Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ma loodan et ma selleks ajaks taas vormis olen, sest plaan on teile suurt peavalu valmistada!
isegi kui sind ei tule siis peavalu tuleb meil kindlasti:P
Ei suuda kuidagi siise lüüüa seda palli ja endale laseme väga imelikke väravaid( lööme põhimõtteliselt endale)
Olen korra Vändras mänginud, seda siis eelmine hooaeg... plats oli too kord küllaltki kehva... mai teagi kas seda sellest, et mängu ajal oli padukas või ta muidu on ka selline. Kindlasti saab Kotkastel seal raske olema, sest Vapruse poisid ei anna neile kindlalt lihtsalt võitu kätte
Looduslik muru jah mis on väga sitt nagu mängiks kunstmuru.P kõva ja sitt
aga loodame et suudame teilt punkte röövida :P aga enne tuleb vastu seista Elva meeskonnaga võõrsil siis Sk10 kodus ning siis karikamäng Tartu Santose vastu
Äkki olite paremini häälestatud Meteci vastu! Sarnane näide II liigast kus Tarvastu võttis hambad risti võideldes 3:2 võidu Tulevik II vastu, kelle ridades tegi kaasa mitu ML-i mängumeest!
Äkki olite paremini häälestatud Meteci vastu! Sarnane näide II liigast kus Tarvastu võttis hambad risti võideldes 3:2 võidu Tulevik II vastu, kelle ridades tegi kaasa mitu ML-i mängumeest!
Tulevik II viha saab tunda järgmine vastane
Need mitu ML mängijat pidasid just üks päev varem ML mängu kus võideti MaagTammekat , need mehed olid mängus 90 min ja tegid rasket tööd , ei tooks seda Tarvastu võidu põhjuseks. Usun et tulevik II on hea ja väga noor meeskond , hea/nõudliku treeneriga.
Kommentaar