Algselt postitas Silver
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2007
Collapse
X
-
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
-
Algselt postitas Edson Vaata postitustRahu, ainult rahu, Silver. Ma polegi öelnud, et staadioni muru väga hea oleks. Oma postitusega viitasin sellele, et tingimused on mõlemale võistkonnale ühesugused.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas jots Vaata postitustselle asja nimi ongi koduväljakueelis
Ja Piraajad on väikesed agronoomidInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Aastaid on saadud mängitud, saku ning ttü mätta ja mulla väljakutel. Kokkuvõtteks võiks ölda, et kui on olnud veitsagi ikkagi tugevam sats siis oleme pähe saanud pea alati. Mingit vahet pole olnud väljaku kattes. Ainuke eelis võib nõrgematel satsidel olla, kui väljak on pisike (ehk siis väljaku suurus loeb), muu on kõik melotska ja seepärast vaevalt, ükski meeskond kaotab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Elina Vaata postitustSee on siis hea väljak, kui vihma hullult sajab.
Lööd tühja väravasse peale, aga pall jääb enne väravat lombis seisma.
see on juba teine teema. pealgi sa ei pea mööda maad palli väravasse lööma. selleks on veel võimalusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Edson Vaata postitustRahu, ainult rahu, Silver. Ma polegi öelnud, et staadioni muru väga hea oleks. Oma postitusega viitasin sellele, et tingimused on mõlemale võistkonnale ühesugused. Aga jään enda juurde, et Kehras saab mängida küll. Eriti IV liiga amatöörid. Kui ei meeldi, tõuske II liigasse, seal on paremad staadionid.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustmhh... õhust löövad väikesed tüdrukudKapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Elina Vaata postitustSee on siis hea väljak, kui vihma hullult sajab.
Lööd tühja väravasse peale, aga pall jääb enne väravat lombis seisma.
Püüdes jalgadega lompi meeletult väiksemaks pritsida näidati isegi kollaseid kaarte
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustOn selle vastu mingit rohtu?
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustMind isiklikult häirib poole rohkem Kehras rämedalt leviv lõhn,sõbral külas käies ei ole suutnud kuidagi harjuda,ajab öökima ja söögi- ning joogiisu kaob hoobilt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar