Algselt postitas Footbag
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II Lääs/lõuna 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas Footbag Vaata postitustjälgige mängu Pärnu Kalevi Sk ja Nõmme United, Pärnu Kalev võtab kindla võidu ära pühapäevalhärra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitustkes need siis väravaid lõid lents?
Kommentaar
-
Algselt postitas Footbag Vaata postitustjälgige mängu Pärnu Kalevi Sk ja Nõmme United, Pärnu Kalev võtab kindla võidu ära pühapäeval
Kommentaar
-
FC Tarvastu - Pärnu JK Vaprus II 3:1 (1:1)
väravad: 3. Meelis Allik, 68. pen. Sergei Thielemann, 87. Marek Naaris - 23. Oleg Kovalenko
hoiatused: 11. Kaspar Orav, 75. Meelis Allik - 17. Konstantin Voznjuk, 54. Kris Korn, 59. Ronek Saal
eemaldamised: 64. Maksim Belomestnõi, 75. Ronek Saal (mõl. Vaprus II)
Kommentaar
-
Algselt postitas siimsorokin Vaata postitustTämmo 2 , Karto , Ahti ja üks läks vist Pertti arvelemc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas #5# Vaata postitustFC Tarvastu - Pärnu JK Vaprus II 3:1 (1:1)
väravad: 3. Meelis Allik, 68. pen. Sergei Thielemann, 87. Marek Naaris - 23. Oleg Kovalenko
hoiatused: 11. Kaspar Orav, 75. Meelis Allik - 17. Konstantin Voznjuk, 54. Kris Korn, 59. Ronek Saal
eemaldamised: 64. Maksim Belomestnõi, 75. Ronek Saal (mõl. Vaprus II)Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustTundub,et punane meri Tarvastus,ja lahing
Aga jah Tarvastu vennad on suht lõhkuijad, tallad ees jne. mida kohtunik ära ei võtnud seal mingi 100000korda.
mis teha,mäng on mäng
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitustKARTO???ma ei usu ma ei usu
Poleks ka uskunud aga nägin ise pealt, usu mind. Ma arvan et hooaja üks ilsamaid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar