Algselt postitas PeTy3bI
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II Lääs/lõuna 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustmis aadress on sellel N6mme v2ljakul? otsisin netis, ei leinudki
Kommentaar
-
Algselt postitas nr 10 Vaata postitustTabasalu 6 - Valga 1
Kommentaar
-
Nõmme peksa saamine Tammeka käest on küll suhteliselt suur üllatus, aga eks United`ile pani ka staadionivahetus kerge tagasilöögi, pole just kerge minna kunstmurult murule ja seal hetkega kohaneda. Igatahes läheb liiga lõpp ikkagi vägagi huvitavaks, kõik võivad kõik võita, seega tähtis on võitlus iga viimse kui punkti pärast!
Kommentaar
-
Algselt postitas Caos Vaata postitustKas ma kuulsin õieti et Lennart pani 3 kolli täna kirja ? :O
Tänud ja edu edaspidiseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Canku Vaata postitustNõmme peksa saamine Tammeka käest on küll suhteliselt suur üllatus, aga eks United`ile pani ka staadionivahetus kerge tagasilöögi, pole just kerge minna kunstmurult murule ja seal hetkega kohaneda. Igatahes läheb liiga lõpp ikkagi vägagi huvitavaks, kõik võivad kõik võita, seega tähtis on võitlus iga viimse kui punkti pärast!
Kommentaar
-
Algselt postitas Canku Vaata postitustNõmme peksa saamine Tammeka käest on küll suhteliselt suur üllatus, aga eks United`ile pani ka staadionivahetus kerge tagasilöögi, pole just kerge minna kunstmurult murule ja seal hetkega kohaneda. Igatahes läheb liiga lõpp ikkagi vägagi huvitavaks, kõik võivad kõik võita, seega tähtis on võitlus iga viimse kui punkti pärast!audi sissevisked ei toitnud enam
Kommentaar
-
Algselt postitas killers678 Vaata postitustpigem usun et uuel staadionil ei õnnestunud neil nii palju peapalle saadaaudi sissevisked ei toitnud enam
härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
Algselt postitas pall17 Vaata postitustvõru-viljandi 1:2Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar