Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Ploomid Vaata postitust
    Ka selgeltnägijana on sul suured ambitsioonid- treener nägi võitmisvõimalust ainult läbi sinu kõrvaldamise ja tüdrukute(kes palli olid vaatama tulnud ja julgesid palli outiminemist kommenteerida) IQ suutsid hetkega fikseerida . Ulme!(ma ei kahtlustagi, et sul võib selles suhtes komplekse olla...)

Edu sulle!
    tahaks ka midagi öelda nende nn. "tüdrukute(kes palli olid vaatama tulnud ja julgesid palli outiminemist kommenteerida)" eest....nagu ma aru saan oled sa see Põlva parem kaitsja, keda me hellitavalt "sardelliks" kutsusime kle siin ei ole midagi iriseda sul, kui ikka kohtuniku ei jälgi ja lendad vastasele selga ja kukud palli käest rabama ja oled veel pahane meie kommentaaride peale... ma ei saa sust aru....mäng oli ka minu pilgu läbi liialt jõhker aga kahjuks lasi kohtunik nii mängida....kaarte andis ta ka väga lambi olukordades ja jättis mõned päris karmid olukorrad mõlemale poolele üldse vilistamata....

PS: isegi kui ma väga tahaksin ei saaks ma ju Viljandis viljandlasena Põlvale pöialt hoida

GO KOTKAD, GO !!!!
    sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Ma kardan, et ta ei mõtlend teid. Väravast sisse tulles ja kohe paremale oli 2 naisterahvast, kes Põlvale pöialt hoidsid
      http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Läheks juba uue nädalalõpu peale:Tulemas pingelised mängud kus võib juba selguda meie liiga võitja ja kaotajad.Muude kohtade jagamine jääb vist viimasesse vooru.Läänest üleminekumängudele on tulemas Toompea.

Kommentaar

Algselt postitas kikker Vaata postitust
          Mnjah, arvestades, et jutt minust siis pean vajalikuks kommenteerida. Tunnistan, et mäng oli tõesti agressiivne, jõuline ja ka närviline. Tunnistan ka seda, et minu poolt oli tõesti möla rohkem kui asi väärt oleks olnud. Arusaamatuks jääb kogu loo juures see, et sul jätkub enesekindlust siin tuhka pähe raputada ja näidata, et küll need Kotkad on ikka mölakad, aga õnneks meie provokatsioonidele ei allunud ja mängisime ilusat ja mölavaba jalgpalli. See jätab tõesti mulje, et su IQ ja enesekriitilisus on samal tasemel kui teie poolehoidjatel. Minu meelest asusite ju teie esimesel poolajal kohtunikult kaarte nõudma ja muidugi pehmeke nagu ta oli laristas ta meile iga nõudmise peale kollaseid nii, et tolmas, aga kui teie mees sisse sõitis siis pani käe küll korraks tasku juurde, aga nähes, et tegemist on ka kohtuniku ametit pidava mehega jäi kaart siiski andmata. Ka olen kindel, et poolajal sai teil meestele sõnad peale loetud, et provotseerige seda 16 küll saab teise kollase, sest see läks juba koomiliseks kui nr 23 ilma mingi kontaktita 2 korda nagu niidetult mul kõrval maha langes ja ka nr 32 andis peale (rõhk sõnal: peale) igat olukorda kätele, jalgadele ja suuvärgile voli. Suure kurbusega pean ma tunnistama, et reageerisin mõnel korral vastavalt teie lootustele ja andsin teada mis ma sellisest mängust arvan. Minu õnneks otsustas kohtunik teise kollase mulle andmata jätta, aga arvestades seda, et ta ka teile kogu selle kammajaa peale mis te väljakul korraldasite ainult ühe kaardi andis ja meie mehe juba mängu alguses suht ebaõiglaselt kahe kollasega minema saatis siis oli see siiski ka natukenegi loogiline samm.

See oli siis minu vastus, et pilt liiga ühekülgne ei tunduks.

Muidu oli tore lahing ja karta on, et saame mõlemad ka järgmine aasta sama moodi nagistada. Kui muidugi üks meist kogemata kõrgemale ei suvatse tõusta.

