            Suhteliselt võidetav mäng oli. Tapa väravavaht keeras sitta küll kui palli jalgade vahelt läbi lasi ... Keegi rääkis naiste mängust ???
            Ma naeran teie kaitse üle ... kui vähegi sain võimalust liikuda palliga,siis kohe anti piki jalgu ja tõmmati tagant igatpidi kätega ...
            Enda võistkonna kohta võin öelda, et olid väga tublid ... sellise pooliku koosseisuga suudeti värav lüüa ja see, mis meile löödi oli koba peale ... Nõmmel polnud üldse võimalusi peale selle postilöögi, seal meil vedas, aga muidu oli Tapa kaitse tasemel !
            Pole midagi, me veel kohtume järgmisel aastal teiega. Nii et siis saab teada kumb parem on !
            P.S.
            Kui seis viigine siis loetakse väravad löödud võõrsil mängides. See nagu lihtsalt möla, aga meie lõime võõrsil 2 teie 1 ... ärge seda eriti tähele pange ...
            Hea mäng ja tänud teile ning muidugi edu edasistes kohtumistes

Kommentaar

Habe mis nri all sa mängisid???
              Lihtsalt huvi pärast.

Kommentaar

Tapa - Nomme
                sitt mang oli.kui kaljul on see pohikoosseis siis ma ei saa aru kuidas te olete 2 kohal.mulle rohkem meeldis kuidas vilistas kohtunik aga mitte mang. ja veel HABE mangi parem platsil kui molise siin foorumis.

Kommentaar

Kohtunik vilistas võrdselt, pole midagi halba öelda, mõlemad tiimid said kaardi kobisemise eest. Me ei suutnud ise sellisel väljakul midagi teha, väravate arv näitas seda mõlemalt poolt, et väljak ei ole hea. Väljak korda ja te ise hakkate ka paremini kõik mängima. Edu ja aitähh mängu eest.

Kommentaar

Vastuseks VJK TAPALE.

Kommentaar

FC Kiiu-Eston villa 2:0

Kommentaar

Algselt postitas nikker Vaata postitust
                        Väga hea Kiiu poisid!
                        Tublid olete

Kommentaar

Üllatus, ei osanud oodatagi Kiiult sellist tulemust. Äkki suudate Kehralt ja teistelt tipu meeskondadelt punkte röövida.

Kommentaar

Ära süüdista väravavahti,ta ju väljakumängija ning pole sellel positsoonil enne mänginud.Aitäh hoopis,et ta oli nõus seal mängima.Pigem vedas meid alt Mait kes oleks pidanud kohale tulema.

VJK Tapa - Nõmme-Kalju III 1 : 1
                            Suhteliselt võidetav mäng oli. Tapa väravavaht keeras sitta küll kui palli jalgade vahelt läbi lasi ... Keegi rääkis naiste mängust ???
                            Ma naeran teie kaitse üle ... kui vähegi sain võimalust liikuda palliga,siis kohe anti piki jalgu ja tõmmati tagant igatpidi kätega ...
                            Enda võistkonna kohta võin öelda, et olid väga tublid ... sellise pooliku koosseisuga suudeti värav lüüa ja see, mis meile löödi oli koba peale ... Nõmmel polnud üldse võimalusi peale selle postilöögi, seal meil vedas, aga muidu oli Tapa kaitse tasemel !
                            Pole midagi, me veel kohtume järgmisel aastal teiega. Nii et siis saab teada kumb parem on !
                            P.S.
                            Kui seis viigine siis loetakse väravad löödud võõrsil mängides. See nagu lihtsalt möla, aga meie lõime võõrsil 2 teie 1 ... ärge seda eriti tähele pange ...
                            Hea mäng ja tänud teile ning muidugi edu edasistes kohtumistes

Kommentaar

Tundub,et Kiiu hakkab oma mängu leidma.Igati positiivne.Edu edaspidiseks.

Kommentaar

Algselt postitas antz08 Vaata postitust
                                Tundub,et Kiiu hakkab oma mängu leidma.Igati positiivne.Edu edaspidiseks.
                                Pigem ei suuda EV endiselt ära lüüa - 1:1 olukordi ja pendlaid ei realiseerita jne

Kommentaar

Working...
                                X