Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas VIIMAN Vaata postitust
    to pras
    sinu juttu järgi on märjamaa parim võistkond 4.liigas..ikka on kohtunik süüdi kaotuses(samamoodi näeb ju alati vastas võistkond ka,eks ka teie vastastele on negatiivset vilet tulnud)....ega te järvakandit,nende kodus võitnud ikka ei oleks nii lihtsalt...vaata turniiri tabelit,siis saad teada mis tasemel märjamaa võistkond on...kõik on õige ju!!!

Soovitan Viickbergi vilet vaatama minna. Saad ka minu jutu poindist aru siis. Härra kus ma olen väitnud, et oleme IV liiga pairm meeskond?. Oleme nii tugevad kui tabel näitab. Lihtsalt kurb, et kevadel olid tasemel kohtunikud siis sügisel olid väga mittepädevad kohtunikud vilistamas mänge. Hooaeg läbi ning mis siis enam uhada.
    Last edited by PraS; 01.10.07, 00:58.

Kommentaar

to pras
      eks kui kohtunik teeb mära,ajab närvi mustaks küll....aga see on paratamatus,halba vile kohtab ka kõrgemates liigades ja ka isegi tippliigades,see käib jalgpalli juurde,aga eks see härra viickberg ka areneb kunagi ja õppib enda vigadest....olen ka proovinud kohtuniku tööd(korvpallis)ega see kerge ei ole,kõrvalt vaadates tundub see töö lihtsam,see on tegelikult täiesti tänamatu töö,kus keegi kunagi sinuga rahul ei ole....

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
        Miku!!!
        Meeldiv on, et sai koduväljakul liigavõitjat võita ning nende kodus meeldivat vastupanu osutada. Kuid loodame, et kohtume jälle ning siis pole ühes mängus kohtunik enam osaline mängutulemis ..

Hüüame nüüd koos "Hüüdma"
        Hmm noojahm misiganes sind õnnelikuks teeb
        Ei alati võib uuesti kohtuda..aga meie võit kodus ei olnud küll kohtuniku tehtud..ja sina ei oska seda juu kommernteerida ka nii täpselt..sina juu ei tulnud;D
        Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

Algselt postitas Vints Vaata postitust
          PraS, juhuslik kokkusattumus, aga ka meie ja järvakandi mängu kohtunikk oli sama, härra Viickberg. ja see sinu pöördumine EJL poole on täiesti mõistetav, korduvad kogemused on näidanud seda.
          ja mingi poisike, järjekordne härg siin foorumis, mängi jalgpalli ja ära näita oma üleolevust sõnades. te olite meist küll üle, aga kehtnas oli ju täiesti raske meiega rinda pista või mis? ja ei kurda peaaegu üldse vilemeest meie mängus, vb mõni pisike viga.
          kus kuhas ma näitasin üleolevust sõnades...saage yle saate yhe hooaja veel mängida 4ndas...sa ei pea hyppama siia tulema, ma ei ole midad valesti öelnud...ja kehtnas pole ma mängimas käind nii et mina võtsin oma sõnad selle viimase mängu pealt...ehk minu arust olime me ikka tunduvalt paremad teist...ja minu poolest sõimake mind palju tahate...aga teie tänane mäng kuidas kaitse ja väravavaht yxteise kallal ikka mõnusalt sõimlema läxid...nii ei saa mängida ju...aga edu kõigile järgmisex hooajax hea ja huvitav hooaeg oli...
          REAL MADRID!

Kommentaar

paar tarkusetera eilsest Jalgpallihaigla - Emmaste mängust

Läksime mängule suure lootusega pääseda tabeli alumiselt pulgalt, kuid saime õnnetu 0 - 3 kaotuse. Ega me suurt millegagi alla jäänud, kuid lasime endale jälle lollakad väravad lüüa ning teisel poolajal kolmeväravalises kaotusseisus kadus ka motivatsioon sinilindu püüda ja võtsime vähe lõdvemalt. Põhilise kaotuse põhjusena tooksin välja kunstmurukogemuse puudumise: oleme sel hooajal neli korda kunstil mänginud (Hiiumaal teatavasti see sort ei kasva) ega oska efektiivselt palli lükata. Oleme kartulipõldudega nii harjunud, kuid kunstil saab olulisemalt kiiremat mängu harrastada.

Mängust kah: esimestel minutitel jäime haigla surve alla, kuid siis mäng võrdsustus. Vastastel õnnestus kontrarünnakust juhtima minna, kaotasime suhteliselt vastase karistusala lähedal küljejoone ääres palli ning see toodi kiiresti üles, anti pikk sööt värava alla, üks mees mängiti vabaks ning tal ei tekkinud probleeme palli väravasse saatmisega. Edaspidi kontrollisime pigem meie mängu, Sepp lõi terava nurga alt ristnurga lähedale posti (vv sai ka sõrmed vahele), midagi muud üliohtlikku meie poolt esimesest poolajast ei meenu. Ahjaa, meie vv puterdas ühe korra palli ning kellelgi vastastest õnnestus see latti lüüa.

