Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sauekad, kas ma teie tehtud pilte Kure kodukal ka kasutada võin?

Kommentaar

Ma ei kahtle selles et teka muru peal siga head olete aga taseme vahe tuleb muru peal vähem välija ja 4:1 ei ole mingi näitaja teie lõite jarvakandile 4 aga meie 9 nii et jään põnevusega ootama meie mängu lelles ei ole plaanis üle 1 värava sisse lasta kohtumiseni.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
        Sauekad, kas ma teie tehtud pilte Kure kodukal ka kasutada võin?
        Ega ma kade poiss ole
        http://www.sauejk.ee

Kommentaar

mina ei ütleks mitte midagi praeguste tabeliseisude kohta kes pääseb edasi kolmandasse kes mitte

kõik on muutuv , mis siis on kui Muhumaal läheb terve sügis ring peeti.. siis pole küll mitte mingit edasipääsu.

Kommentaar

hmm kui mehed sirged seisavad siis on ok;P
            aga jah kõike võib juhtuda..aga arvan et suudame taset hoida;P
            Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

ei no muidugi soovin teile ka kõige paremat - samas esimese 5 mänguga kui mul on õigus? siis ei saa veel tervele hooajale punkti juba peale panna

Kommentaar

hehe tänan väga ..ja teile ka palju jõudu ja jaksu
                ei muidugi ei saa punkti panna..ei tahagi veel...
                Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

tablei tegiatele lelle väravatevahe on 19-7 sest järvekandi mängu seisuks läks 9-0 kuna neil oli midagi protokolli valesti kirjutatud

Kommentaar

Algselt postitas ravelli Vaata postitust
                    tablei tegiatele lelle väravatevahe on 19-7 sest järvekandi mängu seisuks läks 9-0 kuna neil oli midagi protokolli valesti kirjutatud
                    Vaadake tableid parem sealt: http://jalgpall.struktuur.ee/1792

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                      Vaadake tableid parem sealt: http://jalgpall.struktuur.ee/1792
                      Häbiväärne, et EJL ja ka eelmisel suvel pidid PM end vutiportaalis reklaamima
                      Last edited by PraS; 30.05.07, 11:27.

Kommentaar

Algselt postitas Rostään Vaata postitust
                        Võibolla küll aga esialgne plaan oleks mehed enamvähem kaineks saada, sellest tuleneks ka see õhtune aeg! Aga kuidas tundub muidu, sobiks selline variant! Kell 7 mäng näiteks, valgust peaks olema siis küll ja rohkemgi veel.
                        Ok teeme siis vahetuse voorudega. Kuna teil ei ole võimalik antud kuupäeval vastu võtta siis peaksite ise ka jalgpalliliitu teatama. Oleks korrektne. Aga kellaajaliselt pakuks välja kell 17.00 sest mõned tööloomad peavad veel kell 20.30 praamile jõudma et õhtuks Tallinnas olla.
                        Seega 17.06 kell 17.00 Emmastes
                        Trummi JK nr. 85
                        keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                          Häbiväärne, et EJL ja ka eelmisel suvel pidid PM end vutiportaalis reklaamima
                          Oled oma sõnumit küll muutnud, aga ikka ei saa aru. Võiks ju vahel selgelt ka kirjutada, ei viitsi neid ajuvabasid mõistatusi alati lahendada.

Kommentaar

Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
                            Ok teeme siis vahetuse voorudega. Kuna teil ei ole võimalik antud kuupäeval vastu võtta siis peaksite ise ka jalgpalliliitu teatama. Oleks korrektne. Aga kellaajaliselt pakuks välja kell 17.00 sest mõned tööloomad peavad veel kell 20.30 praamile jõudma et õhtuks Tallinnas olla.
                            Seega 17.06 kell 17.00 Emmastes

Mul tekkis omal väike mõte, äki me siiski suudame selle mängu kodulähistel pidada, varsti on kõik selge ja siis annan sellest ka teile teada! Järgmisel nädalal selgub kõik!

Kommentaar

Taebla - Toompea 3:2(2:1)
                              Taebla väravalööjad: Jõeorg, Aasa, Tšarnetski
                              Koosseis: Lääne-Tapper, Prantsen, Pappel, Lumeste-Silde, Moumets, Tšarnetski, Meijel-Aasa, Jõeorg

Taebla mäng oli juba kohati mängu moodi, kuigi vahepeal vajus poolkaitse täielikult ära. Alustasime üldse 9-kesi, kuna väravavaht tuli 20 minti enne mängu algust autoga mulle järele, aga auto andis tee peal otsad.
                              Hea emotsiooni pealt järgmistele mängudele vastu.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                                Taebla - Toompea 3:2(2:1)
                                Taebla väravalööjad: Jõeorg, Aasa, Tšarnetski
                                Koosseis: Lääne-Tapper, Prantsen, Pappel, Lumeste-Silde, Moumets, Tšarnetski, Meier-Aasa, Jõeorg

Taebla mäng oli juba kohati mängu moodi, kuigi vahepeal vajus poolkaitse täielikult ära. Alustasime üldse 9-kesi, kuna väravavaht tuli 20 minti enne mängu algust autoga mulle järele, aga auto andis tee peal otsad.
                                Hea emotsiooni pealt järgmistele mängudele vastu.
                                Taebla kontrollis selgelt mängu ja omas veel kuskil 3-4 ülehead võimalust. Toompea sai alles viimasel 10 minutil pressi peale, aga siis oli juba hilja.
                                Taebla muidugi väsis teisel poolajal, kuna vahetusmehi polnud ja ilm oli ka päris kurnav.

Hea töö, Taebla!

Kommentaar

Working...
                                X