Edu!
          ma pole öelnud et kotkad on mölakad seda ütlesid sina aga see selleks....tore on see et sa vähemalt tunistad ja vaheajal polnud jutt üldse sinu provotseerimisest sest me olie suhteliselt kindlad et sa saad teise kollase vaadeldes seni toimunud mängu...jäi saamata................
          aga ok pole vaja rohkem seda arutada ja see kes targutas no fence asjus siis ma arvan et te ei tea ameerika noorte ja hiphopi slänge aga ka see sellex ei ole mõtet arutada rohkem.....lõpetame selle teema nüüd ja kohe.....lukus....
          igatahes edu kõigile kaasaarvatud kotkastele...ex vaatab seda järgmise hooaja asjus äkki õnnestub tõusta.....
          järgmised mängud kõigil rasked
          chill

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
            Läheks juba uue nädalalõpu peale:Tulemas pingelised mängud kus võib juba selguda meie liiga võitja ja kaotajad.Muude kohtade jagamine jääb vist viimasesse vooru.Läänest üleminekumängudele on tulemas Toompea.
            See pole ka kindel sest Toompea ja rummu on viigis punktidega

Kommentaar

mainiks seda et P6ltsamaal oli Meteci esimene m2ng kus me ei l88nud v2ravat ehk siis 18 m2ngu j2rjest l6ime vastale v2hemalt yhte v2ravat
              isegi Flora'le 2 v2ravat (Paide, 1 liiga) karika m2ngus
              kusjuures p6ltsamaal me l6ime 2 v2ravat, mida kohtunik erinevatel p6hjustel 2ra ei lugenud.

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                mainiks seda et P6ltsamaal oli Meteci esimene m2ng kus me ei l88nud v2ravat ehk siis 18 m2ngu j2rjest l6ime vastale v2hemalt yhte v2ravat
                kusjuures p6ltsamaal me l6ime 2 v2ravat, mida kohtunik erinevatel p6hjustel 2ra ei lugenud.
                vaata kui tublid te olete

Kommentaar

da vq oxuennaja komanda polu4aetsa
                  Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
                    da vq oxuennaja komanda polu4aetsa
                    nu da, neplohaja

Kommentaar

ja teie olite meie teine viik, ülejäänud võidud koduplatsil.
                      Põltsamaa JK Sport

Kommentaar

Algselt postitas ziber Vaata postitust
                        ja teie olite meie teine viik, ülejäänud võidud koduplatsil.
                        meil hetkeseisuga on koduplatsil k6ik v6idud
                        jaani ja j6geva j2nud :P

juba selles voorus kodus jaani vastu v6ime v6ita 3 liigi tiitli

Kommentaar

juba selles voorus kodus jaani vastu v6ime v6ita 3 liigi tiitli [/QUOTE]

Katsume teile see voor veel mitte tiitlit kätte anda siis!

Kommentaar

Algselt postitas nugis Vaata postitust
                            juba selles voorus kodus jaani vastu v6ime v6ita 3 liigi tiitli
                            Katsume teile see voor veel mitte tiitlit kätte anda siis![/QUOTE]

ega see ei olene ainult meie m2ngust !

vaprus ja kotkad peavad oma m2nge ka v6itma, ja meie peame 100% kaotama, siis ei ole veel v6itjad...kui m2ngime v2hemalt viiki, siis meil yksk6ik mis seisuga v6idavad oma m2nge Vaprus ja Kotkad, oleme esimesed

Kommentaar

Katsume teile see voor veel mitte tiitlit kätte anda siis!
                              ega see ei olene ainult meie m2ngust !

vaprus ja kotkad peavad oma m2nge ka v6itma, ja meie peame 100% kaotama, siis ei ole veel v6itjad...kui m2ngime v2hemalt viiki, siis meil yksk6ik mis seisuga v6idavad oma m2nge Vaprus ja Kotkad, oleme esimesed [/QUOTE]

vähemalt on pinge lõpuni võiks ka esikoha heitlus sama pingeline olla kui teisele kohale
                              aga see aasta oli metec teistest parem, eelmine aasta suutsime teid kahel korra lüüa see aasta läks vastupidi

Kommentaar

Kui kõik räägivad siin kui kõvasid lahinguid nad ikka andma hakkavad siis Liverpool etteotsa ei pretendeeri, meeskonda nagu nii kokku ei saa ja kõvasid lahinguid kah andma ei hakka
                                NB! Lugeda seda läbi huumoriprisma !
                                http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Working...
                                X