Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    Tuline kahju,et Kotkad vs Vaprus III mängu ei saa vilistada,VAID PEAB PÄRAST HOOPIS TEISE LIIGA MÄNGUGA LEPPIMA.
    ma ütlen vaid : JESSSSSSSSSSSSS, JUMAL TÄNATUD!

Kommentaar

Algselt postitas dimathekiiper Vaata postitust
      ma ütlen vaid : JESSSSSSSSSSSSS, JUMAL TÄNATUD!
      Miks kohe nii?. Võinuks ju küll,aga kuna ise hõivatud omaklubiga võõrsilmänguga ,siis paraku jah....
      Olen see kes olen

Kommentaar

Panutaks sellele, et Kotkad võtavad kokkuvõttes teise koha. Isegi kui Fauna ei suuda see voor SK 10-lt punkte röövida (pigem siiski suudab, siis viimases voorus võtavad Kotkad ikka oma. Seda muidugi juhul kui nad viimaseks mänguks korraliku satsi kokku saavad, aga selliseks mänguks vast saavad.
        Samas ma usun veel ka Vändra poistesse. Vastupidavuse ja PIKKUSE poolest on nad Kotkastest üle ja mine sa tea võibolla suudavad Kotkastele ära lükata. Viimases voorus Põltsamaa vastu nad ei eksi.

P.S. Mul pole midagi SK-10 ja Põltsamaa vastu, lihtsalt arvan, et nii läheb.

Kommentaar

28.09. 12.00 FCF Järva-Jaani SK - Põlva FC Lootos 1-4
          28.09. 12.00 Põltsamaa JK Sport - FC Elva II 2-1
          28.09. 12.00 Koeru SK - Tartu FC Metec 0-12
          28.09. 12.00 Jõgeva SK Noorus 96 - JK Liverpool Pub 1-3
          28.09. 15.00 Viljandi JK Kotkad - Pärnu JK Vaprus III 2-2
          28.09. 17:30 Tartu Ülikool Fauna - Tartu SK 10 Premium 2-1

Kommentaar

28.09. 12.00 FCF Järva-Jaani SK - Põlva FC Lootos 1:2 Lootos ikka peab siit v6itu saama
            28.09. 12.00 Põltsamaa JK Sport - FC Elva II 3:1 P6ltsamaa on l2inud hulluks ja tahab ka 2 liigasse
            28.09. 12.00 Koeru SK - Tartu FC Metec x-x treener ytleb et peale v6itu ei taha muud koju viia seega siis oleme meie ikka motiveeritud !
            28.09. 12.00 Jõgeva SK Noorus 96 - JK Liverpool Pub 2:1 kodu aitab
            28.09. 15.00 Viljandi JK Kotkad - Pärnu JK Vaprus III 2:3 ma ei tea mix, aga arvan et Vaprus v6idab
            28.09. 17:30 Tartu Ülikool Fauna - Tartu SK 10 Premium 2:2 Fauna on l2inud tugemaks viimastel m2ngudel ja Max Mitrofanov l88b 2 v2ravat

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
              Alustame siis varakult:
              28.09. 12.00 FCF Järva-Jaani SK - Põlva FC Lootos 2:2 Loodame et jaani ei viska veel püssi põõsasse,on ju 2 aastat imekombel liigasse jäädud.
              28.09. 12.00 Põltsamaa JK Sport - FC Elva II 3:1 Põltsamaal võimalus veel tõusta esikolmikusse ja see kodus kasutatakse ära.Elva natuke väsinud hooajast.
              28.09. 12.00 Koeru SK - Tartu FC Metec 1:1 mitte midagi ütlev mäng. Metecile väiksed karjamaad ei meeldi aga vaadates 2 vooru tagasi ega Koerule ka.
              28.09. 12.00 Jõgeva SK Noorus 96 - JK Liverpool Pub 4:2 Mõlemad annavad endast viimase ,sest üleminekumängudeks ju jaksu enam pole .Liverpooli päästab ainult meeskond, Jõgevat Fauna ja Metec.
              28.09. 15.00 Viljandi JK Kotkad - Pärnu JK Vaprus III 4:0 Pärnu ei suuda leppida, et me neist paremad oleme ,aga oleme.
              28.09. 17:30 Tartu Ülikool Fauna - Tartu SK 10 Premium 1:2 Nädal aega tehakse Tartus suurt tööd, et võitlusvalmid meeskonnad komplekteerida.Fauna ei taha jätta otsustamist viimase vooru peale,Sk 10 aga tahab
              28.09. 15.00 Viljandi JK Kotkad - Pärnu JK Vaprus III 4:0...

