Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Järvakandi vs FC Flora Rapla 2:1. Räägiks siis väikse hilinemisega kohtumisest! Flora nagu ikka alustas suhteliselt tugeva pressiga, suutsime ka ise esimesel 20nel minutil päris mitu ohtliku olukorda tekitada, minuteid ei mäleta aga suht poolaja lõpus jõudsime ka sihile. Mölisemist oli palju, kohtunik ei reageerinud eriti sellele, see selleks! Teist poolaega alustas flora samamoodi nagu esimest suruti mis kole, ei olnud meilgi kehva mäng! Umbes 10min mängitud lõi flora 1:1. Olgugi et ilm oli elupalav ja paljudel paha olla( eelmisest päevast) suusid järvakandi mehed lüüa 2:1! Seis ei old küll kindel aga järvakandi hakkas üha rohkem kaitsele panustama! Vahepeal sattusid sõnaseletusse kohtunik ja mati püü (flora treener) ja üsna tuliselt. Kohtumise lõpupoolel domineeris 75% flora mis on ka ilmselge ! siiski suutsime vastu panna ja magusad kolm punni noppida!

PS: Flora poisid, järgmistel kordadel võiks oma prügi ikka ise platsiäärest ära viia!! Aitähh

Kommentaar

Algselt postitas foxerboy Vaata postitust
      ja kas te oma teksti ka kõrvalt vaatate ja loete?:P
      Tahad sa sellest rääkida?

PS. Võtsin end lõpuks kokku ja ladusin 4. augusti Emmaste - Saue mängu pildid ka üles, mida juba nädal aega tagasi suure suuga lubasin teha.

I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
        hmm vabalt..aga kas pole mitte pada sõimab katelt
        Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

PS. Võtsin end lõpuks kokku ja ladusin 4. augusti Emmaste - Saue mängu pildid ka üles, mida juba nädal aega tagasi suure suuga lubasin teha.

http://nagi.ee/photos/siniveer/sets/29893/
          Huvitav kas see pall lendaski väravasse?
          http://nagi.ee/photos/siniveer/1601985/in-set/29893/
          http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Algselt postitas foxerboy Vaata postitust
            hmm vabalt..aga kas pole mitte pada sõimab katelt
            mida mina halvasti ütlesin?
            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Kontus Vaata postitust
              Huvitav kas see pall lendaski väravasse?
              http://nagi.ee/photos/siniveer/1601985/in-set/29893/
              jah
              edit: järgmine pilt on samast situatsioonist: pall juba väravasse langemas

Kommentaar

mida mina halvasti ütlesin?
                hmm jahm ei ega sina ega keegi teine pole midagi halvasti öelnud ainult paha Muhumaa JK poiss Mikk on see kes halvasti räägib ja kukk on
                Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

jahmjahmjahm

Kommentaar

pada sõimab katelt ja kõik. pras peaks ise ka rahulikum olema kuna moded, adminid ja muud tegelased peaksid ise hoopis eeskujud olema mitte hakkama kedagi kukkedeks sõimama. pras aga kui tahad jälle mind provotseerida nüüd selle lause peale (mida sa ikka oled teinud minu lausete puhul) siis palun ütle seda mulle otse näkku mitte ära kirjuta siia foorumisse kuna muidu oled lihtsalt üks mõtetu arg tegelane kes netis julgeb igast asju öelda aga reaalses elus on kuss nagu hiireke staadioni kõige kaugemas nurgas.

Kommentaar

Paistab et jutt on mölaks kiskumas ...

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                        pada sõimab katelt ja kõik. pras peaks ise ka rahulikum olema kuna moded, adminid ja muud tegelased peaksid ise hoopis eeskujud olema mitte hakkama kedagi kukkedeks sõimama. pras aga kui tahad jälle mind provotseerida nüüd selle lause peale (mida sa ikka oled teinud minu lausete puhul) siis palun ütle seda mulle otse näkku mitte ära kirjuta siia foorumisse kuna muidu oled lihtsalt üks mõtetu arg tegelane kes netis julgeb igast asju öelda aga reaalses elus on kuss nagu hiireke staadioni kõige kaugemas nurgas.

heh nagunäha pole ma ainuke, kes nii arvab
                        Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                          Marko, oma probleemidest oleksid võinud rääkida privas kui nõnna isiklikuks soovisid minna. Ja mina pole ainuke kellele Muhumaa ei muutunud ebasümpaatseks tänu mõnedele väljaütlemistele.

