Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitust
    Tallinna FC TVMK III - igasugune ettekujutus võistkonnast puudub,kuid suurklubi järelkasvumeeskond peaks ju nii või naa tugev olema.V liiga võitjad eelmine aasta
    Ja suht kindlad võitjad V liigas. Meil oli liigas nii, et kui mäng toimus muru peal, siis andis veel kuidagi nendega mängida. Nii kui mindi nende koduväljakule (mingi Mustakivi kooli stata oli vist, väljak mis peaks olema liigamängudeks keelatud), siis oli asi raske. Sealne väljak väga väike, pinnaks oli pmst roheliseks värvitud betoon. Kui sinna minek, siis võtke julgelt siseputsad kaasa. Nii kui mingi kõrgem tald on libisete nagu lehm jääl.

Meeskonnas on üks n.ö. peatüüp kes ka kogu mängu juhib ja möliseb. Vist oli mängiv treener. Ta oli ka neil üks paremaid mehi, keskväljamootor. Võtke ta kinni ning nende tihe lühikese söödu mäng saab teatava tagasilöögi. Eraldi lahe vant oli neil Vanaisa (me hüüdsime teda nii). Lihtsalt üks tumedama nahaga tüüp, meenutas grusiini või midagi sellist, hallid vuntsid ees. Ülejäänud olid noored. Ja üks eestlane oli ka mansas, kes küll vist väljakule üldse ei saanud ja ütles et ta seal rohkem keelepraktika pärast

Teie divaris julgen öelda, et kindlalt üks esiotsa meeskondadest.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
      J (mingi Mustakivi kooli stata oli vist, väljak mis peaks olema liigamängudeks keelatud)
      Hoihoi, Mustakivi on tore koht, kus pole yhtegi kunstmuruväljakut siiski! Mustjõe Gümnaasiumiga oli tegu siiski.

Mina sattusin nende vastu yhe korra muru peale mängima, imho pold miskit erilist, tundus, et Vnda võitsid tänu sellele, et sats oli pidevalt täismahus kohal. IV Põhi 2007 võidu materjali ei tundunud olema, keskmik.

Reinu hõige, et saab minuga madistada oli eksklik, kevadringis vist liigavutiga ei tegele.

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
        Reinu hõige, et saab minuga madistada oli eksklik, kevadringis vist liigavutiga ei tegele.

Kurb kuulda, loodetavasti sügisel siis maadleme
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Noh väidetavalt on mul vist märtsi lõpuni aega meelt muuta vms, eks näeb, sügisel aga tahaks juba kindlasti mürada .

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
            Hoihoi, Mustakivi on tore koht, kus pole yhtegi kunstmuruväljakut siiski! Mustjõe Gümnaasiumiga oli tegu siiski.

Mina sattusin nende vastu yhe korra muru peale mängima, imho pold miskit erilist, tundus, et Vnda võitsid tänu sellele, et sats oli pidevalt täismahus kohal. IV Põhi 2007 võidu materjali ei tundunud olema, keskmik.
            oli jah Mustjõe mu Tallinna geograafia pole väljaspool kesklinna piirkonda just kõige parem kahjuks

TVMK III trump oli jah selles, et põhimehed alati kohal. Siiski pean mina nende veel suuremaks trumbiks koduväljakut. Seal saab kõigil raske olema.

Ma ei öelnudki, et nad võidavad, kuid olen suht kindel, et 5. või kõrgem koht neile tulemas. Loodetavasti eksin

Kommentaar

Devil,samas mustakivist kiviviske kaugusel(ma pean su sinna tühermaale õlut jooma viima:P) tegi üks vene kool aasta tagasi tohutu staadioni renoveerimise.Vist tuli korralik kunstmuru maha mitte mistra betooni peal(loodan,et ei eksi)

Suund mustakivist läbi elurajooni priisle poole
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

See on juba Priisle tõesti, tean, mida mõtled. Seal tühermaal olen mõned õlled paari sõbraga juba jõudnud juua . Aga pole vastu su pakkumisele .

Kommentaar

Jah, ma pigem ütleks ka, et TVMK III trump eelmisel aastal oli pikk pink või vähemalt see, et põhimehed väga paljudel mängudel kohal olid. Isegi Teie väljanaerdud ja läbiaegade nõrgimaks tituleeritud FC Reaal sai neist kahel korral jagu, nende eelmise hooaja koduväljakul isegi 10:2. Õnneks võin öelda, et sel hooajal sel betoonil oma kandu põrutama ei pea

Kommentaar

jah Reaali poisid vist olid ainukesed kes neid võitsid. see jäigi müstikaks, et kuidas?

Kommentaar

Niipalju,kui ajalugu on näidanud,et vene keelt kõnelevad satsid,kes meil siin liigadest osa võtavad,pole kunagi nõrgad,vaid mängivad korralikku jalkat.

ja veel:lugege IV ida teemat,kas keegi ei taha siis diili teha?kõigil mõnusam mu meelest
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                        jah Reaali poisid vist olid ainukesed kes neid võitsid. see jäigi müstikaks, et kuidas?
                        ausalt öeldes,ega nõrk võistkond liiga liidrit 10:2 ei peksa.tõesti müstika...või mis seal toimus?
                        Kapten Trumm

Kommentaar

lõime neile paar kolli ja siis oli nende mäng murtud. virisesid ja mõlisesid aga midagi teha enam ei suutnud
                          Sir Bobby Robson: "The first 90 minutes of the match are the most important."

Kommentaar

Suht mõttetu meeskond see tvmk III,a-sotsiaalid koos,ainuke kes seal midagi teeb/mängib on nende treener aleksei davõdov ja siis tvmk põhimeeskonna väravavahi treener Oleg Andrejev...

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                              Niipalju,kui ajalugu on näidanud,et vene keelt kõnelevad satsid,kes meil siin liigadest osa võtavad,pole kunagi nõrgad,vaid mängivad korralikku jalkat.

ja veel:lugege IV ida teemat,kas keegi ei taha siis diili teha?kõigil mõnusam mu meelest
                              Looda sa, et Piraaja sul itta soovib kolida, olla kogu see aeg Põhja kuulutud(pea 10a).

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
                                Suht mõttetu meeskond see tvmk III,a-sotsiaalid koos,ainuke kes seal midagi teeb/mängib on nende treener aleksei davõdov ja siis tvmk põhimeeskonna väravavahi treener Oleg Andrejev...
                                kohe näha mis mehega tegu on, avatari järgi :S

Kommentaar

Working...
                                X