keegi Nõmme ja Vapruse mängu seisu tulemust teab ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II Lääs/lõuna 2008a.
Collapse
X
-
vaaatasin esimest poolaega ja seis oli siis 2:0 nõmmeleAlgselt postitas Caos Vaata postitustkeegi Nõmme ja Vapruse mängu seisu tulemust teab ?
Kommentaar
-
Nõmme võitis 4-1Algselt postitas Caos Vaata postitustkeegi Nõmme ja Vapruse mängu seisu tulemust teab ?
Aga kas keegi Türi ja Santose tulemust teab?
Kommentaar
-
Jah 3-2 Santos võitisAlgselt postitas kotkas Vaata postitustNõmme võitis 4-1
Aga kas keegi Türi ja Santose tulemust teab?
Jätkame teie kannul ..-)
Kommentaar
-
samas ma kuskilt lugesin et nende eesmärk on lõpuks ikka kõrgliigasse pääseda aga ehk keegi santose omadest annab paremat infotAlgselt postitas Tavaline Vaata postitustkahjuks santos võitis
meile oli see mäng väga tähtis , aga pea norgu ei lase ja proovime ikka edasi , tahaks ikka liigas püsima jääda.
aga kas santos tahab 1 liigase ? ma olen siukest juttu kuulnud , et santos ei soovi 1 liigase minna
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
kle...kas sa 4-ndas luunja eest ei mängi vöi? kevadel kommisid luunja mänge nüüd püsid juba teises kellegi kannul..khm..mis numbri all sa seal santoses mängid?Algselt postitas Caos Vaata postitustJah 3-2 Santos võitis
Jätkame teie kannul ..-)nr 31
Kommentaar
-
on ju kirjas, kui suvatseksid uurida.Algselt postitas Rein Vaata postitustMillega nad hakkama said?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
sooviksin teada kas oleks kuidagi võimalik seda kätte saada minu telf nr 53889332 tänud ette!
Kommentaar