Teisel poolajal jätkus üsna kinnine ja võitluslik mäng. JPH teine värav tuli suhteliselt kaugest ja huupi löögist, mis oleks väravast mööda läinud, kuid meie puurilukk otsustas seda näppima minna, lasi aga palli väravaposti juurde maha kukkuda ning kohale lipanud vastasel ei olnud väga keeruline meetri pealt pall väravasse lüüa. Väga halb lugu. Eile igatahes õnn meie poolt ei olnud: Sepp tõstis palli kaks korda üle väravast välja tulnud kiiperi, kuid mõlemal korral ka väravast mööda, minu nurgalöögijärgne pealelöök õnnestus vastastel joone pealt päästa. Kolmandat väravat ma päris täpselt ei mäleta: löödi kastist, jällegi suhteliselt kiiresti kombineeritud rünnaku tulemusena. Lõpus suurt midagi põnevat ei toimunud, mitmed mängijad ei viitsinud enam pingutada kah.

Kohtunik oli selline Harju keskmine: vile oli normaalne, kuigi kohati tundus, et vilistas pigem mängijate ütlemise kui enda silma järgi.
            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas poisike Vaata postitust
              ja mitte ainuklt võit miko vaid liiga võit, suured tänud Toompeale et suudeti lellet viimases voorus võõrsil võita loodame et flora poisid jälle halama ei tle et kohtunik tegi mängu ära...sest 5:1 seisu ei saa kohtunik teha...aga tänud florakatele mängu eest
              rahu,rahu..ei flora poisid ei hakka halama.Oli selgelt tunda ja näha et muhu oli meist parem ning et me ei realiseerinud oma oskusi ning seega ülekaalukas muhu võit.Kohtunik ei teinud kindlasti mängu ära,5:1 on selleks jah liiga suur võit.Kohtunik ei teinud küll kõige paremat vile aga tõsi on et meie liigas üks pool süüdistab kaotuses tihti kohtunikku, tasavägiste mängude puhul.Aga jah,flora ei lõpetanud kindlasti sellel kohal millel oodati ja oleks pidanud lõpetama aga meil on arenemisruumi ja tuleval aastal üritame ikka end realiseerida ning platseeruda paremal kohal.Oli huvitav hooaeg ning annan endale õiguse soovida FCF Rapla poolt kõigile edu ja head treenimist järgmiseks hooajaks.

Kommentaar

Algselt postitas Kontus Vaata postitust
                Taebla Valla SK - Saue JK II 3:1 (0:0)

Tabeli tagumiste gigantide võitlusest ka mõni pilt
                http://kontus.cresinda.com/SaueJKII18/
                mäng ise oli võitluslik, omad võimalused olid mõlemal poolel. Kuid me(taebla) domineerisime vast ika mängukäiku, kohe alguses asusime suruma, saime palju lööke väavale tehtud, aga jah paljud jäid nõrgaks jne edasi, kuid suutsime siiski 3 tükki võrkus sahistada. samas tegi ka saue ohtlike kontraid, saades ka mõned korrad 1:1 kuid meie väravavaht on näidanud et 1:1 jääb ta enamsti peale Vastaste värav, poleks vast pidanud lugema, kuna oli vist nurgalöök ja meie väravavaht oli palli juba kätte saamas kui vastane talle sisse sõitis ja pikali lükkas, ning pall põrkas täpselt vastase jala peale.

Muidu hea mäng oli sai end viimases mängus tühjaks joostud

Kommentaar

Algselt postitas foxerboy Vaata postitust
                  Hmm noojahm misiganes sind õnnelikuks teeb
                  Ei alati võib uuesti kohtuda..aga meie võit kodus ei olnud küll kohtuniku tehtud..ja sina ei oska seda juu kommernteerida ka nii täpselt..sina juu ei tulnud;D
                  Kui ikka ründaja jookseb väravahi lihtsalt viie kastis pikali palli püüdes siis on see reeglitepärane?
                  Last edited by PraS; 02.10.07, 04:46.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                    Kui ikka ründaja jookseb väravahi lihtsalt viie kastis pikali palli püüdes siis on see reeglitepärane?

Mis olnd mis olnud. Liigavõit pole teil ka mitte veel ametlik. Lähipäevil saate targemaks.
                    tundub sarnane olukord nagu meiel lõi saue 1 värava

Kommentaar

PraS hakkad jälle ülepingutama ja enda kaitseks vabandusi ja muud siukest otsima?
                      Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

Ja sulle Mikk. Mis vabandusi ma otsima pean. Olid ju mängul ning nägid olukorda ning miks peaksid niimoodi reageerima?
                        Last edited by PraS; 02.10.07, 04:47.

Kommentaar

Ja sulle Mikk. Mis vabandusi ma otsima pean. Olid ju mängul ning nägid olukorda ning miks peaksid niimoodi reageerima?
                          jahm täpselt nii mina olin seal ja sina polnud ning btw mina lõin selle värava
                          ei olnud seal mingit dramaatilist pikkali jooksmist ega lükkamist..sinul on ju ainult meeste poolt edasi antud emotsioonidest rikastatud jutud..alati puhutakse siuksed asjad suureks et oma kaotust teiste kaela ajada
                          Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

et lööte jala maasse ja siis lasete terva kasti külma sprayd sinna ära
                            minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Kas Märjamaa meeste tehtud pilte pühapäevases kaotusega lõppenud kohtumises Järvakandiga kuskil netis ka näha saab?

Kommentaar

Algselt postitas rait22 Vaata postitust
                                Kas Märjamaa meeste tehtud pilte pühapäevases kaotusega lõppenud kohtumises Järvakandiga kuskil netis ka näha saab?
                                Pilte tegi rain ning kui ta pildid minuni edastab siis panen neist ka posu ülesse. Mõned täitsa muhedad pildid tulid. Männa kui soovid Raini kontakti siis saada PM mulle.

Kommentaar

Working...
                                X