Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mind isiklikult häirib poole rohkem Kehras rämedalt leviv lõhn,sõbral külas käies ei ole suutnud kuidagi harjuda,ajab öökima ja söögi- ning joogiisu kaob hoobilt.On selle vastu mingit rohtu?Võibla ma olen ainukesena allergiline,mind ajab tormine meri ka roopima,nii,et isiklik probleem?
, kui teil mäng peale septembrit, siis on lootust et vähemalt selle vängus on vähenenud ja septembris võib tehas lausa seista, pead ei anna muidugi.)
Mind isiklikult häirib poole rohkem Kehras rämedalt leviv lõhn,sõbral külas käies ei ole suutnud kuidagi harjuda,ajab öökima ja söögi- ning joogiisu kaob hoobilt.On selle vastu mingit rohtu?Võibla ma olen ainukesena allergiline,mind ajab tormine meri ka roopima,nii,et isiklik probleem?
Rohtu pole - harju ära! :P
Lapsena käisin seal vanaema juures, täitsa normaalne Kehra lõhn.
Teine võimalus on ka - looda, et on tugev tuul ja see viib lõhna mujale
Mis seal ikka palju rääkida, esimene pa jäime 2-0 taha, aga teises suutsime meeskonnana mängu tööle saada ja sealt need 3 väravat tulidki.
Mis seal ikka palju rääkida, esimene pa jäime 2-0 taha, aga teises suutsime meeskonnana mängu tööle saada ja sealt need 3 väravat tulidki.
just .. 1 pa ei mänginud me jalgpalli vaid iga mees oli omaette tiim platsil, 2 pa kui meeskond hakkas toimima nagu meeskond siis oli vastastel raskusi üle poole platsi saamisega. esimesed silmad unitedil ka nüüd tabelis .. (Y)
oh sa püss,mida te soccernetlased sööte?
Või jätsite joomise maha,et pühaba omuku juba nii traksis olite?
Igatahes edu teile
Kommentaar