Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Väikesed karikavõistlused 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eenukas Vaata postitust
    Kui viisakusest rääkida siis pärast lõpuvilet jäi Kernu meestest vastast kätlema vist ainult 6 meest...

Jah, aga ma pidasin silmas siin foorumis kirjutamist!

Kommentaar

Algselt postitas mats Vaata postitust
      Jah, aga ma pidasin silmas siin foorumis kirjutamist!

Jah, aga mina arvan jällegi, et pada sõimab katelt - ühed mustad mõlemad.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas eenukas Vaata postitust
        Kui viisakusest rääkida siis pärast lõpuvilet jäi Kernu meestest vastast kätlema vist ainult 6 meest...
        kuule ole reaalne, vastaseid kätlesime kõik va paar meest aga kohtunik jäi ilma igasugusest retseptist

Kommentaar

Kas Kernu mäng toimus ikka tagumisel väljakul?

Kommentaar

jah.........

Kommentaar

Kuulge mida te jaurate siin selle mängu üle(Kernu -Kärdla).
              Mõlemad meeskonnad klassikalised talupojajalgpalli viljelejad, kes kaugemale lööb see võidab, mõningate eranditega mis on positiivne. Ok pole minu asi anda hinnangut teie mänguoskustele.
              Mängu ei olnud raske vilistada, aeglase tempoga.
              Võõrustajad olid tulnud kindla eesmärgiga tõmmata külalistele kott pähe ja alahindasid selgelt vastast.
              Kaotasid kontrolli mängu ja ka enda käitumise üle. Mängijad vaatasid oma vesiste silmadega peale igat pallikaotust minu otsa.Ei saa aidata ilma põhjuseta.
              Piirikohtunikud olid abiks ja fikseerisid kõik korrektselt.
              Minule endale ei jäe ükski vilistatud või vilistamata moment vaevama.
              Vigade osakaalu määravad meeskonnad ise mitte kohtuniku hoiakud.
              Mis puutub väravasse siis ei vaidle siin kumbki osapool.Reegleid kohtunik(vähemalt mina)mängu käigus ümber ei kirjuta.Koduvõistkonna ebaõnn aga musta valgeks ei räägi.
              See, et Kernu meeskond peale lõpuvilet ära jalutas on mentaliteedi küsimus.
              Kellele kulbiga, kellele lusikaga.

Kommentaar

17.05. 20.00 Tallinna Keskerakonna JK – Jõgeva SK Tähe 4:3

Kommentaar

kuidas mängisid Tallinna JK Jalgpallihaigla – Emmaste JK Dagöplast ja Tallinna SK Legion – Tallinna FC Atletik?

Kommentaar

17.05. 19.00 Tallinna JK Jalgpallihaigla* – Emmaste JK Dagöplast 3:2
                    17.05. 20.30 Tallinna SK Legion* – Tallinna FC Atletik 3:0

Kommentaar

Algselt postitas Taavi.T Vaata postitust
                      Kuulge mida te jaurate siin selle mängu üle(Kernu -Kärdla).
                      Mõlemad meeskonnad klassikalised talupojajalgpalli viljelejad, kes kaugemale lööb see võidab, mõningate eranditega mis on positiivne. Ok pole minu asi anda hinnangut teie mänguoskustele.
                      Mängu ei olnud raske vilistada, aeglase tempoga.
                      Võõrustajad olid tulnud kindla eesmärgiga tõmmata külalistele kott pähe ja alahindasid selgelt vastast.
                      Kaotasid kontrolli mängu ja ka enda käitumise üle. Mängijad vaatasid oma vesiste silmadega peale igat pallikaotust minu otsa.Ei saa aidata ilma põhjuseta.
                      Piirikohtunikud olid abiks ja fikseerisid kõik korrektselt.
                      Minule endale ei jäe ükski vilistatud või vilistamata moment vaevama.
                      Vigade osakaalu määravad meeskonnad ise mitte kohtuniku hoiakud.
                      Mis puutub väravasse siis ei vaidle siin kumbki osapool.Reegleid kohtunik(vähemalt mina)mängu käigus ümber ei kirjuta.Koduvõistkonna ebaõnn aga musta valgeks ei räägi.
                      See, et Kernu meeskond peale lõpuvilet ära jalutas on mentaliteedi küsimus.
                      Kellele kulbiga, kellele lusikaga.
                      talupojajalgpalli vilejejad = 5 punkti, kui sa end nii heaks kohtunikuks pead siis järsku võiks kõvemaid mänge vilistada ja end puujalgadega mitte siduda, või mis aga peakohtunikuna ütled enne mängu oma suurtele abimeestele, ,,et tõstke lippu ka ,sest need piirikohtunikud, kes eelmine kord olid ei tõstnud ja siis tõusis palju kära.'' müstika. ja kui reeglite järgi tahad vilistada siis vilista ikka algusest lõpuni.
                      aga noh ära võta südamesse, sitad olime et ise ära ei löönud. aga lihtsalt sellise mängu juures oleks normaalne olnud kui viimastel minutil ,,pall leidis käe'' penaltit ei annaks

