Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Trenn

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No nt Welco Elekter teeb Tartus trenni 2x nädalas muruväljakul.
    kui huvi saada mulle privaatsõnum.

Kommentaar

Keegi ei tea, kes seal riia tn. oleval staadionil täna 7 aeg trenni/mängib?

Kommentaar

ega ma sind väga palju aidata ei oska. aga tartus seal riia tänaval on nähtud mängimas näiteks fauna, sk10.e ja epa noorukeid. santos vast seal ei tee. rohkemat ei tea. ega ma ise väga kursis pole, aga kui keegi (teises vist tartust peale santose pole) teises või kolmandas liigas mängib ja normaalses hulgas mehi trennis käib, ja otsib mõnda mehikest trenni, kes ka õrnalt mõistab jalgpalli mängida.. siis ma oleks vast vähemalt käpp trennis käimises.

Kommentaar

Selline meeskond nagu Tartu Metec ka trenni teeb kuskil, tunduvad normaalsel tasemel olevat?

Kommentaar

Algselt postitas varix Vaata postitust
            Selline meeskond nagu Tartu Metec ka trenni teeb kuskil, tunduvad normaalsel tasemel olevat?
            Variant on veel Tartu HaServ. Hetkel küll 4nda liiga lõunatsoonis, aga tasemelt suht teise liiga meeskond (lõunatsooni liidrit Nõmme Unitedi võitsid karikamängus 5-2). Tartu Merkuuri taustaga mehed peaks olema. Trennide kohta oskab ilmselt kasutaja "vahis" infot anda.

Kommentaar

Algselt postitas vidrikjupiter Vaata postitust
              Variant on veel Tartu HaServ. Hetkel küll 4nda liiga lõunatsoonis, aga tasemelt suht teise liiga meeskond (lõunatsooni liidrit Nõmme Unitedi võitsid karikamängus 5-2). Tartu Merkuuri taustaga mehed peaks olema. Trennide kohta oskab ilmselt kasutaja "vahis" infot anda.
              Ega jah järgmine aasta III liigas nu ja metec vist ikka saab II liigasse
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas varix Vaata postitust
                teevad üleval annelinna kunsti peal,kusjuures plats tasemel ja talveks hea koht.käimiseks peab oskama natuke vene huumorit ka.Lähevad arvatavasti järgmine aasta 2,liiga

Kommentaar

oskab keegi öelda kas lasnamäe ajaxi staadionil ka mõni 4 liiga meeskond trenni teeb

Kommentaar

Mul ka siis selline probleem, et sooviksin Tartus kuskile jalka trenni, meeskonda saada. Olen mänginud 9-10 aastat. Olen ise 20. aastane ning mänginud eelmine hooaeg esiliigas aga kuna läksin aastaks välismaale, siis mängisin seal veits vähem ning nüüd suvel ple üldse trenni teinud. Maag-Tammeka 2 trennis sai käidud hiljuti kaks korda aga võhma ple siis raske sellisel tasemel hetkel veel mängida ja trenni teha. Sooviksin just trennis käia, kuna regada hooaja lõpus on juba võimatu. Tahaks jalkast rõõmu tunda jälle Äkki leidub mõni klubi Tartus?

Kommentaar

Algselt postitas estfighter Vaata postitust
                      Mul ka siis selline probleem, et sooviksin Tartus kuskile jalka trenni, meeskonda saada. Olen mänginud 9-10 aastat. Olen ise 20. aastane ning mänginud eelmine hooaeg esiliigas aga kuna läksin aastaks välismaale, siis mängisin seal veits vähem ning nüüd suvel ple üldse trenni teinud. Maag-Tammeka 2 trennis sai käidud hiljuti kaks korda aga võhma ple siis raske sellisel tasemel hetkel veel mängida ja trenni teha. Sooviksin just trennis käia, kuna regada hooaja lõpus on juba võimatu. Tahaks jalkast rõõmu tunda jälle Äkki leidub mõni klubi Tartus?
                      HaServ-i järsku..?
                      nr 31

Kommentaar

Kus HaServ treenib ning mitu korda nädalas?

Kommentaar

Algselt postitas estfighter Vaata postitust
                          Kus HaServ treenib ning mitu korda nädalas?
                          annelinnas..2x nädalas,teisip ja reede.niikauaks kuni saali ära kolime.kellaaeg 20.30.rahvast käib ohtralt ja seda muret ei ole,et mängida ei saaks..täna oli eriti huvitav koosseis..HaServist,Santosest ja Metecist..
                          nr 31

Kommentaar

No eks ma tulen siis reede vast läbi

Kommentaar

kas saaks kuskil tallinnas jalkatrenni teha,et ennast vormis hoida,äkki keegi teab midagi pakkuda.tänks

Kommentaar

tahaks jalkatrenni teha tallinnas,ehk on kuskil võimalik,andke teada.

Kommentaar

Working...
                                X