Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma ei kahtle selles et teka muru peal siga head olete aga taseme vahe tuleb muru peal vähem välija ja 4:1 ei ole mingi näitaja teie lõite jarvakandile 4 aga meie 9 nii et jään põnevusega ootama meie mängu lelles ei ole plaanis üle 1 värava sisse lasta kohtumiseni.
ei no muidugi soovin teile ka kõige paremat - samas esimese 5 mänguga kui mul on õigus? siis ei saa veel tervele hooajale punkti juba peale panna
tablei tegiatele lelle väravatevahe on 19-7 sest järvekandi mängu seisuks läks 9-0 kuna neil oli midagi protokolli valesti kirjutatud
Võibolla küll aga esialgne plaan oleks mehed enamvähem kaineks saada, sellest tuleneks ka see õhtune aeg! Aga kuidas tundub muidu, sobiks selline variant! Kell 7 mäng näiteks, valgust peaks olema siis küll ja rohkemgi veel.
Ok teeme siis vahetuse voorudega. Kuna teil ei ole võimalik antud kuupäeval vastu võtta siis peaksite ise ka jalgpalliliitu teatama. Oleks korrektne. Aga kellaajaliselt pakuks välja kell 17.00 sest mõned tööloomad peavad veel kell 20.30 praamile jõudma et õhtuks Tallinnas olla.
Seega 17.06 kell 17.00 Emmastes
Häbiväärne, et EJL ja ka eelmisel suvel pidid PM end vutiportaalis reklaamima
Oled oma sõnumit küll muutnud, aga ikka ei saa aru. Võiks ju vahel selgelt ka kirjutada, ei viitsi neid ajuvabasid mõistatusi alati lahendada.
Ok teeme siis vahetuse voorudega. Kuna teil ei ole võimalik antud kuupäeval vastu võtta siis peaksite ise ka jalgpalliliitu teatama. Oleks korrektne. Aga kellaajaliselt pakuks välja kell 17.00 sest mõned tööloomad peavad veel kell 20.30 praamile jõudma et õhtuks Tallinnas olla.
Seega 17.06 kell 17.00 Emmastes
Mul tekkis omal väike mõte, äki me siiski suudame selle mängu kodulähistel pidada, varsti on kõik selge ja siis annan sellest ka teile teada! Järgmisel nädalal selgub kõik!
Taebla mäng oli juba kohati mängu moodi, kuigi vahepeal vajus poolkaitse täielikult ära. Alustasime üldse 9-kesi, kuna väravavaht tuli 20 minti enne mängu algust autoga mulle järele, aga auto andis tee peal otsad.
Hea emotsiooni pealt järgmistele mängudele vastu.
Taebla mäng oli juba kohati mängu moodi, kuigi vahepeal vajus poolkaitse täielikult ära. Alustasime üldse 9-kesi, kuna väravavaht tuli 20 minti enne mängu algust autoga mulle järele, aga auto andis tee peal otsad.
Hea emotsiooni pealt järgmistele mängudele vastu.
Taebla kontrollis selgelt mängu ja omas veel kuskil 3-4 ülehead võimalust. Toompea sai alles viimasel 10 minutil pressi peale, aga siis oli juba hilja.
Taebla muidugi väsis teisel poolajal, kuna vahetusmehi polnud ja ilm oli ka päris kurnav.
Kommentaar