Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
III Põhi 2008a.
Collapse
X
-
Ei ole naljakas, hoopis piinlik on seda teksti lugeda. Copycatterid pole kunagi originaalidele ligilähedalegi saanud. Nii ka seekord. Kurb. Palun ära enam nii tee.Bizdonso jäi haigeks,ma kommenteerin tema eest...
Iilgelt hästi mängisime,koguaeg omasime ülekaalu,siis Olympic kobistas kuidagi ära.Persse,raisk,0:1..,koguaeg möllasime,ehitasime mängu,vahetasime ääri,jooksime üle,tagusime värava alt 1000% võimalusi mööda.Olympic kuidagi ikka surus kannikasse.0:2.Mõtlesime,nüüd tapame,taome vendadel puuri täis.Ise ka ei saa aru,kuidas see 0:3 tuli (meil oli ju isegi mängija Daugavpilsist,kes ootab Kalevisse üleminekuluba,eelmine aasta mängis Balti liigat ja treenib Sarapi käe all,rääkimata ülejäänd tegijatest).See,et Olympic kolistas veel latti ja posti,on puhas koba,tegelt nemad ega keegi teine sittagi mängust ei jaga,ainult mina üksi kõva munniga olen räme kunn ja ryan angelos,jou,jou.
p.s. alperse võikski haiglasse jääda,saaks koguaeg siin mögisedaKommentaar
-
Raivo, mini on alvontso minime (spioon kes mind kargas või mis iganes see oli). Tead küll ju-arst ka haige peale ei vihasta
Samas mõtlen ma siin karistust välja, et mida ma teen kui Trummi tegelased meie suvepäevadelel ei ilmu see aasta...INTER ARMA CARITASKommentaar
-
Alik'uga oli juba juttu,see aasta ei pääse kuhugi.Niiet ,ära mõtle
Kapten TrummKommentaar
-
Alfonso kuhu sa nüüd kadunud oled? Tõmba teravat
Kommentaar
-
Jätkame samas vaimus.
TJK Legion II - Eurouniv FC 4:1 (3:0)
Ca 20. minutiks oli 2:0, kus esimene värav tuli nurgalöögist peaga, teine järgnes õige pea, ning oli väga ilusa kombinatsiooni tulemus: vasakult äärelt sööt karistusala joonele ja sealt ühe puutega õhust. Kolmas oli kaitse ning vv vahelise ebakõla "koostöö", mille tulemusena lükkas kaitsja peaga enda väravasse. Esimesel poolajal ei meenugi, et Hundid oleks vastaste väravat ohustanud.
Teisel poolajal võideldi siiski rohkem ning tekitati ka võimalusi. Ühel EUFC mängijal oli kaks varianti, millest teise ka ära kasutas. Seejärel suruti rohkem, aga just siis andis kohtunik vastastele pendla. Meie vv oli eelmistes mängudes kaks pennalt ära tõrjunud, seekord siis mitte. Üldse võiks kohtuniku kohta paar head sõna öelda aga olgu, mõngu lõpptulemust see ei muutnud.
EUFC värav: S. Keert
Hoiatus: T. VerevSupplies!Kommentaar
-
Ebaõnn.
Nii , ei tea mitmendat mängu järjest ei ole õnn üldse meie poolt:S
EBS - Piraaja 0:2,
1 pennal meie poolt realiseerimata, 14 korda napilt üle jne.
Piraaja kahjuks realiseeris omad võimalused.
Kardan, et see ebaõnn tuleb just siinsete foorumlaste halvustavast suhtumisest minu, kui võistkonna vastu. Ja nii see halb karma koguneb.
PS Janek, ma vaatan, et sa tahad sama heaks mängijaks saada kui mina? (kust sa need punased bootsad said?)
Au piraajadele, aga meie väärisime võitu, meie arust.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.
Kommentaar