Marko sa võiksid oma haigusega juba ravile minna. Kõik aina provotseerivad sina. Vaeseke.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                            Marko, oma probleemidest oleksid võinud rääkida privas kui nõnna isiklikuks soovisid minna. Ja mina pole ainuke kellele Muhumaa ei muutunud ebasümpaatseks tänu mõnedele väljaütlemistele.

Marko sa võiksid oma haigusega juba ravile minna. Kõik aina provotseerivad sina. Vaeseke.
                            kui sa aru ei saanud siis minu lause oli pada sõimab katelt ja ülejäänu oli lisaks pandud kuna sul on alati midagi mulle öelda nagu näiteks siin:
                            Algselt postitas PraS Vaata postitust
                            Tundub et kui jumal arukust jagas siis sina olid hoopis laulmise tunnis oma häält lahti röökimas.
                            kurat ma kirjutan mingi iroonia ja sul on midagi öelda JUST MINU vastu aga kui näiteks eston või keegi kirjutab siis oled sa täiesti vait. nagu ma ütlesin siis tule kurat ütle mulle seda otse näkku. pole ime et päris päris mitmed sind taga räägivad.

edit: isegi kui keegi räägib txti ala see on meie jaoks vale liiga vms siis seepärast ei hakata kedagi kukkedeks sõimama ja seda eriti moderaatorid, adminid jne. kes peaks just madalamad kui muru olema et mingigi demokraatia säiliks mitte ei kujuneks välja stiil et adminid, moderaatorid võivad sõimata ja teised olgu vait.

Kommentaar

Ballack sind tsiteerida ma ei viitsi. Mõtle nüüd miks ma selle tarkuse viite levadia teemas tegin. Mõtle nüüd ja loe oma sealne postitus kenasti mite korda läbi ja mõtle kas see on normaalne.

Teiseks oled sa vähe inglise liigat lugenud kui väidad, et ma estoni mõtetusi ironiseerind pole.

Tagarääkimiste koha pealt, et mind tõesti ei koti kas Rahumäe Tom või Kadrioru Kalle mind taga räägivad. Fakt on see, et sinagi pole puhas poiss selles vallas.

Üldiselt pole ma väitnud oma meeskonna kohta, et oi me mängime vales liigas ja vastased pole teps mitte meie väärilised. Omaugustesse suhtus aupaklikult.

Liigast nüüd rääkides siis kas meeskonnad on ka lisa juuli kuus saanud. Kuuldvasti Lellekad värbasid Kalevist vabaks saanud Kulli.

Tore oleks lõpetada klassikuid tsiteerides.

"jahm"

Ahjaa hiidlased soovitan soojalt teil kruusakad kaasa võtta meiega mängule, kuna palju kuuma on olnud ning see mitte meie platsile head pole teind.

Kommentaar

sa tõesti kirjutasid selle lause minu selle pika postituse kohta mis ironiseeris eestimeest?????????????? kuule sa oled ise haige sel juhul. mingi diktaator oled et ise võid vabalt kirjutada aga teised ei tohi midagi kirjutada või????????????? estonit pole sa ironiseerinud juba mõnda aega ja mitte pidevalt.....minule oskad sa alati midagi sitasti öelda (ma ei mäleta millal sa viimati normaalselt oskasid vastata mulle...see sellest vist et nii palju saasta vastad). taga räägin jah ka mina sellistest kes sitta keeravad või lihtsalt mölisevad liiga palju aga antud hetkel ütlesin ma seda, et sinu kohta räägitakse mitte et sina räägid (loe mu laused läbi ja saad aru äkki mõnikord ka ja siis äkki ei sõima lambist mind nagu mingi piix). aru maisaa miks tõid praegu välja selle lause et sina pole öelnud oma klubi kohta et vale liiga teie jaoks? mis sellel lausel viga muidu? asi ongi nii et muhumaa võiks mängida aste kõrgemal ja sina kukud neid kukkedeks sõimama sellepärast. kas kade meel on või? ära hakka muutma minu öeldut järgmine kord.

Kommentaar

Working...
                                X