Kommentaar

Algselt postitas mömm Vaata postitust
                        talupojajalgpalli vilejejad = 5 punkti, kui sa end nii heaks kohtunikuks pead siis järsku võiks kõvemaid mänge vilistada ja end puujalgadega mitte siduda,
                        Taavi on vilistanud vähemalt 5 Esiliiga mängu, lihtsalt infoks.

Kommentaar

Nii Kärdla võitis Kernu kaotas!

Järgmine teema.

Kommentaar

Algselt postitas mömm Vaata postitust
                            talupojajalgpalli vilejejad = 5 punkti, kui sa end nii heaks kohtunikuks pead siis järsku võiks kõvemaid mänge vilistada ja end puujalgadega mitte siduda, või mis aga peakohtunikuna ütled enne mängu oma suurtele abimeestele, ,,et tõstke lippu ka ,sest need piirikohtunikud, kes eelmine kord olid ei tõstnud ja siis tõusis palju kära.'' müstika. ja kui reeglite järgi tahad vilistada siis vilista ikka algusest lõpuni.
                            aga noh ära võta südamesse, sitad olime et ise ära ei löönud. aga lihtsalt sellise mängu juures oleks normaalne olnud kui viimastel minutil ,,pall leidis käe'' penaltit ei annaks

"...sitad olime et ise ära ei löönud. aga lihtsalt sellise mängu juures oleks normaalne olnud kui viimastel minutil ,,pall leidis käe'' penaltit ei annaks.."
                            No norm jutt sul juba, minagi seda meelt et oma viga teil et ei võitnud,mina ju enne mängu meie võitu ei uskunud ka! Minu arust kohtunikul oli hea külg see, et ajas oma joont ,vigade vilistamisel ,lõpuni.Ei lasknud asja jõhkrutsemiseni, pisemgi "kõks",vilistati enamjaolt ära, panin tähele et algul püüti mõlemalt poolt natuke vastu vaielda, aga pärast oldi suhtharjunud ja asi oli kontrolli all,kohtunikul.Paljudel selline joon puudub. See ,et nüüd"pall leidis käe" jne, arvan ,et see kohtuniku tõlgendamise küsimus ja saaks lausa uue teema teha . vast! Siin võiks ju hakata arutama ,oleks mees olnud kastis üksinda ja siis pall kätt leidnud, arvata võib et ei vilistaks pennut, mina igatahes mitte, aga see olukord: nurgalöök, kast mehi täis, käega mängijal selja taga vastase ründaja oma oponendiga, sest pall nagu surmati käega ära,oli jah juhuslik ,maei vaidle ,aga kukkus samale vennale jala ette, kui oleks läbi läinud jne! ma lihtsalt tõin näite,mis ja kuidas võiks arutama jäädagi! Olen eespool ühesõnavõtjaga nõus ,võiks nüüd selle teema jätta ja edasi oma asjadega minna!Jah, minu poolt selle teemaga kõik! Edu!
                            veteran:-)

Kommentaar

Algselt postitas gaius Vaata postitust
                              Nii Kärdla võitis Kernu kaotas!

Järgmine teema.
                              Olen nõus, sry kui kirjutama hakkasin ,siis sinu vastust-ettepanekut veel ei olnud!

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                                Taavi on vilistanud vähemalt 5 Esiliiga mängu, lihtsalt infoks.
                                Täiesti usun!
                                Muideks tuttav nägu oli, aga ei meenu!

Kommentaar

Working...
                                X