Trummi-Piraaja mängu eel oli korraks huvitav hetk.Kohtunik(praegune Kuressaare/Sõrve mängija ja kellega koos korvpalligi põrgatatud ühes satsis) palus mõlemal meeskonnal mängijakaardid välja tuua.Mul olid need auto pagassis olemas,kuid kaladel Kehrasse ununenud.Kohtunik mainis,et +/-,mis siis ikka.Piraaja esindaja nentis kurvalt,et OK,saamegi varem sauna.Kuid mõlemal oli nägu naerul.Mul polnud ka muud kosta,et muidugi mängime,-me ju Piraajadega ammused tuttavad,nagunii nad teevad sohki.
Pärast jäin mõtlema,et kas mängijakaartide pärast tegelikult võibki mängu ära jätta ja ühele kaotuse anda.Olen kuulnud,et enne võis,aga nüüd tahetakse see ümber muuta.
Rein.Närvidega on lood nii,et vaikselt neid süüakse,iga aastaga aina vähemaks.Rahulikult on 100 korda räägitud,mõni lihtsalt vajab sadomaso kohtlemist,täpselt nagu naistega.Siis tuleb rahuldus.Muide,see kes võtta sai,mängis teine poolaeg kui ümberkehastunult,oli tunda,et TA ON SAANUD.Ja kohe närvid korras jälle!

Pärast jäin mõtlema,et kas mängijakaartide pärast tegelikult võibki mängu ära jätta ja ühele kaotuse anda.Olen kuulnud,et enne võis,aga nüüd tahetakse see ümber muuta.
Rein.Närvidega on lood nii,et vaikselt neid süüakse,iga aastaga aina vähemaks.Rahulikult on 100 korda räägitud,mõni lihtsalt vajab sadomaso kohtlemist,täpselt nagu naistega.Siis tuleb rahuldus.Muide,see kes võtta sai,mängis teine poolaeg kui ümberkehastunult,oli tunda,et TA ON SAANUD.Ja kohe närvid korras jälle!
Kommentaar