Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
tarvastu poisid on nii vihased ja väge täis, huvitav mis oleks saanud kui nad veel kaotanud ka oleksid? ja zurka, mis sind nii vihale ajab seal väljakul? siin räägid normilt, aga seal oled täitsa võimatu nagu...
Siis oleksime kaotusega leppinud! Mind ajas vihale oma mängijate lolluste korraldamine, ma lihtsalt ei tahtnud seda mängu ära anda. Nii kaua kui pole lõpuvilet tulnud pole ju võit käes, aga meie hakkame eduseisus selliseid jamasid korraldama. Üldiselt oli vastastega vaidlemine minimaalne, aga üks Tabasalu vend tegi endale karuteene kui mulle ühe lausega võitlusvaimu juurde andis. Aga see selleks, mäng on ikka läinud rsk
noh mannetu, jälle andsime ära, meerits on kiire ja tehniline, tegi palju ära, ainult suuvärk on väär ja kontakti kardab ka hirmsasti, muidu vahva poiss, vana ta on? (16-18?) tulevane koondise mees? ülejäänud tiim oli samuti okei maagil, mingi väike sõnavahetus oli ka vahepeal, aga ma arvan, et see unustatakse ära
härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
noh mannetu, jälle andsime ära, meerits on kiire ja tehniline, tegi palju ära, ainult suuvärk on väär ja kontakti kardab ka hirmsasti, muidu vahva poiss, vana ta on? (16-18?) tulevane koondise mees? ülejäänud tiim oli samuti okei maagil, mingi väike sõnavahetus oli ka vahepeal, aga ma arvan, et see unustatakse ära
PAHAHAHAHAAA
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Meerits on mingi 26 või midagi sellist, aga jah lapse hääl on küll ja kontakti kardab
Minu arust on veider öelda meeskonna kõige agressiivsema kaitsetööga mängija kohta, et ta kehakontakti kardab... but that's just me...
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Kommentaar