ma olen n6us panna 10000 krooni selle peale et Vaprusest nii lihtsalt te yle ei saa veame kihla?

Kommentaar

Vändra poistele peaks pigem võidu korral Kossu pubis praed välja tegema!

Kommentaar

28.09. 12.00 FCF Järva-Jaani SK - Põlva FC Lootos 3:2 J-Jaani suudab oma väikse muruväljaku eelise maksma panna.
                  28.09. 12.00 Põltsamaa JK Sport - FC Elva II 3:0 Põltsamaa jätkab endiselt jahti 2 kohale.
                  28.09. 12.00 Koeru SK - Tartu FC Metec 2:2 Koeru karjamaa on mõlemale võrdselt ebameeldiv.
                  28.09. 12.00 Jõgeva SK Noorus 96 - JK Liverpool Pub Seisu ei oska ennustada aga kuuldavasti pidi seal superhea muru väljak olema - tahaks juba seda testida.
                  28.09. 15.00 Viljandi JK Kotkad - Pärnu JK Vaprus III 6:1 Pärnu saab tõelise šoki osaliseks kui juba esimese 22 minutiga lüüakse 3:0 ära
                  28.09. 17:30 Tartu Ülikool Fauna - Tartu SK 10 Premium 1:3 Tuleb loota SK-10 tugevusele - Liverpool tahaks ikka ilma üleminekumängudeta püsima jääda.
                  http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Harrastaja Vaata postitust
                    28.09. 15.00 Viljandi JK Kotkad - Pärnu JK Vaprus III 6:1 Pärnu saab tõelise šoki osaliseks kui juba esimese 22 minutiga lüüakse 3:0 ära
                    Vändra poisid ärge Avelit unustage ;D

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                      28.09. 15.00 Viljandi JK Kotkad - Pärnu JK Vaprus III 4:0...

ma olen n6us panna 10000 krooni selle peale et Vaprusest nii lihtsalt te yle ei saa veame kihla?
                      See on lihtne- tuleb lihtsalt 15 kindlast võimalusest 4 ära lüüa ja mitte naljatleda

Kommentaar

Algselt postitas arhangel85 Vaata postitust

28.09. 12.00 Koeru SK - Tartu FC Metec 0-12
                        kas sul mingi vaimupuue?
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                          Tuline kahju,et Kotkad vs Vaprus III mängu ei saa vilistada,VAID PEAB PÄRAST HOOPIS TEISE LIIGA MÄNGUGA LEPPIMA.
                          see on jah paha, näeksid tõsist madinat kumb meeskond võidab säilib veel koht et vidakse pääseda II liigasse

Kommentaar

Algselt postitas Lex2 Vaata postitust
                            Vändra poistele peaks pigem võidu korral Kossu pubis praed välja tegema!
                            see on juba jutu moodi

Kommentaar

Algselt postitas jepiii Vaata postitust
                              see on jah paha, näeksid tõsist madinat kumb meeskond võidab säilib veel koht et vidakse pääseda II liigasse
                              Sa oled asjast valesti aru saanud. Mr. kaitz sooviks nii olulises kohtumises endale võtta peaosatäitja rolli
                              299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
                                Sa oled asjast valesti aru saanud. Mr. kaitz sooviks nii olulises kohtumises endale võtta peaosatäitja rolli
                                Täpselt,täpselt hr. INCE,aga nuuu mis seal enam.
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X